Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-05-24 - 

5 Apple Store-producten onder de € 150, plus onze exclusieve kortingsactie

5 Apple Store-producten onder de € 150, plus onze exclusieve kortingsactie


Ben jij fan van de Apple Store of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van vijf interessante producten onder de € 150. Bovendien wacht je aan het einde van dit artikel nog een leuke kortingsactie die je niet wilt missen.


5 Apple Store-producten onder de € 150

Apple store kortingsactie
  1. Apple AirTag
    Met de welbekende AirTag van Apple heb je al je spullen zo weer teruggevonden. Stop er bijvoorbeeld een in je tas of maak er een vast aan je sleutelbos. In de ‘Zoek mijn’‑app, waar je ook je iPhone en andere Apple-apparaten kunt terugvinden, kun je zo exact bijhouden waar al je spullen zich bevinden.

    De AirTag kost € 39. En als je er vier koopt, profiteer je van de speciale prijs van € 129. Je kunt er ook gratis emoji, initialen en cijfers op laten graveren om een gepersonaliseerde gadget te creëren.

  2. HomePod mini
    De HomePod mini is een compacte slimme speaker die veel meer geluid produceert dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Je kunt deze slimme speaker, die werkt met Siri, alles vragen wat je wilt. Behalve muziek afspelen kun je bijvoorbeeld ook naar het laatste nieuws of de weersvoorspellingen vragen, afspraken uit je agenda laten aankondigen, lampen aan- en uitzetten of zelfs een spraakopdracht geven om iemand uit je contactpersonenlijst te bellen.
    Je kunt ook meerdere HomePod mini-speakers combineren voor een volledig soundsysteem. Zo kun je bijvoorbeeld één nummer in het hele huis laten horen, maar je kunt ook in elke kamer een ander nummer afspelen. Dit hoef je alleen maar aan Siri te vragen.

    De HomePod mini kost € 109 in de Apple Store.

  3. FineWoven kaarthouder met MagSafe voor iPhone
    Deze kaarthouder met MagSafe is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo heb je je pasjes altijd bij de hand. Door de ingebouwde magneten kun je de kaarthouder heel eenvoudig op de achterkant van je iPhone klikken. Er kunnen drie pasjes in. De kaarthouder is bovendien afgeschermd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de werking van je pasjes. Tot slot kun je de kaarthouder ook in de ‘Zoek mijn’-app terugvinden.

    De kaarthouder kost € 69.

  4. Belkin BOOST CHARGE PRO 2-in-1 draadloze oplaadmat met MagSafe
    Met deze draadloze oplaadmat laad je heel eenvoudig al je Apple-apparaten op. Hiermee laat je je iPhone 15, 14, 13 en 12 zeer snel op met tot 15 W en kun je bovendien een tweede apparaat tegelijkertijd opladen, zoals je AirPods, maar dan met een lager vermogen, tot 5 W. Dankzij de MagSafe-technologie hoef je je iPhone alleen maar op de oplaadmat te leggen om te beginnen met opladen.

    Alle voordelen op een rijtje:
    • Tegelijkertijd je iPhone 15, 14, 13 of 12 en je AiPpods draadloos opladen.
    • Zo plat en licht dat hij met gemak in je tas past.
    • Extra makkelijk draadloos opladen dankzij MagSafe.
    • Aan het ledlampje kun je zien of je AirPods worden opgeladen.

    De oplaadmat kost €79,95.

  5. Apple Pencil
    Dit artikel is perfect voor creatieve bezigheden zoals tekenen, schetsen en notities maken op iPad-modellen die Apple Pencil ondersteunen. Met zijn nauwkeurige tip en drukgevoeligheid voelt het alsof je met een echt potlood tekent. Het is een geweldige tool voor kunstenaars, studenten en professionals. De Apple Pencil is verkrijgbaar vanaf € 89, afhankelijk van het model.


Vragen over een Apple Store-product? Vraag het een expert


We kunnen ons heel goed voorstellen dat je in de Apple Store door de bomen het bos niet meer ziet. Met alle verschillende producten waar ook weer zoveel verschillende modellen en versies van verkrijgbaar zijn, is het ook lastig kiezen. Daarom kun je de hulp inschakelen van een Apple-specialist. Dit doe je via de functie Shop online met een Specialist. Zij kunnen je dan telefonisch van advies voorzien.


Onze tips om geld te besparen in de Apple Store


De kwaliteit van Apple-producten zorgt ervoor dat ze vaak duurder zijn dan veel andere producten. Maar zelfs bij Apple is het altijd mogelijk om iets te besparen. Er zijn een aantal manieren om een betere prijs te krijgen:

  1. Hou de Apple Store in de gaten voor speciale acties en aanbiedingen.
  2. Met Apple Trade In kun je je producten inruilen om korting te krijgen op nieuwe producten.
  3. Je kunt je apparaten refurbished kopen. Op deze producten krijg je standaard één jaar garantie.
  4. Ben je student, heb je een bedrijf of werk je voor een onderwijsinstelling? Apple biedt verschillende kortingen.


Koop een Apple Gift Card


Onze exclusieve Apple Store-actie


Na onze selectie van al deze leuke gadgets, hebben we ook nog eens goed nieuws! Deze maand hebben we namelijk een speciale actie op beltegoed.nl. Wanneer je op 31 mei of 1 juni een Apple Gift Card koopt van minimaal € 50, ontvang je een voucher van 10% van de waarde voor je volgende aankoop op beltegoed.nl.

Actievoorwaarden
Bij elke aankoop van een Apple Gift Card ter waarde van minimaal € 50, ontvang je direct een voucher voor 10% van de waarde in je mail. Koop je een bon van € 50, ontvang je dus een voucher van € 5 en bij een bon van € 80 een voucher van € 8, met een maximale waarde van € 100. Dus ook als je een giftcard van meer dan € 100 koopt, ontvang je altijd een voucher van maximaal € 10. Alle voorwaarden op een rijtje:

  • De voucher is geldig van 02 juni t/m 02 augustus.
  • Maximale voucherwaarde per bestelling is € 10.
  • Elke voucher is eenmalig te gebruiken.
  • Maximaal twee vouchers per e-mailadres.
  • De voucher kan niet worden ingewisseld voor producten van Apple, Bol.com, Amazon, Netflix, One4all, Coolblue, Spotify of prepaid creditcards.



Terug naar het overzicht