Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
24-04-19 - 

Top 10 beste PUBG skins

pubg-skins

Top 10 beste PUBG skins & PUBG Mobile actie


PUBG is een wereldwijd fenomeen en sinds kort kun je de game ook spelen op je telefoon. Met PUBG Mobile speel je een van de beste battle royale games - waar en wanneer je maar wilt. Overleef, versla en ontgrendel de tofste PUBG skins. PUBG Mobile skins koop je gemakkelijk met een Google Play Card op Beltegoed.nl. En laten we nou net een tijdelijke actie hebben lopen waarbij je gratis PUBG Mobile skins kunt ontvangen bij aanschaf van een Google Play Card.

Gratis PUBG skins bij Google Play Card


Voordat we beginnen met onze top 10 beste PUBG skins, vertellen we je gauw hoe je gratis PUBG Mobile skins kunt ontvangen. Op Beltegoed.nl ontvang je tot 30 juni 2019 gratis PUBG Mobile skins bij aankoop van een Google Play Card. Hoe hoger de waarde van je Google Play Card, hoe exclusiever de PUBG Mobile cosmetics die je erbij krijgt. Hieronder vind je een overzicht van de PUBG skins die je onder andere ontvangt bij een Google Play Card op Beltegoed.nl:

Google Play Card €15: o.a. AKM - Rugged skin (Oranje) | t.w.v. € 13
Google Play Card €25: o.a. Pan - Target practice skin | t.w.v. € 26
Google Play Card €50 & 100: o.a. Trenchcoat skin (zwart) | t.w.v. € 55

Google Play Card kopen

Top 10 beste PUBG skins


Om te vieren dat je nu gratis PUBG Mobile skins kunt ontvangen bij een Google Play Card, hebben we uitgepluisd wat nou de 10 beste PUBG skins zijn. Van 10. tot en met 1: welke PUBG skins zijn het meest uniek, exclusief en populair? Ook belangrijk: waar in de top 10 komen de skins te staan die je nu gratis kunt ontvangen bij aanschaf van een Google Play Card op Beltegoed.nl?

pubg-skins-shark-bite-kar98k

10. Shark Bite Kar98k


De Shark Bite Kar98k is een van de tofste PUBG wapen skins voor de Karabiner 98 Kurz. De haaienkop is perfect om je tegenstanders mee te intimideren. Deze PUBG weapon skin is niet makkelijk om aan te komen en je zult er flink wat voor moeten neerleggen als je ‘m wilt aanschaffen. In de Steam Store leg je er zo €20 voor neer. Daarmee verdient het zeker een plekje in onze top 10 beste PUBG skins.

pubg-skins-gold-plated-akm

9. Gold Plate AKM


Een van de meest patserige skins voor een wapen die je maar kunt hebben. De Gold Plate AKM is bijna helemaal van goud waardoor iedereen je zal zien staan. Ook voor deze PUBG skin leg je zo’n €20 neer, maar dan heb je ook wat.

pubg-skins-rugged-skin-AKM

8. Rugged skin AKM


Als achtste op onze lijst van beste PUBG skins, vind je de Rugged skin voor het wapen de AKM. De AKM is een van de meest gebruikte wapens] in PUBG en met de Rugged skin val jij tenminste op. Je kunt onder andere deze PUBG weapon skin nu gratis ontvangen bij een Google Play Card van €15.

pubg-skins-red-hi-top-trainers

7. Red Hi-top Trainers


De volgende PUBG skins zijn echt de top van de top. Op nummer 7 hebben we de Red Hi-top Trainers neergezet. Het is bijna niet te verklaren, maar in tegenstelling tot de minder bijzondere blauwe Hi-top Tainers, zijn de rode mega exclusief. Je ontving deze rode sneakers wanneer je PUBG had besteld als pre-order. Heb je dat niet gedaan? Dan kun je de Red Hi-top Trainers nu kopen met een Google Play Card in de shop van PUBG Mobile.

pubg-skins-target-practice

6. Target practice skin Pan


Een van de grappigste skins, is de Target Practice skin voor de Pan. Voor als je het nog niet wist: in PUBG kun je de tegenstander ook een kopje kleiner maken met een koekenpan. En ja, zelfs dáár heb je skins voor. Een roos is op de pan getekend alsof het een schietschijf is. Veel gekker kan het niet worden, toch? Ontvang onder andere de Target practice skin bij je aanschaf van een Google Play Card €25 en kleineer je vijanden.

pubg-skins-faux-leather-jacket

5. Faux Leather Jacket


Een van de tofste jacks waarmee je personage terugkeert naar de jaren 80. De Faux Leather Jacket is zo exclusief omdat je het jack alleen kunt ontvangen in de Militia Crate of op de marktplaats van Steam. Een crate is een pakket vol met cosmetische items die je als speler in PUBG kunt aanschaffen. De Faux Leather Jacket staat niet alleen op nummer 5 vanwege de exclusiviteit, maar ook omdat dit een van de hipste PUBG skins is die we tot nu toe hebben gezien.

pubg-skins-tracksuit-set

4. Tracksuit Set


Een set is een collectie van kleren die bij elkaar passen en die je samen aanschaft. Daarvan is de Tracksuit Set een van de meest bekende. Omdat het meerdere skins bij elkaar zijn, betaal je op Steam de hoofdprijs. De Tracksuit Set kost rond de €150. De set bevat de zwart-witte Tracksuit Top, de Bloody Sneakers en de Tracksuit Pants. We geven je wel een hint hoe je deze skin set ook kunt bemachtigen: wanneer je deze PUBG skins afzonderlijk koopt, ben je hoogstwaarschijnlijk goedkoper uit.

pubg-skins-ivory-school-uniform

3. Ivory School Uniform Set


Een beetje fout is goud in PUBG. Vooral voor de vrouwelijke personages zijn de Ivory School uniform skins erg populair. Deze PUBG set bestaat uit de School Skirt, witte sneakers, School shirt with Necktie en de School Jacket. De set is ongelofelijk prijzig in de Steam Store, maar individueel zijn de skins een stuk goedkoper. Je kunt ook geluk hebben met een crate en hopen dat deze skins erin zitten.

pubg-skins-playerunknowns-bandana

2. PlayerUnknown’s Bandana


Dit is toch wel een van de meest geliefde PUBG skins. De PUBG bandana staat altijd hoog genoteerd in lijstje van “beste PUBG skins”. Het is echter de iconische stijl van de PUBG bandana waarom wij vinden dat deze skin op nummer 2 moet staan. Op Steam kun je de bandana al kopen voor €10, maar je kunt de bandana ook ontvangen wanneer je PUBG hebt gekocht als pre-order.

pubg-skins-trenchcoa

1. Trenchcoat skin


Onze favoriete skin is zonder twijfel de Trenchcoat. Niet alleen omdat je deze kunt krijgen bij aanschaf van een Google Play Card van €50 en €100 op Beltegoed.nl. Nee, deze PUBG skin Trenchcoat is ook enorm veel waard op Steam en het is maar één skin. Geen set. Je kunt de PUBG Trenchcoat ook proberen te scoren door te hopen dat het in een van de PUBG crates zit, of je koopt gewoon een Google Play Card van €50 of €100 en je krijgt er, naast de Trenchcoat, nog een heleboel andere skins bij.


Terug naar het overzicht