Transcash €21

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Transcash
Transcash Ticket 20 € 21.5
€ 21,50Transcash €20
Direct geleverd
Andere Prepaid creditcard:

Transcash

Met Transcash profietter je van alle voordelen van een credit card zonder de nadelen. Betaal overal waar MasterCard geaccepteerd wordt. Online of Offline.

Om Transcash codes te gebruiken heb je een Transcash kaart nodig. Op dit moment kan je die alleen bestellen in Frankrijk en Italië.

Als je een Transcash kaart hebt, waardeer je die snel, veilig en gemakkelijk op op Beltegoed.nl. Vul je e-mailadres in en selecteer het bedrag dat je nodig hebt. Betaal met één van de vele vertrouwde betaalmethoden. Je code is in je inbox in 30 seconden.
Veelgestelde Vragen
Verzilver je Transcash code online met de volgende stappen:
  1. Log in in je persoonlijke Transcash account.
  2. Ga naar de Rechargement pagina.
  3. Vul je Transcash code die je per e-mail hebt ontvangen in om je Transcash kaart op te waarderen.

Om een Transcash voucher te kunnen gebruiken moet je Transcash kaarthouder zijn.
Log in in je account om je saldo te bekijken.
De Transcash kaart is een prepaid credit card. Je kunt er overal mee betalen, waar een Mastercard geaccepteerd wordt, zoals bijvoorbeeld Amazon of Ebay. Elke EU burger van boven de 18 kan deze kaart gebruiken. Je kunt het op beltegoed.nl waar en waaneer je wilt opwaarderen.
Als je in Frankrijk of Italië leeft, kan je een Transcash kaart kopen in een winkel of online bestellen. Je kunt je Transcash kaart overal gebruiken als je de ESSENTIAL formule hebt geactiveerd.
Je kunt je Transcash code gebruiken om je Transcash kaart op te waarderen.
De formule ACCESS van de Carte Noire kan alleen gebruikt worden in Frankrijk. Als je switcht naar ESSENTIAL of MAX kan je de kaart ook buiten Frankrijk gebruiken. Om te switchen naar ESSENTIAL heb je Europese ID kaart nodig of een Europees paspoort.
Om dit product te gebruiken heb je een Transcash account en Transcash kaart nodig.
Heeft een bezorger je gebeld? Heb je een onverwachte en onbekende verificatie-e-mail ontvangen? Heb je een product online verkocht of besteld?

Als je hier bent omdat iemand die je niet kent je heeft gevraagd deze code te kopen, raden we je aan extra voorzichtig te zijn. Online fraudeurs doen zich vaak voor als vertrouwde personen en organisaties. We kunnen je helaas niet helpen als ze jouw code in handen krijgen.
Transcash codes zijn 1 jaar geldig na aankoop.
Ja! Je kan op Beltegoed.nl betalen met veel vertrouwde betaalmethoden, inclusief PayPal.
Je kunt de Transcash klantenservice bereiken met je telefoon of per e-mail:

Email: service-client@trans-cash.fr

Telefoon: 0826 666 555
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Amazon Warehouse: hoe interessant zijn deze retourdeals?Benieuwd hoe Amazon Warehouse werkt? Lees ons artikel en ontdek hoe je zoveel mo...
Lees meer2024-05-28

Gegevens van iPhone overzetten naar iPhoneGegevens van iPhone overzetten naar iPhone is makkelijker dan je denkt met onze ...
Lees meer2024-05-24

Alles lezen