Providers

Prepaid Tegoed

Int. Opwaarderen

Betaalmethoden
 

Prepaid creditcard

Online prepaid betaalkaart
Een prepaid creditcard is een online betaalkaart die je kunt gebruiken om eenvoudig en snel veilig online te betalen. Beltegoed.nl heeft verschillende populaire prepaid creditcards in het assortiment, waaronder Paysafecard, Ukash en 3V. Je ontvangt na betaling direct de door jou gekochte code per mail en per gratis sms. Met behulp van deze code kun je vervolgens direct veilig online betalen bij diverse webwinkels, online gaming websites en in app stores.

Prepaid creditcard kopen

Koop je prepaid creditcard direct gemakkelijk en snel online via Beltegoed.nl. Je selecteert hierboven de online betaalkaart van jouw keuze. Vervolgens kies je een bedrag dat je aan prepaid krediet op de online betaalkaart wilt plaatsen. Na betaling ontvang je direct een code per mail en eventueel per gratis sms. Met behulp van deze code kun je direct veilig online betalen.

Paysafecard
De prepaid creditcard van Paysafe is een zeer populair online prepaid betaalmiddel. Met de Paysafecard kun je eenvoudig zonder bankrekening of creditcard betalen bij meer dan 4.000 partners van Paysafe op het internet.

iTunes kaart
De iTunes kaart kun je gebruiken om je Apple tegoed op te waarderen voor bijvoorbeeld de iTunes Store, App Store, Mac Store of de iBookstore. Je kiest het bedrag aan tegoed dat je wilt hebben, en ontvangt direct na betaling de code van de iTunes kaart. Daarna kun je direct je Apple tegoed opwaarderen. LET OP: Dit product werkt alleen bij de iTunes Store voor Nederland.

Spotify Gift Card
Een Spotify Gift Card van €10 of €30 kun je gebruiken om toegang te krijgen tot Spotify Unlimited of Spotify Premium. Op het moment dat je toegang hebt tot Spotify Unlimited of Spotify Premium kun je muziek naar keuze luisteren op je iPad, iPhone, laptop of desktop computer.

3V prepaid creditcard
De 3V prepaid creditcard is ontstaan uit een samenwerking tussen 3V en Visa. Je krijgt na betaling een vouchercode, waarmee je wereldwijd overal waar Visa wordt geaccepteerd kunt betalen.

Ukash
Je wisselt geld in voor een Ukash code en kunt vervolgens eenvoudig online shoppen bij diverse webwinkels. Op het moment dat je niet het gehele tegoed dat de Ukash code vertegenwoordigt uitgeeft, krijg je na betaling een andere Ukash code die het resterende bedrag aan waarde heeft.

Xbox Live Gold
Een Xbox Live Gold code koop je snel online. Je kunt kiezen uit een Xbox Live Gold code voor een Xbox Live Gold abonnement voor de duur van 1 maand, 3 maanden of 12 maanden.

Xbox Gift Card
Een Xbox Gift Card is de opvolger van de welbekende Microsoft Points. Door een Xbox Gift Card te kopen, krijg je tegoed dat je kunt besteden in de Xbox Live Marketplace.

PSN Card
Een PlayStation Network Card (PSN Card) van 20 of 50 euro koop je veilig en snel online op Beltegoed.nl. Het tegoed op een PSN Card is te besteden in de PlayStation Store.