Blizzard-Activision €20

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Blizzard-Activision
Battle.net NL 20
€ 20,00Battle.net Gift Card €20
Direct geleverd

Hearthstone gift cards

Ben je een Hearthstone speler en wil jij jouw Hearthstone decks uitbreiden? Bij Beltegoed.nl koop je snel en gemakkelijk Hearthstone gift cards waarmee je in de shop van het spel Hearthstone packs kunt kopen. Daarnaast kun je met de Hearthstone gift card toegang kopen tot de Arena game mode. De Hearthstone game cards zijn verkrijgbaar vanaf € 20. Om een card te bestellen kies je de gewenste waarde hierboven, vul je je e-mailadres in en kies je een betaalmethode, bijvoorbeeld iDeal of PayPal. Nadat het bestelproces is voltooid en de betaling is gedaan, ontvang je direct de Hearthstone code in je mailbox.
Veelgestelde Vragen
Hearthstone is een online strategisch kaartspel waarbij je kaarten inzet om spreuken en wezens op te roepen en epische duels aan te gaan. De game komt van Blizzard Entertainment, dezelfde game developer achter Battle.net en World of Warcraft. De Hearthstone kaarten zijn verkrijgbaar in packs in de categorieën Classic, Goblins vs Gnomes en Grand Tournament. Ze bevatten elk vijf kaarten variërend van common waarde tot rare, epic of zelfs legendary rarity. Daarnaast kan een pack ook een golden versie van een kaart bevatten. Koop Hearthstone gift cards en begin nu met het uitbreiden van jouw Hearthstone decks.
Om je Hearthstone account in te leveren heb je een Battle.Net account nodig.
Via de website
1. Ga naar de website eu.shop.battle.net en log in met je accountgegevens.2. Na het inloggen verschijnt rechtsboven in het scherm je naam, klik hierop en ga naar 'Account Settings'.
3. Klik vervolgens op 'Add a Game Key' en vul je code in.
Het tegoed is nu direct bijgeschreven op je account. Je kunt het spenderen in de Battlenet Shop!

Via de app
1. Open de app en log in.
2. Ga vervolgens naar de 'Shop' en klik in het menu op 'Redeem a code'.
3. In het browserscherm dat nu opent, vul je de code in.
4. Als er wordt gevraagd om een regio te selecteren kies je voor 'Europe (EU)'. De Hearthstone gift cards van Beltegoed.nl zijn namelijk geldig voor Europa.
Neem gerust de tijd om te beslissen wanneer je jouw decks wilt uitbreiden. De gift cards vervallen nooit namelijk!
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen