Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
07-06-24 - 

Fortnite-skins giften

Fortnite-skins giften

Fortnite-skins giften

Fortnite-skins zijn een razend populair onderdeel van dit legendarische spel. Fortnite heeft spelers over de hele wereld weten te fascineren met zijn unieke gameplay, interessante verhaallijnen en mogelijkheden om personages aan te passen. Een van de meest gewilde functies in het spel is de mogelijkheid om Fortnite-skins te verwerven en te gebruiken. Hiermee kunnen spelers het uiterlijk van hun personage veranderen. Aangezien de populariteit van het spel nog altijd toeneemt, is het giften van skins ook een steeds populairdere trend geworden. Dit is een geweldige manier om vrienden of familieleden te verrassen met een bijzonder cadeau. In deze gids leggen we je precies uit hoe dit werkt (en dan ook nog eens zonder dat er een creditcard aan te pas komt).

Wat zijn Fortnite-skins?


Fortnite-skins zijn accessoires die het uiterlijk van je in-game personage veranderen. Deze skins variëren van iconische personages uit populaire franchises, zoals Marvel of Star Wars, tot LEGO en originele ontwerpen die speciaal voor Fortnite zijn gemaakt. Hoewel skins geen competitief voordeel bieden, kunnen spelers zich hiermee onderscheiden van de massa in het uitgestrekte Fortnite-universum.

Of je nu de voorkeur geeft aan een futuristische look of juist iets grappigs voor ogen hebt, voor elke speler is er wel een skin te vinden. Sommige skins zijn slechts beperkte tijd verkrijgbaar en daardoor zeer gewild.

Skins koop je in de Fortnite Item Shop met het speciale betaalmiddel van het spel, V-Bucks. Ze hebben allemaal een eigen kleurcode die gebaseerd is op de zeldzaamheid:

 • Groen (ongewoon)
 • Blauw (zeldzaam)
 • Paars (episch)
 • Goud (legendarisch)

Hoe je een Fortnite-skin kunt giften


Wanneer je een skin cadeau doet, hou bij je keuze dan rekening met de voorkeuren en speelstijl van de ontvanger.

Volg onderstaande stappen om een ​​Fortnite-skin te giften:

 1. Zorg ervoor dat tweefactorauthenticatie (2FA) is ingeschakeld in je Epic Games-account. Een skin giften is alleen mogelijk als 2FA is ingeschakeld.
 2. Open Fortnite op je favoriete platform (pc, console of mobiel).
 3. Selecteer ‘Item Shop’ in het hoofdmenu wanneer het spel wordt geladen.
 4. Kies de skin die je wilt kopen en selecteer ‘Buy As A Gift’.
 5. Selecteer een ontvanger (of meerdere ontvangers) uit je vriendenlijst. Let op: Je moet wel minimaal 48 uur vrienden zijn.
 6. Voeg desgewenst een persoonlijk bericht toe.
 7. Bevestig je aankoop en verstuur het cadeau.


De Fortnite V-Bucks die nodig zijn voor de aankoop worden van je account afgeschreven en de ontvanger krijgt een melding van het cadeau. Je kunt maximaal vijf items per dag giften.

V-Bucks gebruiken om een Fortnite-skin te giften


Voordat je een skin cadeau doet, zorg je ervoor dat je genoeg Fortnite V-Bucks hebt om de skin te kopen die je cadeau wilt doen. Je kunt je V-Bucks-saldo zien in de rechterbovenhoek van het scherm in het Fortnite-hoofdmenu. Als je niet genoeg V-Bucks hebt, kun je meer kopen in de in-game winkel of bij een geautoriseerde verkoper.

Fortnite-skins giften zonder creditcardVoor iedereen die om privacy- of veiligheidsredenen liever geen creditcard gebruikt, of er simpelweg geen toegang toe heeft, zijn er ook andere opties. Bij beltegoed.nl kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig en veilig Fortnite V-Bucks kopen om direct te gebruiken in het spel.

Fortnite V-Bucks zijn verkrijgbaar in de volgende hoeveelheden:

 • 1000 V-Bucks (€ 8,99)
 • 2800 V-Bucks (€ 22,99)
 • 5000 V-Bucks (€ 36,99)
 • 13.500 V-Bucks (€ 89,99)


Je kunt je Fortnite V-Bucks gebruiken in het land waarvoor je ze hebt gekocht. Fortnite V-Bucks gekocht voor Nederland kunnen bijvoorbeeld alleen worden gebruikt voor Nederlandse accounts.


Fortnite V-Bucks-code inwisselen

 1. Ga naar en log in met je Epic Games-account.
 2. Klik op ‘Get Started’.
 3. Voer je pincode in. Let op: De 16-cijferige V-Bucks-code werkt NIET als deze rechtstreeks via je gamingplatform (PlayStation Network, Xbox Live, Nintendo Switch, enz.) wordt ingewisseld.
 4. Klik op ‘Next’.
 5. Selecteer het platform waarop je de code wilt inwisselen en klik vervolgens op ‘Next’. Als je het gewenste platform niet ziet, zorg er dan voor dat je bent ingelogd op het juiste Epic Games-account.
 6. Controleer de details om er zeker van te zijn dat het Epic Games-account, het apparaat en het nieuwe saldo correct zijn en klik vervolgens op ‘Confirm’.


Voor Xbox- en PlayStation-gebruikers

Als je je V-Bucks-code op PlayStation of Xbox wilt inwisselen, ontvang je een code van 25 tekens nadat je op ‘Confirm’ hebt geklikt.

Voer deze code in in de winkel van het consoleplatform of op hun website. Deze code heb je ook via de mail ontvangen. Je moet nu inloggen bij je externe account. Zorg ervoor dat je je aanmeldt bij het account dat aan je Epic Games-account is gekoppeld. Voer de code in en je V-Bucks worden direct aan je account toegevoegd.

Problemen oplossen met het cadeau geven van skinsAls je problemen ondervindt bij het giften van skins, zijn er een aantal opties die je kunt proberen:

Bezoek het Fortnite-helpcentrum: hier vind je alles wat je moet weten over gifting in Fortnite.

Controleer je V-Bucks-saldo: zorg ervoor dat je voldoende V-Bucks hebt om de gewenste skin te kopen voordat je verdergaat.

Controleer de vriendschapsduur: spelers moeten minimaal 48 uur vrienden zijn voordat ze cosmetische items kunnen uitwisselen.

Tweefactorauthenticatie inschakelen: beide spelers moeten tweefactorauthenticatie hebben ingeschakeld om het giftingproces te voltooien.

Andere cadeau-opties in FortniteNaast skins kun je ook de volgende items giften:

Emotes: geanimeerde gebaren of dansjes die spelers kunnen uitvoeren.

Back blings: accessoires die op de rug van een personage worden gedragen.

Harvesting tools (pickaxes): hulpmiddelen om materialen te hakken en breken.

Gliders: hiermee zweef je van de Battle Bus naar beneden.

Wraps: skins die het uiterlijk van wapens en voertuigen veranderen.

Bundels en pakketten: collecties met een bepaald thema met meerdere items en vaak ook wat V-Bucks.Artikelen die je misschien ook interessant vindt:

 • 5 Apple Store-producten onder de € 150, plus onze exclusieve kortingsactie
 • Klarna: hoe en wat?
 • Cadeaubon niet ontvangen: en nu?


Terug naar het overzicht