Uber €100

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Uber
Uber €100 100
€ 100,00Uber gift card 100 Euro
Direct geleverd

Uber cadeaubon kopen

Bestel je favoriete gerechten, bezorgd tot aan de deur. Geef ritten via Uber cadeau aan de mensen om wie je geeft of voeg waarde toe aan je Uber-account. Via de Uber- en Uber Eats-app kun je binnen enkele minuten een betrouwbare rit aanvragen en iets bestellen bij honderden van je favoriete lokale restaurants.
Veelgestelde Vragen

Hoe wissel ik mijn Uber Cadeaucode in?

Zo wissel je deze cadeaucode in:
  1. Open het accountmenu en tik op Wallet.
  2. Tik op de knop + Saldo toevoegen op de Uber Cash-kaart.
  3. Tik op de knop Inwisselen naast Cadeaubonnen.
  4. Voer de cadeaucode in.
Ga naar Help in de Uber app.
Je Uber cadeaucode is 1 jaar geldig.

Algemene Voorwaarden

Door deze cadeaubon te gebruiken, ga je akkoord met de volgende algemene voorwaarden: Deze bon kan worden ingewisseld bij Uber B.V. in ruil voor Uber Money via de Uber® of Uber Eats-app, in gebieden in de Europese Economische Ruimte waar Uber Money en Uber of Uber Eats beschikbaar zijn. Deze cadeaubon verloopt 1 jaar na de aankoopdatum, tenzij de toepasselijke wetgeving anders bepaalt. Deze cadeaubon is niet herlaadbaar en kan, tenzij wettelijk verplicht, niet worden ingewisseld voor contant geld. Deze cadeaubon kan niet worden terugbetaald, tenzij dit wettelijk verplicht is. Het kan zijn dat je een aanvullende betaalmethode moet instellen om de cadeaubon te gebruiken in de Uber- of Uber Eats-app. Zoals vereist door de Europese wetgeving, moet je bepaalde gegevens verstrekken wanneer je de cadeaubon inwisselt voor Uber Money. Bovendien is je gebruik van Uber Money onderworpen aan de Voorwaarden voor Uber Money en kan het worden beperkt in overeenstemming met de Europese wetgeving, zoals gespecificeerd in de Voorwaarden voor Uber Money. Uber is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen cadeaubonnen of ongeoorloofd gebruik. Deze cadeaubon is uitgegeven door Uber B.V. Ga voor de algemene voorwaarden en de klantenservice naar uber.com/legal/gift.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Geld verdienen met passief inkomen: 5 ideeënWil je graag geld verdienen met passief inkomen? Deze gids geeft je een aantal i...
Lees meer2024-06-21

Muziek herkennen op 4 manierenVraag jij je ook weleens af: ‘Welk liedje is dit?’ Vergeet je frustr...
Lees meer2024-06-14

Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Alles lezen