Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
06-01-22 - 

Anonieme prepaidkaarten - Tips voor beginners

Anonieme prepaidkaarten - Tips voor beginnersBen je op zoek naar een manier om je privacy en je bankgegevens te beschermen bij het online betalen? Met anonieme prepaidkaarten kun je jouw persoonsgegevens zoveel mogelijk beschermen. Maar hoe privé en anoniem is een anonieme prepaid creditcard? Zijn sommige kaarten beter dan andere? Welke anonieme creditcard past het best bij jou? Het kan best lastig zijn om de juiste anonieme creditcard voor jou te vinden. Er zijn veel verschillende soorten anonieme prepaidkaarten. Voorbeelden; virtuele anonieme creditcards, anonieme prepaid creditcards, digitale codes voor eenmalig gebruik en meer. Wat zijn de verschillen tussen deze soorten anonieme prepaidkaarten? En hoeveel persoonlijke informatie maak je bekend als je er gebruik van maakt? Met geven je de antwoorden op deze vragen en maken het makkelijker om de juiste anonieme prepaid creditcard te kunnen kiezen. Hoe anoniem zijn prepaid creditcards? Hoe werkt het allemaal? anonieme prepaidkaarten

Zijn anonieme prepaid creditcards echt anoniem?Een goede eerste stap is het bekijken van de verschillende soorten prepaid creditcards en de mate van privacy en anonimiteit die ze je bieden.

Virtuele Prepaid CreditcardsVirtuele prepaid creditcards werken het meest als gewone creditcards van de anonieme prepaidkaarten die we hier vergelijken. Normaal ontvang je een kaartnummer, een vervaldatum en een CVC code. Die voer je in om te kunnen betalen met je digitale anonieme creditcard. Ze verschillen van gewone creditcards omdat ze niet met schuld werken. In plaats daarvan laad je ze op met het tegoed dat je nodig hebt. Je kunt jouw anonieme prepaid creditcard opwaarderen wanneer je wilt. Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van virtuele prepaid creditcards?

Voordelen:

* Je kunt ze gebruiken waar je een gewone creditcard zou gebruiken om mee te betalen. Oftewel, ze kunnen veel gebruikt worden.

* Sommige anonieme prepaidkaarten kunnen ook offline worden gebruikt. In dat geval heb je een plastic pasje. Met dezelfde anonimiteit.

* Vaak hoef je jouw identiteit niet te verifiëren, wat betekent dat je geen persoonlijke informatie hoeft te delen. 


Nadelen:

* Soms moet je wel wat persoonlijke informatie delen, je hoeft het alleen niet te verifiëren. Informatie die je wel deelt wordt zichtbaar voor de verkoper.


Prepaid Codes voor eenmalig gebruikVoorafbetaalde codes voor eenmalig gebruik doen exact wat ze moeten doen. Je kunt 1 keer betalen met je prepaid code. Je koopt een code voor eenmalig gebruik voor een bepaald geldbedrag. Vervolgens gebruik je die code om online mee te betalen. In theorie betekent dit dat je nauwelijks persoonlijke informatie deelt met de verkoper. Dichter dan dat kom je niet bij anonimiteit met een anonieme prepaid creditcard. Wat zijn de voor- en nadelen van een prepaid code voor eenmalig gebruik?

Voordelen:

* Je deelt nauwelijks informatie met zowel de verkoper als de aanbieder van de code.

* Geen jaarlijkse of maandelijkse kosten voor het gebruik van de betaalmethode. Je betaalt alleen voor het tegoed dat je op dat moment nodig hebt. 


Nadelen:

* Er zijn soms niet veel plekken waar je kunt betalen met je code. De meeste codes voor eenmalig gebruik kunnen alleen worden gebruikt op partnerwebsites van de aanbieder van de code.


Oplaadbare eWalletsOplaadbare eWallets worden steeds vaker gebruikt. Dit is vaak niet de beste optie voor anonieme prepaidkaarten, omdat je bepaalde informatie moet delen met de eWallet provider om je identiteit te verifiëren. Dit kan wel een prima manier om al je betaalmethoden op één plek te verzamelen en de verspreiding van jouw creditcardgegevens over het internet te voorkomen. Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van oplaadbare eWallets?

Voordelen:

* Handig om overzicht te houden op waar jij je bankgegevens deelt 


Nadelen:

* De voorwaarde dat persoonlijke informatie moet worden gedeeld om de identiteit te verifiëren. Dit betekent dat het niet de meest privacyvriendelijke van de anonieme prepaidkaarten opties is.


Gemaskeerde virtuele creditcardsGemaskeerde kaarten werken iets anders dan de andere methoden, omdat het niet per se om een prepaid creditcard gaat. Hierbij gebruik je een masker dat je over je creditcard gegevens kunt plaatsen. Op deze manier anonimiseer je de persoonlijke informatie die je online deelt en voorkom je creditcardfraude. Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van gemaskeerde virtuele creditcards?

Voordelen:

* Geweldig om je persoonlijke informatie te verbergen en online privé te blijven

* Helpt fraude met creditcards te voorkomen 


Nadelen:

* Je hebt een gewone creditcard nodig om een gemaskeerde kaart te kunnen gebruiken. Een gemaskeerde kaart is dus geen echte oplossing als je op zoek bent naar een anonieme creditcard.


De beste anonieme (oplaadbare) prepaid kaarten.Goed om te weten; geen enkele prepaid kaart is volledig anoniem, maar kan wel handig zijn om jouw privacy online zo veel mogelijk te beschermen.

Transcash - De beste virtuele prepaid creditcard

Transcash is perfect als je jouw identiteit wilt beschermen bij het online betalen. Als prepaid creditcard werkt deze overal waar MasterCard een geaccepteerd betaalmiddel is. Je hoeft je identiteit niet te verifiëren, tenzij je een fysieke kaart wilt. Je kunt jouw virtuele transcash kaart hier kopen. Als je eenmaal een prepaid transcash kaart hebt gekocht, dan kun je hem opwaarderen met codes die je hier koopt.

Transcash kopen

Neosurf - De Beste Prepaid Codes voor Eenmalig Gebruik

Neosurf is een van de meest handige prepaid codes voor eenmalig gebruik die er zijn. Je kunt er mee betalen op meer dan 20.000 websites, waaronder habbo en Bigpoint. Het is niet nodig om persoonlijke informatie te delen, wat Neosurf een goede anonieme prepaid kaart maakt. Wil je direct gebruik kunnen maken van Neosurf codes? Koop jouw code dan hier. Of ontdek op de Neosurf website meer over Neosurf en de websites waarop je hiermee kunt betalen.

Neosurf kopen

paysafecard - De beste oplaadbare eWallet

PayPal is misschien wel het bekendste online eWallet systeem. Maar mypaysafecard maakt het mogelijk om jouw persoonlijke gegevens beter af te schermen. Trouwe klanten weten dat je paysafecard ook kunt gebruiken als prepaid code voor eenmalig gebruik. Maar om alles wat paysafecard te bieden heeft te kunnen gebruiken, moet je de eWallet gebruiken. Je opent jouw paysafecard account hier. Zodra je een account hebt aangemaakt, kun je deze opwaarderen met paysafecard-codes die je hier koopt.

paysafecard kopen

Albine Blur card - De beste gemaskeerde creditcard

Albine biedt gemaskeerde betaalkaarten. Deze kaarten kun je gebruiken met de Premium Abine Blur app. Met de gratis versie van de app kun je webtrackers blokkeren, je e-mail adres maskeren en wachtwoorden beheren. Dat is al heel handig, maar met hun gemaskeerde kaarten wordt veiliger betalen online heel makkelijk. Door hiermee te betalen kies je voor een zoveel mogelijk anonieme prepaid creditcard. Het enige nadeel is dat het 39 dollar per jaar kost. Je kunt gebruik maken van deze anonieme kaarten door de app te downloaden.


Terug naar het overzicht