Proximus herladen

Pay&Go - extra pack message Pay&Go Message Pack
€ 5,49
Pay&Go 15 Euro Prepaid €15
€ 15,00
Pay&Go 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Pay&Go 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00

mobile.information.button.proximus-herladen  

Proximus online herladen

Proximus online herladen is erg gemakkelijk via Beltegoed.nl. Je kunt boven kiezen voor welk bedrag je wilt kopen. Je krijgt na de betaling een code toegezonden via je e-mail. Deze code kun je gebruiken bij de onderstaande procedure.

Proximus herladen

Proximus herladen is heel eenvoudig. Voor deze handeling heb je de code nodig die je hebt gekregen toen je Proximus belwaarde kocht bij Beltegoed.nl. Proximus herladen doe je door #121*13-cijferige herlaadcode# in te toetsen op je gsm gevolgd door de bel-toets. Je krijgt vervolgens een bevestiging van het herladen. Je kunt ook Proximus herladen door met de herlaadcode te bellen naar 1911 en de gesproken instructies te volgen.

Om je Proximus Pay & Go Extra Pack Message te activeren toets je #141*13-cijferige activeringscode# in op je mobiele telefoon en vervolgens de bel-toets.

Proximus belwaarde opvragen

Proximus online herladen en de belwaarde opvragen kun je wanneer je maar. Toets op je telefoon #121# in en druk op verzenden om te controleren hoeveel Proximus belwaarde je nog hebt. Dan krijg je een bericht met je huidige belwaarde.

Om het saldo van Proximus Pay & Go Extra Pack Message te bekijken toets je #143# in op je GSM en druk je vervolgens op de bel-toets.

Proximus belwaarde geldigheidsduur

Proximus opladen verlengt de geldigheidsduur van je belwaarde met 12 maanden vanaf het moment dat je een oproep tot stand brengt of ontvangt. Wanneer je de Proximus kaart herlaadt met €5,-, wordt de geldigheidsduur met 1 maand vernieuwd. Wanneer je de Proximus kaart herlaadt met €50,- wordt de geldigheidsduur met 12 maanden verlengd!

Extra productinformatie

Let op: Proximus Pay & Go € 5,- Extra Pack Message bestaat uit 50 SMS of 25 MMS berichten.

Productinfo + Instructies