Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
14-11-22 - 

Beltegoed opwaarderen in het buitenland

Als je naar het buitenland gaat, is het belangrijk om rekening te houden met je beltegoed. Je wilt in het buitenland natuurlijk niet zonder beltegoed komen te zitten, bijvoorbeeld omdat je tijdens de vakantie toch meer moet bellen dan je vooraf gedacht had. Ook kan het zijn dat je hogere kosten dan gebruikelijk hebt, doordat er kosten in rekening worden gebracht als je buiten Europa wordt gebeld. Om die reden kan het voorkomen dat je in het buitenland zit en jij je prepaid beltegoed wilt opwaarderen. Om je hierbij te helpen, geven we je hier enkele tips waarmee je rekening kunt houden.

alt

Dezelfde prepaid provider opwaarderen in het buitenlandHet kan zijn dat een prepaid provider in meerdere landen actief is. Zo heb je bijvoorbeeld de provider Lycamobile die zowel actief is in Nederland als in België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en nog diverse andere landen.

Met een beltegoed code die je in bijvoorbeeld Duitsland of België koopt voor Lyca kun je niet je Nederlandse Lyca beltegoed opwaarderen in het buitenland.

Het is dus belangrijk om een Nederlandse Lyca beltegoed code aan te schaffen, als je je Nederlandse Lyca beltegoed wilt opwaarderen. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld het beltegoed van Lebara opwaarderen in het buitenland.Meer over beltegoed in het buitenland opwaarderenOm zeker te weten dat je een juiste en werkende code hebt, is het handig om, voor je op vakantie gaat, alvast een beltegoed code te kopen om mee te nemen. Dan kun je direct je prepaid beltegoed opwaarderen in het buitenland, wanneer nodig. Zo weet je zeker dat je altijd voldoende beltegoed hebt. Ook kan per land de manier van opwaarderen verschillen.Lycamobile beltegoed opwaarderen in het buitenlandAls je dan eenmaal de juiste beltegoed code bemachtigd hebt, bijvoorbeeld doordat je deze online via Beltegoed.nl hebt aangeschaft, wil je het beltegoed toevoegen aan je saldo. Omdat jij je in het buitenland bevindt tijdens het opwaarderen, kan het zijn dat je een ander telefoonnummer dan dat je gewend bent moet bellen om je beltegoed op te waarderen. Voor het Lyca prepaid opwaarderen bel je vanuit het buitenland het telefoonnummer +31684001244 in plaats van het nummer 1244. Zoals het opwaarderen van Lyca beltegoed anders werkt in het buitenland, geldt dit ook voor het opwaarderen in het buitenland van andere providers. We geven je wat handige tips!T-Mobile beltegoed opwaarderen in het buitenlandVanuit het buitenland T-mobile opwaarderen? Dan moet je net wat andere stappen nemen dan wanneer je T-Mobile beltegoed opwaardeert in Nederland. Natuurlijk kan je ook in het buitenland je beltegoed opwaarderen met een online beltegoed code van Beltegoed.nl. Let op: koop geen opwaardeercodes in het buitenland. De kans is groot dat deze niet werken omdat je een Nederlandse simkaart hebt. Zo kun je vanuit het buitenland je T-Mobile beltegoed opwaarderen:


1. Bel naar +31624001244

2. Kies voor optie 2

3. Vul de opwaardeercode in die je van ons hebt ontvangen en sluit af met een #.

Je T-Mobile beltegoed is nu opgewaardeerd.


Vodafone beltegoed opwaarderen in het buitenlandVodafone prepaid beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland gaat bijna net zo makkelijk als vanuit Nederland. Ook voor Vodafone prepaid gebruikers geldt dat je geen opwaardeer-bonnen of codes moet aanschaffen in het buitenland. Wij raden aan je opwaardeercodes in Nederland aan te schaffen voordat je op vakantie gaat en deze mee op reis te nemen. Natuurlijk kun je de code ook gebruiken voor je op reis gaat. In het buitenland kun je jouw Vodafone beltegoed codes op dezelfde manier gebruiken zoals je dat thuis zou doen:1. Toets *102* in en dan de 15-cijferige opwaardeercode. Sluit de code af met een hekje.

Bijvoorbeeld: *102*123123123123123#.

2. Druk daarna op de beltoets

Klaar! Je Vodafone beltegoed is opgewaardeerd in het buitenland. Na je opwaardering informeert Vodafone je over je nieuwe saldo.Mocht het bovenstaande niet lukken, raden we aan de klantenservice van Vodafone te bellen. Vanuit het buitenland bel je de Vodafone klantenservice op het volgende nummer: +31 6 54 50 01 00.

Dit nummer is 24 uur per dag beschikbaar. De Vodafone klantenservice kan je dan verder helpen met je tegoed opwaarderen in het buitenland.


KPN beltegoed opwaarderen in het buitenlandOok beltegoed van KPN opwaarderen is eenvoudig. Let wel op dat je geen opwaardeercode in het buitenland koopt. Schaf deze van tevoren aan in Nederland en neem deze mee op reis. Eenmaal in het buitenland waardeer je met de volgende stappen jouw KPN beltegoed op:<br />1. Bel naar *100*1244#

2. De automatische service van KPN begeleidt je op dezelfde manier als wanneer je een opwaardeercode zou gebruiken in Nederland.

3. Gebruik je opwaardeercode van Beltegoed.nl.

Geslaagd! Je KPN beltegoed is vanuit het buitenland opgewaardeerd. Zo makkelijk is het.Lebara beltegoed opwaarderen in het buitenlandJe Lebara beltegoed opwaarderen vanuit het buitenland met een opwaardeercode is absoluut geen probleem. Het werkt alleen, net zoals bij de andere providers, allemaal net wat anders. Ook bij Lebara geldt dat je geen opwaardeercodes in het buitenland moet kopen.

Koop je prepaid codes voor je op vakantie gaat en neem ze mee op reis. Let op Lebara prepaid gebruikers: in het buitenland gelden wel andere, internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon. Deze tarieven kun je vinden op de website van Lebara. Je Lebara beltegoed opwaarderen in het buitenland gaat als volgt:


1. Bel naar +31684001244.

2. Kies voor de optie met het volgen van gesproken instructies.

3. Vul je opwaardeercode in wanneer ernaar wordt gevraagd en sluit af met een #.

Dat is alles! Je Lebara beltegoed is nu opgewaardeerd vanuit het buitenland.

Neem bij vragen contact op met de Lebara klantenservice. Deze kun je bereiken op: +31619001200.

De klantenservice van Lebara is op de volgende tijden bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 18:00 uur &amp; Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur.<br />Vodafone beltegoed opwaarderen in het buitenlandVodafone prepaid gebruikers willen natuurlijk ook niet zonder beltegoed zitten gedurende een welverdiende vakantie, zakelijke reis of het bezoeken van familie en vrienden in het buitenland. Zorg daarom dat je de juiste Vodafone opwaardeercode meeneemt uit Nederland. Koop geen buitenlandse codes. Het is niet gegarandeerd dat deze werken aangezien je een Nederlandse simkaart hebt. Vodafone beltegoed opwaarderen in het buitenland doe je zo:


1. Vodafone opwaarderen via 1200:

2. Bel 1200 vanaf je mobiele telefoon

3. Kies 'Opwaarderen via opwaardeerbon' in het menu.

4. Je Vodafone beltegoed is nu opgewaardeerd


Nog sneller opwaarderen met de app!Met de Recharge.com app, die je gratis kunt downloaden voor Android en iOS telefoons, (her)bestel je binnen enkele seconden beltegoed voor jezelf, of voor een ander. Ook in het buitenland.

Gebruikers van de handige app kunnen hun voorgaande bestellingen makkelijk inzien, binnen enkele seconden opnieuw bestellen EN beltegoed naar vrienden of familie sturen.

Beltegoed naar het buitenland sturen?Heb je vrienden of familie in eigen land of in het buitenland? Je kunt met de Recharge.com app makkelijk beltegoed opwaarderen voor een ander. Zo kun je bijvoorbeeld Lebara opwaarderen voor het buitenland, of je kiest voor een van de vele andere providers.
Vul simpelweg het e-mail adres is van degene die je prepaid beltegoed stuurt en hij of zij ontvangt de opwaardeer code vrijwel direct nadat je voor je aankoop hebt betaald. Handig!


Opwaarderen van buitenlands prepaid tegoedHet kan natuurlijk ook zo zijn dat je regelmatig in het buitenland verblijft, waardoor het voordelig is om een prepaid simkaart van een provider in dat land te hebben. Ook in zo'n geval geldt dat je met bijvoorbeeld een Spaanse Vodafone simkaart ook daadwerkelijk een beltegoed code voor Vodafone Spanje moet hebben om op te waarderen.

Het kopen van een Nederlandse Vodafone beltegoed code volstaat in dat geval niet. Het kan lastig zijn om aan een beltegoed code van een Spaanse provider te komen als je op dat moment in een ander land bent. Gelukkig is er de mogelijkheid om online je beltegoed in diverse landen wereldwijd op te waarderen, bijvoorbeeld via onze internationaal-opwaarderen partner Recharge.com.

Zoals nu duidelijk is, komt er nogal wat kijken bij het opwaarderen van je prepaid telefoon vanuit het buitenland en bij het opwaarderen van een buitenlandse prepaid sim-kaart. De beste voorbereiding op een leuke en zorgeloze vakantie is vooraf alvast je beltegoed opwaarderen, zodat je niet zonder beltegoed komt te zitten. Hier lees je meer over bellen en opwaarderen in het buitenland.

Op Beltegoed.nl kun je terecht voor het opwaarderen van beltegoed voor veel providers. Zo wordt bijvoorbeeld het Lebara opwaarderen voor het buitenland een makkie. Beltegoed naar het buitenland sturen (voor een ander) doe je het snelst met de recharge.com app.Terug naar het overzicht