Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
29-12-21 - 

Hoe werkt Apple Pay zonder creditcard of bankrekening?

Hoe werkt Apple Pay zonder creditcard?

Online of in de winkel betalen? Dat is eenvoudig met Apple Pay. Apple Pay is een handige betaaldienst bedacht door Apple. Deze betaaldienst is beschikbaar op de iPhone, de Apple Mac, op de iPad en kan ook met de Apple Watch gebruikt worden. Hoe werkt Apple Pay? Je kunt met Apple Pay contactloos betalen. Dit is mogelijk na het linken van een creditcard, een prepaid creditcard of een bankrekening aan je Apple Wallet. Heb je geen iPhone of Apple Watch? Dan zijn er makkelijke alternatieven voor Apple Pay. We vertellen je later meer over de vele manieren waarop je veilig online kunt betalen. alt

De voordelen van Apple PayHet grootste voordeel van Apple Pay is de mogelijkheid om contactloos te betalen met je device. Je hoeft dus geen portemonnee vol pasjes meer bij je te hebben. Maar hoe werkt Apple Pay dan? Na het linken van een betaalmethode aan je Apple Pay Wallet, betaal je met je device. Betalen met Apple Pay zonder bankpas is makkelijk en veilig. Zo kun je bij POS betaalautomaten volledig contactloos betalen met je Apple Watch of met je iPhone. Apple Pay is deel van de Wallet app.

Je kunt overal met Apple Pay betalen waar je contactloos kunt betalen met je bankpas of met je creditcard. Apple Pay maakt gebruik van de Apple Wallet. Jij kiest een bankrekening, prepaid creditcard of reguliere creditcard en linkt deze aan jouw Apple Pay. Het geld dat je uitgeeft met jouw Apple Pay wordt vervolgens afgeschreven van je bankrekening. Of van je creditcard of prepaid creditcard. Hier lees je meer over Apple Pay.

Heb je geen creditcard, of wil je liever geen creditcard gebruiken?Maar hoe werkt Apple Pay zonder creditcard? Misschien wil je jouw creditcard informatie niet linken aan je Apple Pay. Ook als je geen creditcard kunt krijgen (of niet wilt), zijn er manieren om makkelijk online te betalen voor aankopen. Kun je Apple Pay in dat geval nog steeds gebruiken? Of wil je weten hoe Apple Pay werkt zonder bankpas? En hoe kun je geld overmaken naar je Apple Wallet voor Apple Pay, zonder creditcard of bankrekening? Je kunt bijvoorbeeld met een betaalmethode als paysafecard Apple Pay gebruiken. Hoe werkt het allemaal?

Hoe werkt Apple Pay zonder kaart?Na de iOS 11.2-update voor Apple Pay kun je met Apple Pay geld ontvangen en ook makkelijk geld versturen naar anderen. Zelfs als je Apple Pay nog niet geïnstalleerd hebt, kan iemand geld naar je sturen. Dit geld wordt na ontvangst toegevoegd aan de Apple Pay Cash Card in je Wallet. Hierna is het versturen en ontvangen van geld met je Apple Pay mogelijk.

Hoe neem je zonder pas geld op vanuit je Apple Pay?

Je hebt geld in je Apple Pay Wallet en je wilt dat geld opnemen zonder pas? Dan kun je je Apple Pay-saldo gebruiken om een prepaid geldkaart te kopen. Met die kaart kunnen dan betalingen worden gedaan of kan geld worden opgenomen. Natuurlijk kun je ook een giftcard kopen met je Apple Pay saldo. Kies gebruiksvriendelijke geldkaarten zoals Neosurf of paysafecard als cadeaukaart, omdat deze online goed worden geaccepteerd.

Kan werkt Apple Pay zonder mijn kaart te verifiëren?

Ja, je kunt inderdaad geld ontvangen op je Apple Pay-account zonder een kaart of bankpas te verifiëren of te koppelen. Geld sturen is ook mogelijk, maar daar geldt een limiet voor als je nog geen kaart hebt geverifieerd met je Apple Cash Wallet.

Geld aan je Apple Pay toevoegen zonder creditcard of bankrekening

Wil je geld toevoegen aan je Apple Pay Wallet zonder een betaalkaart of creditcard te gebruiken? Je kunt heel makkelijk geld toevoegen aan je Apple Pay-account zonder dat je daarvoor een creditcard of bankrekening nodig hebt. Koop een geldkaart of een prepaid creditcard met een Visa of MasterCard logo. Sommige prepaid kaarten met een American Express logo kunnen ook worden gebruikt (maar worden niet altijd geaccepteerd). Een voorbeeld hiervan is het gebruiken van paysafecard met Apple Pay. Een prepaid creditcard of geld voucher kopen kan gemakkelijk en veilig online. Koop je digitale prepaid kaarten op Beltegoed.nl en je ontvangt ze per e-mail. Binnen 30 seconden.

Een andere manier om geld aan je Apple Pay Wallet toe te voegen, is betalen met PayPal. Hoe werkt Apple Pay met PayPal? We hebben een artikel gewijd aan het gebruik van PayPal zonder creditcard of bankrekening.

Apple Pay instellen zonder betaalkaartWil je je Apple Pay gebruiken om geld te ontvangen en te versturen zonder een betaalkaart of creditcard aan je Apple Pay-account te koppelen? De Apple Wallet is al geïnstalleerd op je iPhone. Hierin kunnen bijvoorbeeld concerttickets, cadeaubonnen, winkelkaarten en vliegtickets worden bewaard. Je kunt ook met deze Wallet werken als je Apple Pay zonder kaart (of zonder gewone creditcard of betaalpas) wilt gaan gebruiken. Hoe werkt Apple Pay in dit geval?

Starten met Apple Pay op je iPhone

Om Apple Pay op je iPhone te kunnen gebruiken, moet je telefoon de laatste iOS-update hebben. Als je een iPad of Apple Mac gebruikt, heb je de nieuwste iPadOS of macOS nodig. Als je met Apple Pay gestart bent, kun je ook betalingen doen met je Apple Watch.

Je hebt ook een debet- of creditcard nodig om Apple Pay te kunnen gebruiken. Deze kaart voeg je toe aan je Wallet. Zo kun je vanaf dat moment betalen met die kaarten. Hoe werkt Apple Pay zonder deze kaarten? Dan voeg je een prepaid creditcard of een geldkaart toe die met Apple Pay gebruikt kan worden.

Belangrijk: voordat je met Apple Pay begint, moet je weten wat je Apple ID is en je daarmee aanmelden bij je iCloud2.

Op oudere telefoons kun je tot 8 kaarten toevoegen aan je Wallet. Op nieuwere telefoons kun je tot 12 kaarten toevoegen. Na het toevoegen van een geldkaart, geld voucher of een prepaid creditcard kun je betalen met Apple Pay. Hier is een overzicht te vinden van banken die creditcards of betaalkaarten uitgeven die door Apple Pay worden geaccepteerd.

Hoe voeg ik een nieuwe (prepaid)kaart toe aan Apple Pay?

1. Tik op Voeg Kaart Toe in de Wallet app.

2. Kies de juiste kaart (creditcard of debetkaart). Wil je een prepaid creditcard gebruiken met Apple Pay? Dan kies je voor creditcard als kaarttype.

3. Tik op Doorgaan.

4. Volg de stappen op je scherm om de nieuwe kaart toe te voegen aan je Wallet. Selecteer de juiste verstrekker of bank van de kaart (gebruik de zoekbalk).

5. Verifieer je gegevens bij je bank of bij de uitgever van je kaart. Er kan gevraagd worden om extra informatie te verstrekken of een app te downloaden voordat je kaart wordt goedgekeurd voor gebruik met Apple Pay.

6. Hoe werkt Apple Pay betalen met je horloge? Als je een gekoppelde Apple Watch hebt, heb je de mogelijkheid om de kaart ook aan je horloge toe te voegen.Alternatieven voor Apple Pay zonder een creditcardHet kan ingewikkeld zijn om Apple Pay te gebruiken zonder creditcard. Voor sommige prepaid geldkaarten moet je bijvoorbeeld een extra app op je telefoon gebruiken voordat je de kaart aan je Apple Wallet kunt toevoegen. Hoe werkt Apple Pay in dit geval? Dat hangt af van de geldkaart en de verstrekker van de kaart. Er zijn gelukkig makkelijk te gebruiken alternatieven voor Apple Pay.

Als je Apple Pay wilt gebruiken om eenvoudig en veilig te betalen zonder je privégegevens te delen of een creditcard te gebruiken, dan zijn er alternatieven. Zo kun je ervoor kiezen om geldvouchers en prepaid geldkaarten of prepaid creditcards direct als betaalmethode te gebruiken. Deze digitale kaarten koop je veilig en snel online. Je kunt ze zelfs volledig anoniem kopen.

Online shoppen en betalen met paysafecard.

Paysafecard is een perfect voorbeeld van een prepaid betaalkaart. Je koopt een digitale code voor een geldbedrag naar keuze. Het voucher blijft geldig tot je het volledige bedrag hebt gebruikt om te winkelen en mee te betalen. Wil je geld sturen naar een geliefde? Of een cadeaubon geven? Op deze manier kun je geld sturen zonder dure transactiekosten van de bank. Op Beltegoed.nl kun je jouw paysafecard veilig en snel kopen voor een geldbedrag naar keuze. Je ontvangt je paysafecard binnen 30 seconden in je mailbox.

Neosurf als alternatief voor Apple Pay zonder bankpas of creditcard.

Met de Neosurf betaalmethode kun je betalen bij meer dan 20.000 (online) winkels en op websites voor weddenschappen of gokken. Wil je shoppen en anoniem betalen met je Neosurf code? Dan selecteer je Neosurf als betaalmethode op de website waarop je winkelt. Makkelijker kan niet. Natuurlijk kun je een Neosurf code ook cadeau geven. Lees hier meer over Neosurf en koop jouw digitale Neosurf code veilig en snel online.

Transcash als veilige en anonieme betaalmethode.

Makkelijk online en offline betalen voor shoppen of gamen? Dat is mogelijk met Transcash. Met een digitaleTranscash code kun je overal terecht waar MasterCard wordt geaccepteerd. Ben je ouder dan 18? Vraag jij je af hoe Apple Pay werkt zonder bankpas of creditcard? Of heb je geen iPhone? Dan is Transcash mogelijk een goede betaalmethode voor jou.

Op Beltegoed.nl bieden we veel verschillende prepaid creditcards, geldkaarten en cadeaukaarten. Sommige kaarten zijn te gebruiken met Apple Pay. Shop je liever makkelijk en veilig zonder Apple Pay? Dan kies je voor deze kaarten om mee te winkelen of om geld mee te versturen naar anderen. Ze zijn ideaal om te gebruiken als je online wilt kunnen betalen zonder bankrekening.


Terug naar het overzicht