Paysafecard (prepaid creditcard)

LET OP! Er circuleren momenteel diverse nepmails zogenaamd van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Translink Systems, iDEAL Nederland - ING (Scootercity), WK Staatsloterij, CJIB, Intrum Justitia en Proximus waarbij gevraagd wordt om iets te betalen middels een Paysafecard kaart. Wij geven het advies hier NIET op in te gaan, omdat het gaat om nep e-mails. Officiële instanties zullen je nooit vragen een betaalcode te kopen en hiermee te betalen. Niet via e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.
Paysafecard 10 Euro Prepaid €10
€ 10,00
Paysafecard 25 Euro Prepaid €25
€ 25,00
Paysafecard 50 Euro Prepaid €50
€ 50,00
Paysafecard 100 Euro Prepaid €100
€ 100,00

mobile.information.button.paysafecard-herladen  

Paysafecard online kopen

Paysafecard kopen kan gemakkelijk en snel via Beltegoed.nl. Je kun hierboven kiezen voor Paysafecard vouchers met verschillende bedragen. Zodra de betaling ontvangen is, krijg je direct een mailtje met de code die het geld waard is. Deze kun je direct gebruiken.

Paysafecard acties

Na het aanmelden op www.paysafecard.com kom je in aanmerking voor interessante acties en de nieuwsbrief.

Paysafecard tegoed controleren

Op de website www.paysafecard.com vind je de knop ‘tegoed controleren’. Daar kun je je code invullen, en dan zie je direct welke waarde je code heeft.

Geldigheidsduur Paysafecard

Je Paysafecard is onbeperkt geldig en het tegoed dat er op staat dus ook. Twaalf maanden nadat de code is uitgegeven, wordt er echter 2 euro per maand administratiekosten in rekening gebracht. Dit gaat van je tegoed af. Als je nieuw tegoed wilt, kun je altijd weer Paysafecard kopen.

Productinfo + Instructies