Lebara €20

Koop Lebara-opwaarderen tegoed voor slechts 20 EUR.

Ontdek de ultieme vrijheid met Lebara Opwaarderen All-in voor slechts €20! Geniet van onbeperkt bellen, sms'en en een royale databundel om zorgeloos te kunnen surfen, streamen en delen. Met Lebara Opwaarderen krijg je meer waar voor je geld en blijf je altijd in verbinding met je dierbaren. Upgrade vandaag nog en ervaar het gemak van een voordelige en betrouwbare mobiele ervaring.
Veelgestelde Vragen
Je kunt je Lebara Alles in 20 EUR abonnement eenvoudig opwaarderen door naar beltegoed.nl te gaan en de optie Lebara te selecteren. Voer eenvoudig uw telefoonnummer in, kies het All in 20 EUR-abonnement en ga door met betalen. Je abonnement wordt onmiddellijk opgewaardeerd.
Ja, het Lebara All in 20 EUR-abonnement omvat internationale minuten naar geselecteerde landen. U kunt de lijst met opgenomen landen bekijken op de website van Lebara of contact opnemen met de klantenservice voor meer informatie.
Het Lebara All in 20 EUR-abonnement is 30 dagen geldig vanaf de activeringsdatum. Zorg ervoor dat u uw abonnement vóór de vervaldatum opwaardeert, zodat u kunt blijven genieten van de voordelen van het plan.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Amazon Warehouse: hoe interessant zijn deze retourdeals?Benieuwd hoe Amazon Warehouse werkt? Lees ons artikel en ontdek hoe je zoveel mo...
Lees meer2024-05-28

Gegevens van iPhone overzetten naar iPhoneGegevens van iPhone overzetten naar iPhone is makkelijker dan je denkt met onze ...
Lees meer2024-05-24

Alles lezen