Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Online opwaarderen

10 populairste providers


Het online opwaarderen van je beltegoed doe je bij Beltegoed.nl. Na betaling ontvang je de opwaardeercode direct per mail en/of SMS, waarna je met behulp van de opwaardeerinstructies eenvoudig en snel je beltegoed kunt opwaarderen. Online opwaarderen doe je bij Beltegoed.nl al binnen 30 seconden.

Online opwaarderen via Beltegoed.nl


Op Beltegoed.nl koop je ook entertainment cards en gamecards. Met deze kaarten kun je het tegoed op je account opwaarderen of betalen voor een abonnement. Van iTunes tot Xbox en Steam, je kunt het allemaal vinden in ons assortiment. Via mail en/of sms ontvang jij de opwaardeercode en met onze opwaardeerinstructies wordt online opwaarderen nog gemakkelijker.

Zonder beltegoed zitten... Iedereen met een prepaid telefoon heeft het wel eens meegemaakt en je wil in zo’n geval natuurlijk snel je beltegoed opwaarderen. Beltegoed.nl maakt het je makkelijk door het opwaarderen online te maken. Maar hier blijft het niet bij. Je koopt ook entertainmentkaarten voor het bekijken van je favoriete Netflix series of het luisteren van de beste muziek op Spotify en iTunes. Of zorg voor genoeg tegoed op je Xbox, PlayStation en Battle.net account met één van de Beltegoed.nl gamekaarten.

Wat je ook kiest, Je hoeft niet meer naar de winkel om een opwaardeercode te halen. Op internet doorloop je een paar eenvoudige stappen waarna je de code snel ontvangt. Binnen 30 seconden kun jij dan weer zorgeloos bellen, sms’en, streamen, downloaden en gamen terwijl je het huis niet uit bent geweest. Het mooie aan online opwaarderen is dat het 24/7 beschikbaar is. Waar je ook bent en hoe laat het ook is, met Beltegoed.nl kun jij altijd je tegoed online opwaarderen!

Snel en simpel opwaarderen via het internet

Via internet opwaarderen is niet alleen tijdbesparend maar ook heel simpel! Je doorloopt een aantal stappen en het opwaardeerbedrag staat binnen een paar minuten op je prepaid telefoon, game account of entertainment account.

1. Maak een keuze voor een prepaid provider, entertainmentkaart of gamekaart;
2. Selecteer het bedrag aan tegoed;
3. Vul je e-mailadres in en kies je betaalwijze;
4. Controleer en betaal de bestelling;
5. Per e-mail en SMS (gratis) ontvang je de unieke tegoed code.

Doorloop hierna de instructies van de provider om je tegoed op te waarderen.

De voordelen van online opwaarderen

Beltegoed.nl heeft de voordelen van online opwaarderen op een rij gezet:
  • Eenvoudig: Dankzij een aantal makkelijke stappen is het voor iedereen duidelijk hoe je online je tegoed opwaardeert.
  • Snel: Het hele bestelproces duurt 30 seconden.
  • Veilig: Geen gedoe meer met beschadigingen of het kwijtraken van één van je kaarten. Je krijgt de code per e-mail én SMS. Als je per ongeluk één van deze twee berichten hebben verwijderd, dan kun je altijd nog de andere gebruiken.
  • Lekker vanuit je eigen huis: Je hoeft de deur niet meer uit en kunt altijd online opwaarderen ongeacht het tijdstip.

Kies Beltegoed.nl voor het snel en veilig online opwaarderen van je tegoed via internet.

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op

Beltegoed opwaarderen