Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Betalen per Telefoon met +31 (0)906 1502

Bij Beltegoed.nl kun je gemakkelijk betalen per telefoon. Je kiest voor de betaalmethode telefoon tijdens het bestellen van een tegoedcode en belt naar het nummer +31 (0)906 1502. Vervolgens blijf je voor een bepaalde periode aan de lijn om de betaling te voltooien. Hoelang je aan de lijn moet blijven, is afhankelijk van het bedrag aan tegoed dat je aangeschaft hebt. Betalen per telefoon is bij bepaalde bedragen op Beltegoed.nl mogelijk, omdat mensen het gemak van het betalen per telefoon als prettig ervaren.

Stappenplan betalen via +31 (0)906 1502

Een betaling per telefoon kun je doen door bij het plaatsen van een bestelling de betaalmethode telefoon te selecteren. Nadat je jouw e-mailadres hebt ingevoerd, en de bestelling hebt bevestigd kom je op een scherm terecht met het stappenplan voor het betalen via +31 (0)906 1502. Je belt het eerdergenoemde 0906-nummer en voert de aangegeven code in. Vervolgens wordt de verbinding na een bepaalde tijdsduur verbroken zodra de betaling voltooid is. Hierna wordt de bestelling direct verwerkt en krijg je de code per mail toegestuurd.

Voordelen en nadelen betalen per telefoon

De transactiekosten bij een betaling per telefoon zijn hoger dan bij een betaling via bijvoorbeeld iDEAL, omdat het bij deze betaalmethode meer geld kost om de betaling te verwerken. Daarentegen ervaar je bij deze betaalmethoden wel het gemak van het eenvoudig betalen per telefoon. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je snel tegoed wilt hebben en je de random reader niet bij je hebt om te kunnen betalen via iDEAL.

Onrechtmatig gebruik van +31 (0)906 1502

Helaas kan het in incidentele gevallen voorkomen dat het betalen per telefoon onrechtmatig gebruikt wordt. Zie je op je telefoonrekening dat er een betaling per telefoon is gedaan met het nummer +31 (0)906 1502 en herken je deze betaling niet? Neem in dat geval contact met ons op middels het contactformulier. Bij ons kun je namelijk direct terecht met vragen over de betaling. Ook kun je bij ons terecht voor klachten over het betalen via +31 (0)906 1502.