Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
19-06-15 - 

Spotify Premium gratis uitproberen!

Stream jij regelmatig muziek? Dan vind jij het nieuws in de maand juni top! Na de aankondiging van de nieuwe streaming dienst Apple Music, heeft ook Spotify niet stil gezeten. Zij komen met een onweerstaanbare aanbieding voor iedereen met geen of één gratis Spotify lidmaatschap. Tot 5 juli kun je je aanmelden om Spotify Premium gratis uit te proberen! Normaal heb je 30 dagen gratis toegang tot dit lidmaatschap. De muziek streaming dienst biedt gebruikers nu een gratis proefabonnement aan voor 60* dagen. Dit is het moment om aan de slag te gaan met Spotify! Na deze proefperiode betaal je slechts €9,99 per maand. Dit kun je eenvoudig afrekenen met een Spotify code.

De voordelen van Spotify Premium gratis uitproberen

Het Premium abonnement van Spotify heeft vele voordelen. Zo heb je toegang tot de gehele bibliotheek van de streaming dienst en kun je onafgebroken luisteren naar muziek omdat je geen last meer hebt van vervelende advertenties. Verder kun je de muziek downloaden zodat je ook offline naar je favoriete nummers kunt luisteren. Handig voor onderweg! Andere voordelen van een upgrade zijn de kwaliteit van de muziek - alles is beschikbaar in HD kwaliteit - en het onbeperkt kunnen overslaan van nummers. Spotify Premium gratis uitproberen

Nieuwe feature: Taste Rewind

Spotify biedt naast dit proefabonnement ook een nieuwe feature aan: Taste Rewind. Dit is een website die je als plugin kunt gebruiken. Hiermee wordt er voorspeld welke vroegere muziek er bij jouw smaak past. Je kiest drie van je favoriete artiesten en Spotify voorspelt waar jij in de jaren '20 en '60 tot en met '00 naar geluisterd zou hebben. Er wordt ook direct een afspeellijst aangemaakt voor ieder decennia gebaseerd op deze voorspelde artiesten. Het is mogelijk om deze afspeellijsten te bewaren en te delen op social media (Facebook, Twitter en Instagram). Een leuke extra voor muziekliefhebbers! Na Taste Rewind zelf eens geprobeerd te hebben, komen er voorspellingen uit zoals Michael Jackson (80's), Kylie Minogue (90's) en Daft Punk (00's).

Wil jij ook na deze zestig dagen gebruik maken van het abonnement? Met een Spotify code kun je direct je abonnement betalen.
Spotify Premium Code

* Let op: er zitten voorwaarden aan het uitproberen van deze aanbieding. Je kunt deze aanbieding niet gebruiken wanneer je al een Premium of proefversie hebt (gebruikt). De overige voorwaarden lees je op de Spotify website.


Terug naar het overzicht