Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Beltegoed kopen

6 populairste providers


Je kunt eenvoudig online beltegoed kopen bij Beltegoed.nl. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een provider en de hoogte van het opwaardeerbedrag, plaats je de bestelling. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang jij de beltegoedcode waarmee je het tegoed op je telefoon kunt opwaarderen. Dankzij Beltegoed.nl kun jij binnen 30 seconden weer contact opnemen met vrienden en familie.

Stappenplan Beltegoed Kopen

Beltegoed kopen doe je tegenwoordig online bij Beltegoed.nl. In vijf eenvoudige stappen kun je beltegoed van jouw provider aanschaffen voor jouw prepaid mobiele telefoon. De gekochte beltegoedcode kun je daarna direct gebruiken om eenvoudig en snel jouw beltegoed op te waarderen. Hieronder een kort stappenplan met informatie over hoe je online beltegoed kunt kopen.

Stap 1: Juiste provider kiezen

Op de site van Beltegoed.nl kun je beltegoed kopen van alle grote en minder grote providers van Nederland en België, waaronder Lycamobile, Lebara, Vodafone, T-mobile, KPN, Telfort, GT-mobile, Delight Mobile, Ortel Mobile, Vectone Mobile, Tele2, Budgetphone, Bliep, 88 mobile en Toggle Mobile. Het is belangrijk om voordat je het beltegoed bestelt, eerst de juiste provider te kiezen. Je wilt natuurlijk geen beltegoed code kopen die je uiteindelijk niet kunt gebruiken om het beltegoed op de simkaart van jouw mobiele telefoon op te waarderen.

Stap 2: Kies een bedrag aan beltegoed

Als je eenmaal de juiste provider hebt gekozen, moet je een bedrag kiezen dat je aan beltegoed wilt kopen. Bij de meeste providers kun je kiezen uit bedragen van 10 en 20 euro. Bij sommige providers kun je ook een bedrag aan beltegoed aanschaffen van bijvoorbeeld 40 of 50 euro. Op de specifieke pagina’s van de providers kun je het aanbod bekijken en het bedrag aan beltegoed selecteren dat je wilt aanschaffen.

Stap 3: Bestelling controleren

Als het bedrag duidelijk is, kies je voor direct bestellen. Je vult een geldig e-mailadres in waarop je de gekochte beltegoedcode na betaling ontvangt. Je kiest de wijze waarop je het beltegoed wilt betalen. Vervolgens controleer je de bestelling, zodat je zeker weet dat je beltegoed van de juiste provider koopt. Vervolgens selecteer je de button afrekenen, zodat het aankoopproces van het beltegoed start.

Stap 4: Beltegoed code betalen

Bij Beltegoed.nl kun je diverse betaalmethoden kiezen om het beltegoed te kopen. Zo kun je kiezen voor een iDEAL betaling of een bankoverschrijving. Ook kun je beltegoed kopen via de telefoon. Nadat je de betaling bevestigd hebt, krijg je te zien of de betaling succesvol is geweest. Na de succesvolle aankoop van het beltegoed, krijg je de beltegoed code in beeld te zien.

Stap 5: Beltegoed code verzilveren

Met de gekochte beltegoed code kun je het beltegoed op de simkaart van jouw mobiele telefoon eenvoudig opwaarderen. Dit doe je door de opwaardeer instructies van jouw provider te doorlopen. Nadat je het stappenplan doorlopen hebt, is jouw gekochte beltegoed op jouw prepaid mobiele telefoon als beltegoed bijgeschreven.

Is je vraag niet beantwoord? Neem contact met ons op

Beltegoed opwaarderen