Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
04-10-21 - 

De meest gebruikte betaalmethodes op sportweddenschappen sites

Is online wedden op sport jouw ding? Dan wil je op een veilige manier kunnen betalen voor het wedden. Door je betaalmethode zorgvuldig te kiezen kun je de kans op diefstal van jouw persoonlijke gegevens en fraude vermijden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en geniet je meer van de spanning en het plezier van online wedden.


Hieronder geven we je handige tips en bespreken we de meest gebruikte en veiligste betaalmethodes op sportweddenschappen sites. We bespreken een aantal populaire websites. Zo kun je snel meer over jouw favoriete site te weten komen. Of ontdek meer over online wedden in het algemeen!

alt

Betaalmethodes op bet365 Nederland • Creditcard - Creditcards worden al lange tijd het meest gebruikt om online te betalen. Ze zijn makkelijk in het gebruik. Bet365 Nederland accepteert het betalen met creditcards.

  Toch zijn er een paar nadelen aan het gebruik van een credit card. Ze zijn kwetsbaar voor gegevensdiefstal en niet iedereen kan een creditcard krijgen. Dat is de reden waarom er steeds meer alternatieven voor de creditcard geboden worden.
 • Prepaid Visa & MasterCard - Prepaid creditcards zoals BITSA, prepaid VISA en de prepaid Mastercard zijn goede alternatieven voor creditcards. Je gebruikt ze op dezelfde manier als een gewone creditcard. Ze hebben een kaartnummer, een CVC code en een vervaldatum die je invult. Net zoals bij een reguliere creditcard.

  Het grote voordeel van prepaid creditcards? Je kunt ze veel makkelijker krijgen dan een gewone creditcard. Je bouwt geen schuld op. En je hoeft je bij het gebruik van een prepaid kredietkaart minder zorgen te maken over gegevensdiefstal of te hoge uitgaven.

  Om een prepaid creditcard te kunnen gebruiken, moet je tegoed (geld) toevoegen aan de kaart. Zodra je dat gedaan hebt kun je de kaart gebruiken op de sportweddenschappen sites van jouw keuze.
 • paysafecard - Je kunt bij bet365 betalen met een paysafecard. Tot 14 september 2021 was het mogelijk om direct te betalen met je paysafecard PIN voor stortingen onder de EUR 50. De nieuwe paysafecard regelgeving vereist het maken van een account voor alle sportweddenschappen sites of gokken. Ongeacht het bedrag dat je betaalt op de website. Heb je al een paysafecard rekening? Dan kun je jouw tegoed aanvullen door een paysafecard code te kopen. Dat doe je hier op Beltegoed.nl.
 • PayPal – Dit is het bekendste alternatief voor de creditcard. Op Bet365 Nederland kun je veilig betalen met jouw PayPal account. Je kan een niet-geverifieerde PayPal rekening gebruiken om geld te storten op je Bet365 account. Je moet je identiteit eerst bevestigen als je geld wilt opnemen van je Bet365 account naar je PayPal rekening. Dit is goed om te weten als je de hoeveelheid persoonlijke informatie die je online deelt wilt beperken.
 • EcoPayz - Je kunt de EcoPayz wallet gebruiken om geld te storten op je Bet365 account. Je kunt ook geld overboeken naar je EcoPayz account. Voeg tegoed toe aan je EcoPayz portemonnee door online een EcoVoucher te kopen.
 • Neosurf - De Neosurf wallet werkt op bijna dezelfde manier als de EcoPayz wallet. Je kunt hem gebruiken om geld te storten op je Bet365 account. Je kunt er op dit moment geen geld mee opnemen van je Bet365 account. Koop een online Neosurf code om geld toe te voegen aan jouw Neosurf wallet.


Prepaid creditcards kopen op Beltegoed.nlVeel van de besproken veilige betaalmethoden zijn beschikbaar op Beltegoed.nl. Voorbeelden: paysafecard, BITSA, prepaid MasterCard, prepaid Visa, Neosurf, EcoVoucher en nog veel meer. Bekijk ons volledige assortiment aan prepaid creditcards.Terug naar het overzicht