Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Prepaid internet

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Prepaid internet kopen

Op Beltegoed.nl kan je simpel en veilig je mobiel internet opwaarderen. Binnen 30 seconden bestel je al een opwaardeercode online! Allereerst kies je de provider waarvoor jij internet wilt opwaarderen en daarna selecteer je de gewenste internet bundel. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en kan je één van de veilige betaalmethoden kiezen, zoals iDEAL, Paypal of Creditcard. Na de betaling wordt de opwaardeercode per mail en/of sms naar je toe gestuurd en kun je de ontvangen code gebruiken voor het activeren van je internetbundel. Weet je niet hoe? Dankzij de inwisselinstructies op Beltegoed.nl heb je dit binnen no time voor elkaar. Bekijk de instructies op de desbetreffende pagina van je gekozen product. Nadat de internet bundel is geactiveerd, kun jij direct het internet weer op!

Onze internet providers

De grootste prepaid providers van Nederland zijn opgenomen in ons assortiment. Ben je op zoek naar tegoed voor het opwaarderen van je T-Mobile, Lebara of Lyca prepaid internet? Ook dan zit je goed bij Beltegoed.nl. Voor al deze providers bieden wij verschillende prepaid internet producten aan, zoals T-Mobile internet 10 euro, Lebara Online 1 GB en de Lyca Mini Surf Data Bundel. Uiteraard variëren de prijzen per provider. Wil je weten wanneer nieuwe internetbundels aan ons assortiment worden toegevoegd? Via onze website, nieuwsbrief en social media blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Snel en eenvoudig mobiel internet opwaarderen

Ervaar ook hoe eenvoudig het online opwaarderen van je mobiele internet is. Je hoeft met prepaid internet van Beltegoed.nl namelijk nooit zonder te zitten. Je kunt dan ook 7 dagen per week en 24 uur per dag opwaarderen. Ideaal voor degenen die tijd willen besparen om mobiel internet te kopen in een winkel, of voor hen die niet te veel geld willen uitgeven omdat zij niet altijd internet gebruiken. Bovendien is het bestelproces eenvoudig en leveren wij de codes snel. Na een succesvolle betaling sturen wij je al binnen 30 seconden de opwaardeercode. Hierna kan je direct internet opwaarderen en genieten van je internet bundel!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen