Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

product.index.header.google-play-gift-card

Veelgestelde vragen


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Over Google Play

Eén code, eindeloze manieren om te spelen.
Met miljoenen apps, games en meer is er voor ieder wat wils.

Met miljoenen apps, games en meer om te ontdekken, heeft Google Play voor ieder wat wils. Gebruik een Google Play-cadeaucode om een wereld met talloze speelmogelijkheden te verkennen, van de vaste games die je vaak speelt tot de apps waar je niet zonder kunt. Geen extra kosten, geen vervaldatums en geen creditcard nodig om te gaan spelen. Daardoor is dit het perfecte cadeau voor iedereen (ook voor jezelf).

Download je favorieten in een handomdraai en speel onderweg, op de bank of waar je maar wilt. Je apps, games en andere Google Play-content zijn beschikbaar op al je apparaten, waaronder Android, iOS, Chromecast en in je webbrowser.

Hoe kun je Google Play card inwisselen?


Geef de code op in de Play Store-app of op play.google.com/redeem om in te wisselen.

Gebruik de code van deze cadeaukaart alleen op Google Play. Wanneer ergens anders om de code wordt gevraagd, kan dit een geval van oplichting zijn. Ga voor meer informatie naar play.google.com/giftcardscam.

Waar kan ik mijn Google Play-cadeaucode gebruiken?


Je kunt je Google Play card online gebruiken op de Nederlandse Google Play Store. Volg de bovenstaande stappen om te beginnen en ga naar Google Play store. Hier zie je meteen je nieuwe saldo.

Hoe lang blijft mijn Google Play-cadeaucode geldig?Geen zorgen, want het tegoed van je Google Play code vervalt niet!Hoe kan ik contact opnemen met de Google Play-klantenservice?


U kunt hier contact met hen opnemen.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen