Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Ticketmaster gift card €50

Ticketmaster gift card €50
€ 50,00
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Ticketmaster Cadeaukaart kopen

Wil jij genieten van live entertainment in Ahoy, Tivoli, de Ziggo Dome of een van de vele andere podia? Koop dan een Ticketmaster kaartje met een Ticketmaster cadeaukaart. Voor jezelf of als cadeau. Een Ticketmaster cadeaukaart kopen doe je gemakkelijk en snel op Beltegoed.nl. We versturen de Ticketmaster code direct per e-mail, zodat je gelijk je kaartje(s) kunt kopen.

Een Ticketmaster cadeaubon kun je natuurlijk gebruiken voor een concertkaartje van je favoriete artiest, maar ook voor het bezoeken van sportevenementen zoals het ABN Amro Tennis Tournament en het UCI WK baanwielrennen. Koop met je Ticketmaster cadeaukaart super snel een kaartje voor o.a. Lowlands en Pinkpop of bezoek verschillende soorten exposities. Star Wars Identities en Harry Potter: The Exhibition zijn zeker een bezoek waard. Alvast veel live plezier met je Ticketmaster cadeaukaart.

Waar kun je de Ticketmaster Cadeaukaart inleveren?


Op de Nederlandse website van Ticketmaster kun je de code van je Ticketmaster bon eenvoudig gebruiken tijdens het afrekenproces.

Hoe kun je de Ticketmaster Cadeaukaart inwisselen?


Heb je de cadeaukaart ontvangen via de mail? Dan kun je direct beginnen met shoppen bij Ticketmaster!

1. Ga naar www.ticketmaster.nl om je Gift Card te gebruiken.
2. Selecteer de gewenste event tickets en/of producten en ga verder naar de check-out pagina.
3. Op de check-out pagina staat de Gift Card aangegeven als beschikbare betaalmethode. Wissel je Gift Card in door je kaartnummer en veiligheidscode in te vullen.

Hoelang is mijn Ticketmaster Cadeaukaart geldig?


Je Ticketmaster cadeaubon is na de datum van activatie/aankoop een jaar geldig. Deze datum geldt ook voor resterend tegoed.

Waar kan ik mijn Ticketmaster tegoed controleren?


Op deze Ticketmaster pagina kun je het tegoed op jouw Ticketmaster cadeaubon controleren. Hiervoor heb je het nummer van jouw Ticketmaster cadeaubon nodig. Deze kun je vinden in de e-mail waarmee wij de bon naar je hebben toegestuurd.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen