Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
01-10-24 - 

De feestdagen: slimme winkeltips voor gamers en shoppers

De feestdagen komen alweer in zicht. En daarmee ook een tijd vol spannende gamereleases, grote uitverkoopevenementen en heel veel shoppen voor de feestdagen. Voor zowel gamers als shoppers is dit dé kans om fantastische deals te scoren en alvast voorbereidingen te treffen voor de feestdagen. Deze periode zit vol kansen: van het binnenhalen van je favoriete games tot het vinden van kerstcadeaus tegen de beste prijzen.De feestdagen: slimme winkeltips voor gamers en shoppers

Het hoogseizoen voor gamers


Het vierde kwartaal is altijd een hoogtepunt voor gamers, met grote releases en interessante seizoensgebonden uitverkoopevenementen. Dit jaar kunnen we ons verheugen op titels als Assassin's Creed Shadows, EAFC 25 en nieuwe content voor Fortnite. De meeste gamers kunnen waarschijnlijk niet wachten om hun favoriete game te spelen. En om goede deals te scoren op in-game content en andere gaming-gerelateerde producten.
Er zijn dit seizoen heel wat evenementen waar je kunt profiteren van kortingen op games. Hieronder een paar van de belangrijkste sales:
  • Amazon Prime Days (8/10)
    Dit is een van de grootste online sales van het jaar. Gebruik een Amazon Gift Card om slim in te kopen tijdens deze dagen en alvast cadeaus voor de feestdagen in te slaan.
  • Steam Halloween Sale (28/10)
    De perfecte tijd om korting te scoren op horror- en actiegames. Tip: Gebruik een Steam Gift Card om je favoriete game te scoren. Dit is een veilige, betrouwbare betaalmethode en bovendien een handige manier om nooit te veel uit te geven.
  • Single’s Day (11/11)
    Een uitverkoopevenement dat wereldwijd steeds populairder wordt, met flinke kortingen op verschillende platforms. Dit is de ideale kans om met een cadeaubon, zoals die van Amazon of Steam, nog meer waarde uit je aankopen te halen.
  • Steam Autumn Sale (28/11)
    Nog zo'n interessante sale voor gamedeals. Een Steam Gift Card helpt je om optimaal te profiteren van de aanbiedingen op dit platform.
  • PlayStation Holiday Sale (11/12)
    Dit is de grootste uitverkoop van het jaar voor gebruikers van dit platform. Maak gebruik van een PlayStation-kaart om optimaal te profiteren van de hoge kortingen op games en in-game content tijdens dit evenement.
  • Steam Winter Sale (19/12)
    Een van de grootste sales van het jaar voor gamers. Wees er snel bij en gebruik een Steam Gift Card om jouw favoriete games tegen sterk gereduceerde prijzen binnen te slepen.

Als je nu graag een game- of giftcards wilt bestellen, is de Beltegoed.nl-app echt een aanrader. Een giftcard bestellen is nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Bovendien profiteer je van 10% korting op je eerste aankoop, zodat je je gamecollectie extra voordelig kunt uitbreiden.

Hoe je het meeste uit deals voor de feestdagen haalt


Naast het hoogseizoen voor gamers is het vierde kwartaal ook hét moment om aan je kerstinkopen te beginnen. Evenementen zoals de Amazon Prime Days (08/10), Black Friday (29/11) en Single’s Day (11/11) bieden geweldige kansen om al vroeg je kerstcadeaus in huis te halen en meteen aanzienlijke bedragen te besparen. Onze uitgebreide selectie cadeaubonnen zijn een slimme manier om de beste deals te scoren tijdens deze uitverkoopevenementen.
Een paar tips om slim te winkelen tijdens de feestdagen:
  • Maak een lijst met de cadeaus die je van plan bent te kopen. Zo voorkom je impulsaankopen.
  • Bedenk wat vrienden en familie echt graag zouden willen en wijk daar niet vanaf. Zo kun je de prijzen in de gaten houden.
  • Stel een budget vast, zodat je de controle houdt over je uitgaven.

Prepaid giftcards, zoals die van Amazon of Steam, zijn ideaal om je uitgaven te beheersen en het maximale uit de aanbiedingen te halen tijdens deze drukke shoppingevents.

Digitale giftcards


De feestdagen zijn een tijd van gezelligheid en cadeaus, maar de periode die eraan voorafgaat kan behoorlijk stressvol zijn. Er moet zoveel geregeld worden, van plannen maken tot cadeaus bedenken. Het kan lastig zijn om voor iedereen iets passends te vinden, en soms komt er op het laatste moment nog iemand bij op je lijstje. In zulke gevallen biedt een digitale giftcard uitkomst.
Met een digitale giftcard, zoals een gamingcard voor de gamer in je leven of een giftcard van iemands favoriete winkel, zit je altijd goed. Het voordeel is dat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij wil, zodat je zeker weet dat het cadeau in de smaak valt. Daarnaast is een digitale giftcard ideaal voor last-minute aankopen. Na aankoop ontvang je de digitale giftcard namelijk direct in je mailbox. Een sneller en eenvoudiger cadeau kunnen wij niet bedenken.
Maar tijdens de feestdagen draait het natuurlijk niet alleen om cadeaus, maar vooral ook om tijd doorbrengen met je dierbaren. Of dat nu is door samen uitgebreid te tafelen, te ontspannen met een gezelschapsspel met de hele familie of door te gamen. Gaming is een geweldige manier om samen plezier te maken, of je nu nieuwe releases ontdekt met elkaar of voor oude favorieten gaat. Zo zorg je voor nóg meer gezelligheid tijdens de feestdagen.

Besparen tijdens de feestdagen


Het is verleidelijk om veel geld uit te geven tijdens de vele eindejaarskortingen, maar met een paar slimme strategieën kun je dit eenvoudig voorkomen. Hier zijn een paar praktische tips:
  • Bepaal een budget: Stel een limiet in voor wat je wilt uitgeven aan zowel games als cadeaus.
  • Gebruik verlanglijstjes: In de meeste webshops kun je producten op je verlanglijstje zetten of als favoriet opslaan. Doe dit met alle producten waarin je geïnteresseerd bent en je kunt heel eenvoudig eventuele prijsdalingen volgen.
  • Giftcards, gamecards en prepaid creditcards: Met prepaid producten kun je je uitgaven beter onder controle houden en het meeste halen uit de eindejaarskortingen.

Zoals we hebben kunnen zien, staan ons in het vierde kwartaal behoorlijk wat interessante sales te wachten. Maar als je niet wilt of kunt wachten tot de uitverkoop, kun je met onze andere tips ook al zeker je budget bewaken. Of je nu kerstcadeaus zoekt voor je dierbaren of zelf je gamingcollectie wilt uitbreiden, er zijn genoeg manieren om dit seizoen wat te besparen. En met een gaming- of giftcard beschik je over een veilige betaalmethode waarmee je bovendien eenvoudig binnen je budget blijft. Maak er dus een heerlijke tijd van: vol deals, plezier en natuurlijk gezelligheid!


Terug naar het overzicht