Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Roblox €200

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Roblox

Roblox Gift Card PC en Mac

Speciale items en extra voordelen in Roblox kun je met Robux kopen – de virtuele valuta waarmee op Roblox wordt gehandeld. Direct profiteren? Dan kun hier bij Beltegoed.nl een Roblox Gift Card (Roblox Gift Card codes) kopen.

Roblox is dé plek in de gamewereld waar spelers en ontwikkelaars samenkomen. Op dit multiplayer online gameplatform kun je als gebruiker namelijk niet alleen spelen, maar ook je eigen games ontwikkelen in de Roblox Studio. Dat vele miljoenen gebruikers maandelijks actief zijn op Roblox, zegt genoeg: dit platformspel biedt de ultieme 3D game-ervaring op smartphone, tablet, spelconsole en PC.

Zie ook:

Voor Belgische bezoekers bieden we Roblox Gift Card codes ook aan op Herladen.com: Roblox gift card kopen België
Veelgestelde Vragen
Til jouw Roblox-ervaring naar een hoger niveau met Robux. Deze virtuele valuta wordt gebruikt om te handelen op het Roblox-platform. Je kunt er extra in-game content mee kopen, je avatar pimpen met coole items en spelen op VIP-servers.

Ook kun je een tijdelijk Roblox Premium-abonnement met je Robux kopen. Zo ontvang je 10% korting als je Robux koopt en je kunt items doorverkopen en ruilen met andere spelers. Tot slot ontvang je meer voor je eigen creaties.
Met een Roblox Gift Card kun je de virtuele valuta Robux kopen, extra in-game content krijgen of je avatar pimpen. Wil je je spelplezier verdubbelen? Wissel de cadeaubon dan in voor een Roblox-abonnement en profiteer van de vele voordelen. Bestel direct een Roblox Gift Card van 10 of 20 euro op Beltegoed.nl – een top cadeau voor jezelf of je vrienden!
Het enige wat je nodig hebt om je Roblox Gift Card in te wisselen voor Robux, is een Roblox-account. Heb je dit nog niet? Maak dan heel eenvoudig een gratis account aan op www.roblox.com. Dan kun je in no-time nieuwe 3D ervaringen ontdekken en jezelf vermaken in de coolste games voor onder andere Xbox One, Android, Microsoft Windows, iOS, Mac OS of Fire OS.
Robux inwisselen op je PC:
 1. Ga naar Roblox.com/redeem
 2. Log in of maak een account
 3. Voer je pincode in op de website
 4. Geef je tegoed uit aan Robux en meer!

Robux inwisselen op je Xbox One:
 1. Navigeer op je Xbox One naar ‘Games’ en kies voor de optie ‘Use a code’.
 2. Meld je nu aan op je account.
 3. Kies voor ‘Or enter the 25-character code’ en voer je Robux code in.

Robux inwisselen op de Xbox website:
 1. Surf naar de Xbox website op microsoft.com/redeem
 2. Meld je aan met je Microsoft-account of maak een account aan als je dat nog niet gedaan hebt.
 3. Voer de 25 karakter lange code in van je Robux code.
 4. Klik op ‘Inwisselen’.
De Roblox Gift Card is alleen in te wisselen voor de PC en macOS, voor de virtuele valuta Robux of een Roblox Premium Membership. Robux voor Xbox One zijn alleen in te wisselen voor de Xbox One en kunnen niet gebruikt worden voor een Roblox Premium Membership.
Wanneer jij je Roblox Gift Card codes inwisselt, bepaal je helemaal zelf. De Roblox Gift Card heeft namelijk geen vervaldatum. Dus weet je nog niet precies waar je het tegoed van deze cadeaubon aan wilt besteden? Geen probleem!

Meer informatie over Roblox? Neem dan contact op met de support-afdeling van Roblox: roblox.com/support.
Deze kaart kan slechts één keer worden ingewisseld op www.roblox.com voor Roblox-tegoeden, die alleen mogen worden gebruikt voor het verkrijgen van bepaalde producten en diensten op www.roblox.com. Beschikbaarheid en prijzen van producten en diensten zijn onderhevig aan wijzigingen en leeftijdsrestricties kunnen van toepassing zijn. Om deze kaart in te wisselen en Roblox-tegoeden te gebruiken, moet je toegang tot het internet hebben, je registreren voor een Roblox-account en de Roblox-website voorwaarden accepteren. Gedeeltelijke inwisseling is niet toegestaan. Deze kaart kan niet ingewisseld worden voor geld of tegoeden, behalve wanneer dit wettelijk vereist is. Doorverkoop is ten strengste verboden. Koop niet als de PIN-code is afgekrast. De kaart is ongeldig waar deze wettelijk verboden is. Roblox is niet verantwoordelijk als deze kaart wordt gebruikt zonder je toestemming of als deze verloren, gestolen, beschadigd of vernietigd raakt. Een kaart verkregen door fraude wordt niet gehonoreerd. Voor minimale systeemvereisten en meer informatie, waaronder hoe je het saldo van je cadeaubon kunt bepalen, ga je naar www.roblox.com of neem je contact met ons op via roblox.com/support.

© 2019 Roblox Corporation. Alle rechten voorbehouden. Alle getoonde handelsmerken zijn eigendom van Roblox Corporation.

Houd er rekening mee dat deze Algemene Voorwaarden een aanvulling vormen op de algemene gebruiksvoorwaarden van www.roblox.com. Alle bepalingen van de algemene gebruiksvoorwaarden zijn ook van toepassing op de cadeaubonnen, tenzij in deze Algemene Voorwaarden anders wordt vermeld.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Cadeaubonnen, prepaid creditcards en beltegoed in Q3Aankomend kwartaal geld besparen? Ontdek al onze handige tips, waaronder het geb...
Lees meer2024-07-16

Onze top 5 luisterboeken-appsOntdek onze selectie van de 5 beste luisterboeken-apps van dit moment. En hoe je...
Lees meer2024-07-05

Apple Pay: alles wat je moet wetenWat is Apple Pay? Of ben je benieuwd hoe je Apple Pay instelt? Lees verder voor ...
Lees meer2024-06-28

Alles lezen