Jeton €10

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Jeton
JetonCash 10
€ 10,00JetonCash 10 EUR
Direct geleverd

JetonCash Voucher

Met JetonCash kun je zonder zorgen online betalen. Je kunt de JetonCash prepaid creditcard gebruiken om online te shoppen zonder privégegevens achter te laten. Dit maakt de Jetoncash creditcard een perfecte keuze voor als je jouw online privacy wilt beschermen. Duizenden online winkels accepteren deze prepaid creditcard. Je kunt er dus mee betalen voor online gaming en mee winkelen in webshops (en nog veel meer). Ook is het gebruiken van de Jetoncash creditcard een snelle en veilige manier om bij jouw favoriete online winkels te betalen vanaf je telefoon, tablet of computer.

Een JetonCash prepaid creditcard kopen is veilig, snel en eenvoudig op Beltegoed.nl. Vul simpelweg je e-mailadres in en betaal met iDEAL, PayPal of creditcard. Je ontvangt jouw JetonCash creditcard code binnen 30 seconden in je mailbox.
Veelgestelde Vragen
JetonCash is een prepaid creditcard. Wanneer je JetonCash bestelt bij Beltegoed.nl ontvang je een code, een veiligheidscode en een vervaldatum. Hiermee kun je online betalen op duizenden websites.
Met jouw JetonCash voucher code kun je direct betalen op één van de geselecteerde websites. Of je kunt de code gebruiken om je Jeton Wallet mee op te waarderen.
Er zijn 2 manieren om je JetonCash code in te wisselen; op een partner website of in de Jeton Wallet.

Gebruik op een Jeton partner website:
Kies Jeton als jouw betaalmethode op een Jeton partner website. Daarna voer je de code, beveiligingscode en de vervaldatum van je voucher in.

JetonCash toevoegen aan je Jeton Wallet:
Kies Jeton Card als je betaalmethode, en voer de code, beveiligingscode en de vervaldatum in om jouw Jeton Account op te waarderen.
Jouw code is 12 maanden geldig.
Ga naar de JetonCash website en klik op Controleer JetonCash Waarde (JetonCash Value).
Nee, je kunt meerdere keren betalen totdat je saldo op is.
Ga naar de Jeton website en selecteer Ondersteuning (Support).
-Aanbieding is geldig tot 23.06.2024 23:59 CEST.
-De korting is van toepassing op bestellingen van €20 of meer.
-Korting kan per e-mailadres één keer worden gebruikt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen