Treatwell €25

Treatwell cadeaukaart €25 25
€ 25,00Treatwell cadeaukaart €25
Direct geleverd

Treatwell cadeaukaart

Op Treatwell, Europa's #1 boekingsplatform voor haar, beauty en verzorging, vind je verschillende behandelingen: er is voor iedereen wel wat wils.
Eenvoudig verkrijgbaar
Verras je dierbaren met een Treatwell e-gift card, die direct in hun inbox terecht komt.
Eenvoudig te gebruiken
De gelukkige kan hiermee een behandeling kiezen op elk moment en op elke locatie in Nederland. Het boeken is eenvoudig en kan in enkele seconden online of via de app worden gedaan.
Geef self-care cadeau
Doe me-time cadeau en laat zien dat je om iemand geeft.
Veelgestelde Vragen
Kies je salon, behandeling en beschikbare tijdslot. Ga naar de check-out, selecteer je cadeaubon of voucher als betaalmethode en vul de code in. Belangrijk: de voucher kan alleen worden gebruikt op het Treatwell-platform (niet als betaalmethode in de salon) en alleen nadat je vooraf hebt betaald (bij salons die deze betaalmethode online accepteren).
De Treatwel cadeaukaart verloopt na 2 jaar.
Je kunt deze Treatwell codes alleen in Nederland inwisselen.
Je kunt op de Treatwell website contact opnemen met de Treatwell klantenservice.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Amazon Warehouse: hoe interessant zijn deze retourdeals?Benieuwd hoe Amazon Warehouse werkt? Lees ons artikel en ontdek hoe je zoveel mo...
Lees meer2024-05-28

Gegevens van iPhone overzetten naar iPhoneGegevens van iPhone overzetten naar iPhone is makkelijker dan je denkt met onze ...
Lees meer2024-05-24

Alles lezen