Vodafone opwaarderen

Vodafone opwaarderen:

Vodafone beltegoed 10 euro Prepaid €10 € 10,00
Vodafone beltegoed 20 euro Prepaid €20 € 20,00
Vodafone beltegoed 30 euro Prepaid €30 € 30,00
Vodafone beltegoed 40 euro Prepaid €40 € 40,00

Vodafone SIM-kaart

Vodafone Simkaart + 10 Euro Simkaart + €10
Vodafone Simkaart + 10 Euro Vodafone SIM-kaart met 10 euro beltegoed.
€ 7,95

Vodafone prepaid opwaarderen

Vodafone opwaarderen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Online opwaarderen van je Vodafone beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de code per SMS en per e-mail en kun je direct Vodafone opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Vodafone opwaarderen

Vodafone opwaarderen doe je zo: bel met je mobiele telefoon naar 1200 en doorloop de gesproken instructies om je Vodafone beltegoed op te waarderen.

Een andere, en sneller, manier om je Vodafone beltegoed code in te voeren is door op je gsm *102*je-15-cijferige-opwaardeercode# in te toetsen en op de beltoets te drukken. Binnen een paar minuten is het beltegoed op je simkaart bijgeschreven.

Vodafone beltegoed opvragen

De status van je Vodafone beltegoed kun je opvragen door *101# op je telefoon in te toetsen en te bellen. Vodafone stuurt je vervolgens een sms waarin staat hoeveel beltegoed je nog hebt en tot wanneer je Vodafone beltegoed houdbaar is.

Vodafone beltegoed geldigheidsduur

Het Vodafone beltegoed dat je hebt opgewaardeerd, is altijd 12 maanden geldig. De geldigheid van het totale saldo aan beltegoed op je telefoon wordt iedere keer bij het Vodafone opwaarderen, verlengd met 12 maanden.
Let op: Vodafone opwaarderen met €10,- is het 3 maanden geldig!

Meer info: www.vodafone.nl