Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Zalando €150

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Zalando

Zalando cadeaubon

Shoppen voor een nieuwe outfit doe je bij Zalando. Op zoek naar praktische sportkleding, mooie lingerie, een nieuwe it-tas of mooie Zalando schoenen? Bij Zalando vind je genoeg inspiratie om je garderobe aan te vullen met de laatste mode. Blijf stijlvol met de laatste sneakers van Nike of een mooie Furla tas. Maak je liever iemand anders blij met shoptegoed? En weet je niet wat je iemand met kerst, sinterklaas of zijn verjaardag moet geven? Koop dan een Zalando cadeaubon bij Beltegoed.nl. We versturen de code direct per e-mail, zodat je gelijk je nieuwe items in kunt slaan!
Veelgestelde Vragen
Met deze cadeaubon kun je terecht op de Nederlandse website van Zalando. Deze webshop heeft kleding, schoenen en accessoires. Neem een kijkje bij Zalando dames en Zalando heren en ontdek ons unieke assortiment. Vergeet ook niet de Zalando outlet en de Zalando sale (de summer sale Zalando is erg populair) in de gaten te houden. Je kunt niet alleen selecteren op maat, maar ook op materiaal, print en zelfs collectie. Het fijne aan shoppen bij Zalando is dat je de deur niet uit hoeft.
Je kunt je Zalando cadeaubon gebruiken, door deze toe te voegen aan je 'Mijn Zalando' account:
1. Ga naar de Nederlandse Zalando website en log in
2. Klik in het menu aan de linkerkant op ‘Mijn Cadeaubon’
3. Vul hier je code in en klik op 'Cadeaubon verzilveren’
Wanneer je een bestelling wilt plaatsen bij Zalando, kun je de cadeaubon kiezen als betaalmethode. Is je bestelling goedkoper dan de waarde van je cadeaubon? Dan wordt dat gewoon met elkaar verrekend. Je behoudt de overige waarde van je cadeaubon voor een volgende bestelling.
Het tegoed van de Zalando cadeaubon vervalt niet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een vervaldatum en kunt kopen wat bij jou past, wanneer het jou uitkomt. Als je vragen hebt, kun je natuurlijk altijd terecht bij de Zalando klantenservice.
Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen van Zalando
1. Zalando cadeaubonnen worden uitgegeven door Zalando Payments GmbH. Zalando Payments GmbH is een instelling voor elektronisch geld met vergunning in Duitsland. Maar Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld.
De Zalando cadeaubonnen zijn geen elektronisch geld maar niet-gereguleerde opgeslagen waarde. Dit betekent dat Zalando cadeaubonnen niet onder toezicht staan van de bevoegde toezichthoudende autoriteit en de wettelijke bescherming voor elektronisch geld niet van toepassing is. U hebt niet het recht om ze in te wisselen voor contant geld.
2. Zalando cadeaubonnen kunnen worden ingewisseld op www.zalando.nl en op de Zalando-app voor de aankoop voor producten die in aanmerking komen en die worden aangeboden door Zalando SE of andere verkopers (Zalando partners). Goederen en diensten die in aanmerking komen, zijn producten bedoeld voor het uiterlijk van iemand (bijv. kleding, schoenen). Meer informatie vindt u hier. Een Zalando cadeaubon kan niet worden gebruikt om een andere Zalando cadeaubon te kopen.
3. Zalando cadeaubonnen zijn geldig voor een periode van 5 jaar vanaf de aankoopdatum. Inwisselen in contant geld of restitutie in het geval van verlies of schade is niet mogelijk.
4. Zalando cadeaubonnen zijn beperkt tot een maximumwaarde van € 200,- per Zalando cadeaubon en een maximumwaarde van € 200,- aan Zalando cadeaubonnen per aankoop. Het is mogelijk om per aankoop verschillende Zalando cadeaubonnen te kopen met een maximumwaarde van € 200,- in totaal. Een resterend bedrag op uw Zalando cadeaubon kan worden gebruikt voor toekomstige aankopen. De maximumwaarde van Zalando cadeaubonnen die kan worden gebruikt is € 5000,- per kalendermaand. De maximumwaarde van cadeaubonnen die kan worden gekoppeld aan uw klantenaccount is € 5000,- per kalendermaand.
5. De Zalando cadeaubon wordt meestal binnen 24 uur na aankoop geactiveerd.
6. Zalando cadeaubonnen kunnen alleen vóór uw bestelling worden gebruikt en niet met terugwerkende kracht.
7. Als u uw bestelling annuleert of goederen retourneert waarvoor u een Zalando cadeaubon hebt ingewisseld, wordt het betaalde bedrag teruggestort op uw Zalando cadeaubon en beschikbaar gesteld voor toekomstige aankopen. Als u goederen retourneert waarvoor u gedeeltelijk hebt betaald met een Zalando cadeaubon, wordt de aankoopprijs van alle goederen die u houdt en die in aanmerking kwamen voor aankoop met een Zalando cadeaubon eerst betaald door de Zalando cadeaubon in te wisselen. Het resterende restitutiebedrag wordt terugbetaald via de andere betaalmethode waarvan u gebruik hebt gemaakt.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen