Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
12-01-22 - 

Hoe gebruik ik Google Pay zonder een debet- of kredietkaart

Hoe kun je Google Pay zonder creditcard gebruikenMet Google Pay kun je zowel online als offline betalen met je telefoon. Het is een digitale Wallet en een betalingssysteem ontwikkeld door Google. Speciaal gemaakt voor Android telefoons, tablets en horloges. Google Pay is te gebruiken door een creditcard of bankpas te koppelen aan je Google Pay account. Maar wat als je die niet hebt, of niet wilt gebruiken? Kortom; hoe kun je Google Pay zonder creditcard gebruiken? We zetten een aantal opties op een rij waarmee je Google Pay zonder reguliere creditcard kunt gebruiken. google pay zonder creditcard

De voordelen van Google PayGoogle Pay gebruiken biedt een aantal voordelen. Het eerste voordeel is het kunnen betalen met je telefoon. Online en offline. Je hebt geen portemonnee vol pasjes meer nodig. Betalen met Google Pay zonder bankpas is makkelijk en veilig. Zo kun je contactloos betalen met je Android telefoon, tablet of horloge.

Een ander voordeel van betalen met Google Pay is het feit dat je gegevens niet worden gedeeld met een verkoper. Zo blijven jouw gegevens - als je een creditcard gebruikt met Google Pay - relatief veilig.

Heb je geen creditcard, of gebruik je er liever geen?Maar hoe werkt Google Pay zonder creditcard? Misschien wil je jouw creditcard informatie niet linken aan je Google Pay. Of heb je (of wil je) geen creditcard. Is het mogelijk om Google Pay zonder creditcard te gebruiken? Een van de manieren om Google Pay zonder creditcard te gebruiken is het linken van je bankrekening met de Wallet. Dit werkt eigenlijk op dezelfde manier als het koppelen van een creditcard. In dit geval gebruik je dus je bankpas.

Maar misschien wil je jouw bankrekening of creditcard niet koppelen. Misschien wil je jouw privacy en bankgegevens beschermen, of misschien heb je gewoon geen bankpas of een creditcard.

Hoe kun je een bankrekening koppelen aan Google Pay zonder pas?En is het mogelijk om je bankrekening te koppelen aan Google Pay zonder betaalpas? Ja, dat kan! Maar alleen in de VS.

Om een bankrekening te koppelen moet je eerst beginnen met geld versturen. Je kunt je bankrekening koppelen aan je Google Pay-account zonder betaalkaart met de volgende stappen:

1. Open de Google Pay app.

2. Tik onderaan op Betalen.

3. Kies de persoon aan wie je geld wilt sturen.

4. Voer het bedrag in dat je wilt versturen.

5. Tik op Overboeken. Je krijgt een bevestiging te zien, het geld wordt niet direct verstuurd.

6. Tik op Wijzigen en bankrekening toevoegen, naast de betaalmethode.

7. Voer de gegevens van je bankrekening in.

8. Tik op Opslaan.

9. Bij sommige banken moet je ter verificatie inloggen op je bankrekening. Is dit bij jouw bank niet het geval? Tik dan op 'testboeking'. Google stuurt een klein testbedrag naar je rekening. Je ziet de betaling binnen 2-3 dagen op je rekening. Om je bankrekening te bevestigen tik je vervolgens in Google Pay op Bevestigen.

10. Ga door met je overboeking, of verlaat de app.

Vergeet niet dat deze manier van Google Pay gebruiken zonder creditcard alleen in de VS werkt! Lees verder als je niet in de VS bent en Google Pay zonder creditcard of betaalpas wilt gebruiken.

Is het mogelijk om Google Pay zonder creditcard, betaalpas of pinpas te gebruiken?In sommige landen kun je Google Pay gebruiken met je PayPal account. Maar het aantal landen waarin dit mogelijk is, is beperkt. Hier zie je hoe je jouw PayPal account kunt koppelen aan je Google Pay.

Toch is het absoluut mogelijk om Google Pay zonder creditcard of betaalpas te gebruiken. Hiervoor heb je een prepaid creditcard met een Visa of MasterCard logo nodig. Deze prepaid kaarten werken op dezelfde manier als gewone creditcards, maar je betaalt er van tevoren voor. Ze veroorzaken geen schulden en ze zijn gemakkelijker te krijgen als je credit score niet geweldig is.


Hoe maak je een Google Pay account zonder pas?
Hoe kunnen we Google Pay gebruiken met prepaid creditcards? De eerste stap is het bemachtigen van de juiste prepaid creditcard. Hiermee kun je Google Pay zonder reguliere creditcard gebruiken. Zoals hierboven gezegd moeten ze een Visa of MasterCard logo hebben om te worden aanvaard. Gelukkig zijn er veel prepaid creditcards waarbij dit het geval is. Bijvoorbeeld Bitsa, die werkt als een Visa kaart. Bitsa kaarten zijn verkrijgbaar als plastic kaart en als digitale prepaid creditcard. Geld toevoegen aan jouw Bitsa is eenvoudig. Je koopt een code, die je daarna toevoegt aan je Bitsa Wallet. Bitsa codes zijn verkrijgbaar op Beltegoed.nl. Transcash werkt op een vergelijkbare manier. Evenals de PCS kaart.

Zodra je je prepaid creditcard hebt gekozen en het tegoed dat je nodig hebt erop hebt gezet, kun je hem koppelen aan je Google Pay account. Zo kun je Google Pay zonder creditcard gebruiken! Dit doe je met de volgende stappen:

1. Open de Google Pay app. Als je meerdere accounts hebt in Google Pay, kun je de account selecteren die je wilt wijzigen:

- Tik rechtsboven in de Google Pay app op je profielfoto of initialen.

- Tik op de rekening die je wilt gebruiken om een betaalkaart of creditcard toe te voegen.

2. Swipe omhoog vanaf de onderkant.

3. Tik op Kaart Toevoegen > Betaalkaart of creditcard.

4. Gebruik de camera om je kaart vast te leggen of voer de kaartgegevens in.

5. Als je wordt gevraagd om je betaalmethode te verifiëren, kies dan een optie uit de lijst. Hoe werkt de verificatie van je betaalmethode?

6. Zoek de verificatiecode en geef deze in.

Nadat je een kaart hebt gekoppeld haalt Google Pay eventueel (ter verificatie) een klein geldbedrag van je rekening. Zo kan men controleren dat je rekening en de bijbehorende pas geldig zijn. Na de verificatie wordt deze afschrijving ongedaan gemaakt en dus niet van je saldo afgehaald.

Misschien ook interessant:Terug naar het overzicht