Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Beltegoed

6 populairste providers

Beltegoed is een geldbedrag dat je op een prepaid telefoon zet en waarmee je mobiel kunt bellen en smsen. Het bedrag op je telefoon zetten, heet het opwaarderen van het beltegoed. Als je dit hebt gedaan, staat het tegoed geregistreerd bij je eigen provider en kun je het niet zomaar kwijtraken als bijvoorbeeld je telefoon kapot gaat.

Voordelen van beltegoed

Aan het hebben van beltegoed zitten verschillende voordelen. Beltegoed.nl heeft ze voor jou op een rijtje gezet:
  • Veilig: Het beltegoed staat opgeslagen bij de provider. Een kapotte telefoon betekent daarom niet automatisch dat je jouw beltegoed kwijt bent. Maar ook het op = op principe is veilig. Als je telefoon gestolen wordt, kan de dief niet eindeloos op jouw kosten bellen want het beltegoed is op een gegeven moment op.
  • Voordelig: Niet iedereen belt en smst maandelijks voor hetzelfde bedrag. Beltegoed kan als je belt of sms't voordelig zijn, omdat je alleen betaalt voor hetgene dat je daadwerkelijk gebruikt. Bel en sms je niet zo vaak maar ben je wel graag bereikbaar? Dan past prepaid beltegoed bij jou!
  • Controle: Met beltegoed heb je altijd controle over je telefoonkosten. Zit je vast aan een maandelijks bedrag, maar krijg je het niet op, dan betaal je er wel voor maar is het weg. Is je prepaid beltegoed bijna op? Dan waardeer je het op via Beltegoed.nl en ben je niet meer kwijt dan dat wat je daadwerkelijk verbruikt. Het belgedrag van kinderen is door ouders op deze manier ook goed onder controle te houden.
  • Niet vast aan een abonnement: Een van de voordelen is dat je niet vast zit aan een abonnement en dus niet aan verschillende voorwaarden hoeft te voldoen. Vaak valt een abonnement ook duurder uit dan wanneer je alleen voor je daadwerkelijke gebruik betaalt.

Beltegoed opwaarderen

Via Beltegoed.nl kun je snel en veilig online je beltegoed opwaarderen door een paar eenvoudige stappen te doorlopen. Wil je nu je beltegoed opwaarderen? Klik dan op de opwaarderbutton en kies jouw provider en het bedrag dat je op je telefoon wilt zetten. Wil je meer weten over hoe het precies werkt? Kijk dan even naar het stappenplan voor online opwaarderen.

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op

Beltegoed opwaarderen