Playstation €120

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Playstation
Playstation €120 120
€ 120,00Playstation Plus Gift Card €120
Direct geleverd

PlayStation PlusWelkom in de wondere wereld van de games. Met giftcards voor PlayStation Plus heb je toegang tot honderden hedendaagse en klassieke games, kun je voor beperkte tijd een trial spelen, speel je online met anderen, krijg je kortingen voor leden en nog veel meer.

Lekker gamen met drie nieuwe lidmaatschapsopties. Geniet van de mogelijkheden die PlayStation Plus biedt met online multiplayer-, maandelijkse games en nog veel meer, via het PlayStation Plus Essential-abonnement. Naast de voordelen van het Essential-abonnement, bevat het PlayStation Plus Extra-abonnement nog honderden games meer voor de PS4™ en de PS5™. Kies voor het PlayStation Plus Premium-abonnement om klassieke titels toe te voegen, voor beperkte tijd een trial te spelen en te streamen in de cloud. Hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen vind je de volledige details en kosten van alle abonnementen.

Ben je er klaar voor? Go!
Veelgestelde Vragen
PlayStation Plus code inwisselen:
INWISSELEN WERKT ZO:
 1. Meld je aan op PSN of maak een account op playstation.com.
 2. Ga in de PS Store naar ‘Codes inwisselen’ en voer de 12-cijferige vouchercode (Code) in.
 3. Als je met het tegoed van deze Code een PS Plus-abonnement wilt kopen, selecteer je het gewenste abonnement en rond je de aankoop af*.

*Je moet je creditcard-/betaalkaart- of PayPal-gegevens opslaan in je account voor PSN om een maandelijks PS Plus-abonnement te kopen. Alleen in te wisselen door gebruikers van 18 jaar of ouder met een PSN-account voor volwassenen dat is geregistreerd in Nederland. PSN-portemonnee-tegoed kan worden gebruikt door de accounthouder (en zijn of haar kinder-familieleden-accounts) om te betalen voor items in de PS Store die beschikbaar zijn voor accounthouders in Nederland. Het gebruik van de Code is onderhevig aan deze voorwaarden, de servicevoorwaarden, het privacybeleid, de voorwaarden van de tegoedboncode, de voorwaarden voor softwaregebruik en aanvullende content-/servicespecifieke voorwaarden op www.playstation.com/legal/PSNTerms. Annuleer de aankoop als je deze voorwaarden niet aanvaardt. Afhankelijk van de geldende lokale wetten kan de Code niet worden ingewisseld voor contant geld, doorverkocht of op andere wijze geruild. De Code wordt niet vervangen indien deze na aankoop verloren gaat, gestolen wordt, beschadigd raakt of anderszins gebruikt wordt zonder jouw toestemming. Kan eenmalig worden gebruikt. Je hebt een compatibel systeem en een internetverbinding nodig.
Met PlayStation Plus geniet je optimaal van het beste dat Sony te bieden heeft. Alle voordelen op een rijtje? Here we go:
 • Speel samen met je vrienden online multiplayer games - zoals Call of Duty of GTA
 • Krijg als eerste toegang tot de nieuwste games en sta niet in de rij
 • Test diverse games eerst voordat je deze wel (of niet) koopt
 • Nodig je vrienden uit voor je favoriete game via Share Play
 • Download elke maand twee gratis games, die je zo vaak en zolang kunt spelen als je zelf wilt
 • Ontvang exclusieve kortingen op complete games en downloadbare content
 • Sla je game gegevens online op via de cloud, zo kun je op iedere PS console de game spelen
 • Game patches worden automatisch gedownload

Nog mooier is dat je alles voor PS Plus kunt regelen via de PlayStation Plus Hub op je PS4. Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw abonnement!
Je hebt een Nederlands PlayStation account nodig voor het inleveren van je code. Het abonnement is namelijk landgebonden, dus is in dit geval alleen geldig in Nederland. Dit account heb je ook nodig om in te loggen op je PlayStation.
Het is belangrijk dat je de code inwisselt binnen 12 maanden na activatie. Daarna hangt de geldigheid af van het soort abonnement dat je koopt, namelijk 90 of 365 dagen. Wil je tussentijds kijken hoelang je PlayStation Plus abonnement nog geldig is? Volg dan deze instructies:

 1. Open ‘Instellingen’ op je PlayStation
 2. Ga naar ‘Accountbeheer’ of ‘PSN℠’ en dan ‘Accountgegevens’
 3. Klik op PlayStation abonnementen
 4. Nu krijg je de gegevens van je abonnement te zien

Met een PS4 kun je natuurlijk ook de huidige status bekijken via de PlayStation Plus Hub. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en mocht dat wel gebeuren, dan koop je hier gewoon weer een abonnement!
Als lid van PS Plus heb je toegang tot speciale aanbiedingen en opties op de Playstation 3, Playstation 4 en Playstation Vita.
PLAYSTATION PLUS:
Mogelijk moet je een extra betaling verrichten om een specifiek PS Plus-abonnement te kopen. WAARSCHUWING: PS Plus
is een doorlopend abonnement met een terugkerend abonnementsbedrag dat automatisch in rekening wordt gebracht
(voor de op dat moment geldende prijs in PS Store) tot het abonnement wordt opgezegd. Als er te weinig tegoed in je portemonnee zit, wordt het bedrag in rekening gebracht via de standaardbetaalmethode van je account. Je kunt PS Plus op elk gewenst moment opzeggen, zodat je abonnement beëindigd wordt aan het eind van de lopende factureringsperiode. Games (en hun functies) en voordelen die inbegrepen zijn bij PS Plus zijn onderhevig aan wijzigingen. Er gelden aanvullende voorwaarden.


Raadpleeg https://www.playstation.com/legal/ps-plus-usage-terms/. PS Plus is alleen beschikbaar voor gebruikers van 7 jaar en ouder en de beschikbaarheid van content en diensten kan afhankelijk zijn van de leeftijd van de gebruiker. Uitgever vouchercode: Sony Interactive Entertainment Network Europe Ltd (registratienummer: 06020283), 10 Great Marlborough St, London, W1F 7LP,
UK. Deze kaart kan alleen worden ingewisseld bij de uitgever ervan. De verkoper treedt op als agent namens de verstrekker. “PlayStation Family Mark”, “PlayStation Plus icon”, and “PlayStation” are registered trademarks or trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc.
PlayStation Plus Essential

Dompel jezelf elke maand opnieuw onder in allerlei soorten games, speel online met anderen en nog veel meer voor € 8,99/£ 6,99 per maand, € 24,99/£ 19,99 per kwartaal, of € 59,99/£ 49,99 per jaar.

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Opslag in de cloud
- Share Play
- PlayStation Plus-collectie*
- Hulp bij games*

PlayStation Plus Extra

Ontdek honderden games voor de PS4 en de PS5 voor € 13,99/£ 10,99 per maand, € 39,99/£ 31,99 per kwartaal of € 99,99/£ 83,99 per jaar.

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Opslag in de cloud
- Share Play
- PlayStation Plus-collectie*
- Hulp bij games*
- Gamecatalogus
- Klassiekers van Ubisoft+

Ervaar alle voordelen van PlayStation Plus voor € 16,99/£ 13,49 per maand, € 49,99/£ 39,99 per kwartaal, of € 119,99/£ 99,99 per jaar

- Maandelijkse games
- Online multiplayer
- Exclusieve kortingen
- Exclusieve content
- Opslag in de cloud
- Share Play
- PlayStation Plus-collectie*
- Hulp bij games*
- Gamecatalogus
- Klassiekers van Ubisoft+
- Catalogus van klassiekers
- Trials
- Streaming in de cloud

*Exclusieve functies van de PlayStation 5

 
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen