Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde Vragen Betalen
Levering
Gebruik van Code
Overig

Betalen

1. Hoe koop ik (bel)tegoed?

Via Beltegoed.nl kun je gemakkelijk beltegoed, prepaid internet, prepaid creditcards, gamecards en entertainment cards kopen. Je doorloopt de volgende stappen om jouw tegoed te bestellen.

1. Kies het gewenste product en bedrag;
2. Vul het juiste e-mailadres in waarop je de tegoedcode wilt ontvangen;
3. Maak een keuze voor één van de betaalmethoden;
4. Controleer je bestelling;
5. Reken de bestelling af.

Zodra de betaling is ontvangen, wordt de tegoedcode per mail en/of SMS naar je verzonden.

2. Welke betaalmethoden zijn er?

Bij Beltegoed.nl kun je met alle gangbare betaalmethoden afrekenen. In de meeste gevallen wordt de betaling direct verwerkt en ontvang je de tegoedcode gelijk per SMS en e-mail. Het kan bij sommige betaalmethoden langer duren voordat een betaling bij ons binnen is.

De betaalmethoden waar je mee kunt afrekenen op Beltegoed.nl zijn: iDeal, Paypal, bankoverschrijving, creditcard, telefoon, couponcode, Bancontact/ Mister Cash (België), Dexia/ Belfius Direct Net (België), ING Home’Bank (België) en KBC Online (België).

Let op: het kan bij sommige betaalmethoden (iDeal tot 30 min) langer duren voordat een betaling bij ons binnen is.
Kijk voor meer informatie bij alle betaalmethoden.

3. Ik heb een e-mail ontvangen om te betalen middels een betaalkaart

Momenteel circuleren er diverse nep e-mails, welke zogenaamd door onder andere iDeal Nederland - ING (Scootercity), Staatsloterij, CJIB, Intrum Justitia, Windows B.V. en E-mail provider Nederland worden verstuurd. Hierin wordt je gevraagd om iets te betalen (bijv. een boete of je bagage) middels een betaalkaart. In deze e-mail staat een link naar onze website om de betaalkaart te kunnen kopen. Vervolgens moet je wederom op een link klikken, zodat zij jouw kaartgegevens kunnen bemachtigen. Wij adviseren je hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails.

Wij doen er overigens alles aan om te voorkomen dat men het slachtoffer wordt van deze fraudegevallen. Zo hebben wij een melding boven de betaalkaarten gezet en indien wij een nieuw fraudegeval constateren berichten wij onze klanten via Facebook.

Wil jij meer weten over de nep e-mails? Bekijk dan de website van de Nationale Helpdesk voor vragen en meldingen over fraude.

4. Wie is Buckaroo?

Buckaroo is onze betalingspartner. Via Buckaroo is het mogelijk om veilig en geautomatiseerd betalingen te voldoen. Een groot aantal van onze betaalmethoden lopen dan ook via Buckaroo, zoals Ideal, bankoverschrijvingen en creditcard betalingen van Mastercard en Visa. Het is daarom mogelijk dat je in plaats van Beltegoed.nl, de naam Buckaroo tegenkomt op je afschrijving.
Staat je vraag er niet bij?
Heb je een andere vraag of opmerking?
Neem dan contact met ons op.