Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen:

LebaraMobile 5 Euro Beltegoed €5 = €10 € 5,50
Lebara beltegoed 10 euro Beltegoed €10 = €20 € 10,00
Lebara beltegoed 20 euro Beltegoed €20 = €40 € 20,00
LebaraMobile 30 Euro Beltegoed €30 = €60 € 30,00
LebaraMobile 40 Euro Beltegoed €40 = €80 € 40,00

Lebara bundels en SIM-kaarten

Lebara Online 1 GB Online 1 GB
Lebara Online 1 GB Je ontvangt 1 gigabyte aan Lebara internet tegoed. De Lebara Mobile Internetbundel 1GB is 30 dagen geldig.
€ 10,00
Lebara One 10 Euro Lebara One
Lebara One 10 Euro Met Lebara One beltegoed profiteer je van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 10,00
Lebara Blackberry 1 GB Blackberry 1 GB
Lebara Blackberry 1 GB Deze Lebara 1 GB Internetbundel voor je Blackberry telefoon is 30 dagen geldig.
€ 12,50
Lebara Unlimited 30 Euro Lebara Unlimited
Lebara Unlimited 30 Euro 1GB aan mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten en onbeperkt bellen en gratis SMS'en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00
Lebara Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15
Lebara Simkaart + 15 Euro Lebara Mobile SIM-kaart met 15 euro beltegoed volgens de voorwaarden van Lebara.
€ 9,95
Smartphone Online Simkaart Online Simkaart + €15
Smartphone Online Simkaart Lebara Smartphone Online SIM-kaart met 15 euro beltegoed volgens de voorwaarden van Lebara.
€ 10,95
Lebara actie op Beltegoed.nl Lebara €5 beltegoed kopen = €10 Lebara beltegoed ontvangen
Lebara €10 beltegoed kopen = €20 Lebara beltegoed ontvangen
Lebara €20 beltegoed kopen = €40 Lebara beltegoed ontvangen

De einddatum van deze beltegoed actie is op dit moment nog niet bekend. Wanneer Lebara een actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lebara Mobile.

Let op: Deze actie geldt niet op het moment dat je al gebruikt maakt of hebt gemaakt van een (andere) actie van Lebara en het geldt niet bij de overige Lebara producten.

Lebara beltegoed

Lebara opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. Lebara online opwaarderen is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Je kunt veilig afrekenen met bijvoorbeeld Paypal of iDeal. Na de betaling ontvang je direct de code per SMS en per e-mail en kun je direct Lebara opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Lebara opwaarderen instructie

Hoe kan je Lebara beltegoed opwaarderen? Met je mobiele telefoon waar de Lebara Mobile simkaart in zit die je wilt opwaarderen, bel je naar 1244. De ingesproken instructies vertellen je een 2 in te toetsen om je Lebara beltegoed op te waarderen. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt je gevraagd om de 14-cijferige code in te toetsen gevolgd door een #. Je kunt ook *101*opwaardeercode# intoetsen en dan op verzenden drukken. Je beltegoed wordt dan opgewaardeerd.

Lebara beltegoed opvragen

Lebara opwaarderen is dus heel eenvoudig. Maar je kunt ook op een eenvoudige manier de hoogte van je Lebara beltegoed opvragen. Hiervoor toets je op je gsm *100# in en druk je op de toets om te bellen. Binnen enkele seconden verschijnt in je display het huidige saldo van je beltegoed.

Je kunt de hoogte van je beltegoed ook op opvragen door te bellen naar het opwaardeernummer 1244 en te kiezen voor optie 1.

Lebara beltegoed geldigheidsduur

Het Lebara beltegoed is eindeloos geldig wanneer je 1 keer per 6 maanden opwaardeert. Wanneer je dit niet doet, wordt het beltegoed geblokkeerd. Op dit moment kun je nog steeds gebeld worden. Lebara online opwaarderen kan dan niet meer. Je kunt zelf alleen nog naar 1244 bellen om het beltegoed op te waarderen. Je hebt hier 3 maanden de tijd voor. Het bevroren beltegoed krijg je dan weer terug. Wanneer je niet tijdig opwaardeert, vervalt het nummer en het beltegoed. Je kunt dan je resterende tegoed ook niet meer terug krijgen.

Online Lebara beltegoed opwaarderen

Het online opwaarderen van je Lebara beltegoed kan heel eenvoudig via Beltegoed.nl. Doorloop het simpele bestelproces en kies voor één van de betrouwbare betaalmethoden. Met Paypal kun je bijvoorbeeld snel en veilig afrekenen zonder persoonlijke gegevens, zoals je bankrekeningnummer, achter te laten. Binnen enkele seconden na betaling, ontvang je de opwaardeercode per mail.

Meer info: www.lebara-mobile.nl