Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Klarna is nu beschikbaar

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

PSN card kopen

Wil je de nieuwste PS4, PS5 en PS Vita games kopen? Dan heb je Playstation tegoed nodig. Dat krijg je gemakkelijk met een PSN card van Beltegoed.nl. Selecteer het bedrag dat je wilt hebben en vul je e-mailadres in. Betaal met PayPal, iDEAL of één van de andere betaalmethoden. Je twaal-cijferige digitale PSN code verschijnt dan in je inbox binnen 30 seconden. Waar wacht je nog op? Je hebt de nieuwste games en in-game items al in een paar kliks met een PSN card.

Zie ook:


Waarvoor kan ik mijn Playstation kaart gebruiken?


Je kan je PSN card gebruiken voor het toevoegen van geld aan je PSN portemonnee. Zodra je weer geld te besteden hebt kun je shoppen voor games en meer in de PlayStation Store. Wat precies? Dat zie je hieronder!

Wat kan ik kopen in de PlayStation Store?
• Games
• Demo's
• Bètaversies
• Uitbreidingen, zoals season passes of map packs
• Downloadbare content, zoals outfits, skins en thema's
• In-game currency, zoals Fifa Points of GTA Shark Cashcards
• PlayStation Now

Daarnaast kun je op officiële PlayStation platforms terecht voor al je vragen en kun je meedoen aan verschillende wedstrijden. Hoog tijd om de Playstation kaart in huis te halen!

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Playstation tegoed?


Je hebt een Nederlands PSN account nodig. De code is namelijk landgebonden, waardoor je deze alleen kunt gebruiken met een Nederlands PlayStation Network account.

Kan ik een PSN Card kopen met PayPal?


Ja! Je kan alle game-kaarten op Beltegoed.nl kopen met PayPal. Waaronder ook de PSN Card.

Hoe kan ik mijn PSN code inwisselen?


Er zijn veel manieren om je PSN card te verzilveren. Kijk hieronder welke het handigst voor je is.

Je code verzilveren op de PS5:
1. Ga naar je account 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen 3. Ga naar 'Instellingen', 'Betaling en abonnementen', 'Codes inwisselen' en druk op de X-toets. 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Inwisselen'.

Je code verzilveren op de PS4:
1. Selecteer je lokale gebruikersaccount 2. Druk op de toets omhoog op je bedieningspad om het menu 'Functies' te openen 3. Ga naar 'Instellingen', 'PlayStation Network', 'Accountinformatie', 'Portemonnee', 'Geld toevoegen' en druk op de X-toets. 4. Kies voor 'Code inlossen' 5. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'.

Je code verzilveren op de PS Vita:
1. Log in je account 2. Open de PlayStation Store 3. Ga naar 'Opties' en selecteer 'Codes inlossen' 4. Voer je 12-cijferige code in en kies 'Doorgaan'.

Je code verzilveren de PlayStation website:
1. Ga naar de Playstation Store 2. Meld je aan met je Aanmeldings-ID gegevens, waarna je rechtsboven je Online-id naam ziet. Ga hier met je muis op staan en klik vervolgens op 'Code inwisselen'. 3. Voer je 12-cijferige PSN code in en klik op 'Doorgaan'.

 

Hoelang is mijn Playstation kaart geldig?


De PSN Card is 12 maanden na aankoop geldig. Wanneer je jouw tegoed hebt verzilvert en het in je PSN Portemonnee staat is het onbeperkt geldig. Gebruik je Playstation tegoed dus wanneer jij wilt!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen