Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Geen servicekosten

Koop nu Bol.com op Beltegoed.nl zónder servicekosten!

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Bol.com cadeaukaart kopen

De Bol.com bon is het perfecte cadeau! Met de Bol.com cadeaukaart kun je zelf een keuze maken uit 15 miljoen artikelen. De Bol cadeaukaart is 3 jaar geldig en is ook in gedeelten te besteden. Inwisselen is heel eenvoudig. Ga naar Bol.com, kies een artikel en wissel je cadeaukaart in bij het afrekenen. Voor je het weet heb je je cadeau in huis. Let op; Bol.com cadeaukaarten zijn niet in te wisselen voor de Bol.com fotoservice.

Bij Bol.com kun je voor bijna alles terecht. Niet alleen voor films, muziek en elektronica, maar ook voor bijvoorbeeld tuingereedschap en sieraden. Met de Bol.com bon slaag je dus altijd. En shoppen doe je gewoon online, lekker vanuit je luie stoel. In de meeste gevallen heb je de bestelling zelfs de volgende dag al in huis. Bol.com staat al jaren aan de top en wordt met enige regelmaat uitgeroepen tot de beste webwinkel van Nederland (en België).

Op Beltegoed.nl kun je gemakkelijk een Bol.com bon kopen waarmee je een keuze kunt maken uit het enorme aanbod. Kies de gewenste waarde, vul je e-mailadres in, kies een betaalmethode zoals iDEAL of PayPal en plaats je bestelling. Binnen 30 seconden ben jij in het bezit van een Bol.com digitale cadeaubon code.

Waar kun je de Bol.com bon inleveren?


Op de Nederlandse website van Bol.com kun je de code van je Bol.com digitale cadeaubon eenvoudig gebruiken tijdens het afrekenproces.

Hoe kun je de Bol.com bon inwisselen?


Heb je de Bol.com cadeaukaart ontvangen via de mail? Dan kun je direct beginnen met shoppen bij Bol.com! Je Bol.com cadeaukaart inwisselen doe je via de volgende vier stappen:
  1. Kies de producten die je wilt kopen
  2. Klik op ‘Bestellen’
  3. Voer bij 'Cadeaukaart- of kortingscode' je digitale Bol.com code en pincode in
  4. Rond je bestelling verder af
Je ziet direct hoeveel je eventueel moet bijbetalen. Heb je nog tegoed over op je cadeaukaart? Dat maakt niet uit, de rest van het tegoed kun je op een later moment uitgeven.

Kan ik een Bol.com bon kopen met PayPal?


Een Bol.com cadeaukaart online kopen met PayPal is heel eenvoudig dankzij Beltegoed.nl. Je gaat naar de Bol.com cadeaukaart pagina en selecteert één van de bedragen. Bij de volgende stap vul je de gevraagde gegevens in en selecteer je PayPal als betaalmethode. Je logt vervolgens in op je PayPal account en bevestigt de betaling. Binnen enkele seconden na een succesvolle betaling ontvang je de 16-cijferige Bol.com cadeaukaart code per mail.

Hoelang is de Bol.com cadeaukaart geldig?


De Bol.com cadeaukaart is 3 jaar geldig vanaf het moment dat je deze in huis hebt. Heb je het binnen deze tijd niet besteed? Dan vervalt je tegoed.

Ga voor de algemene voorwaarden naar Bol.com.

Hoeveel tegoed staat er op mijn Bol.com cadeaukaart?


Via de Saldochecker kun je het tegoed van jouw Bol.com cadeaukaart eenvoudig checken. Ga naar https://www.bol.com/nl/m/cadeaubon-bestellen/ en ontdek hoeveel je nog te besteden hebt!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen