Lebara opwaarderen

Lebara opwaarderen:

Lebara beltegoed 10 euro Prepaid €10 = €20 € 10,00
Lebara beltegoed 20 euro Prepaid €20 = €40 € 20,00

Lebara bundels en SIM-kaarten

Lebara One 10 Euro Lebara One
Lebara One 10 Euro Met Lebara One beltegoed profiteer je van speciale tarieven voor bellen en SMS'en in Nederland en naar het buitenland.
€ 10,00
Lebara Online 1 GB Online 1 GB
Lebara Online 1 GB Je ontvangt 1 gigabyte aan Lebara internet tegoed. De Lebara Mobile Internetbundel 1GB is 30 dagen geldig.
€ 10,00
Lebara Blackberry 1 GB Blackberry 1 GB
Lebara Blackberry 1 GB Deze Lebara 1 GB Internetbundel voor je Blackberry telefoon is 30 dagen geldig.
€ 12,50
Lebara Unlimited 30 Euro Lebara Unlimited
Lebara Unlimited 30 Euro 1GB aan mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten en onbeperkt bellen en gratis SMS'en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00
Lebara Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15
Lebara Simkaart + 15 Euro Lebara Mobile SIM-kaart met 15 euro beltegoed.
€ 9,95
Smartphone Online Simkaart Online Simkaart + €15
Smartphone Online Simkaart Lebara Smartphone Online SIM-kaart met 15 euro beltegoed.
€ 10,95
Lebara actie op Beltegoed.nl Lebara €10 beltegoed kopen = €20 Lebara beltegoed ontvangen
Lebara €20 beltegoed kopen = €40 Lebara beltegoed ontvangen


De einddatum van de dubbel beltegoed actie is op dit moment nog niet bekend.
Wanneer Lebara een actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lebara Mobile. Let op: Deze actie geldt niet op het moment dat je al gebruik maakt van een andere actie van Lebara.

Lebara beltegoed

Lebara opwaarderen kan eenvoudig en snel bij Beltegoed.nl. Lebara online opwaarderen is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. Na de betaling ontvang je direct de code per SMS en per e-mail en kun je direct Lebara opwaarderen met behulp van onderstaande instructies.

Lebara opwaarderen instructie

Hoe kan je Lebara beltegoed, Lebara Mobile Blackberry data, Lebara Mobile Internet tegoed of Lebara Mobile FREE tegoed opwaarderen? Met je mobiele telefoon waar de Lebara Mobile simkaart in zit die je wilt opwaarderen, bel je naar 1244. De ingesproken instructies vertellen je een 2 in te toetsen om je Lebara beltegoed op te waarderen. Wanneer je dit gedaan hebt, wordt je gevraagd om de 14-cijferige code in te toetsen gevolgd door een #. Je kunt ook *101*opwaardeercode# intoetsen en dan op verzenden drukken. Je beltegoed wordt dan opgewaardeerd.

Lebara beltegoed opvragen

Lebara opwaarderen is dus heel eenvoudig. Maar je kunt ook op een eenvoudige manier de hoogte van je Lebara beltegoed opvragen. Hiervoor toets je op je gsm *100# in en druk je op de toets om te bellen. Binnen enkele seconden verschijnt in je display het huidige saldo van je beltegoed.

Je kunt de hoogte van je beltegoed ook op opvragen door te bellen naar het opwaardeernummer 1244 en te kiezen voor optie 1.

Lebara beltegoed geldigheidsduur

Het Lebara beltegoed is eindeloos geldig wanneer je 1 keer per 6 maanden opwaardeert. Wanneer je dit niet doet, wordt het beltegoed geblokkeerd. Op dit moment kun je nog steeds gebeld worden. Lebara online opwaarderen kan dan niet meer. Je kunt zelf alleen nog naar 1244 bellen om het beltegoed op te waarderen. Je hebt hier 3 maanden de tijd voor. Het bevroren beltegoed krijg je dan weer terug. Wanneer je niet tijdig opwaardeert, vervalt het nummer en het beltegoed. Je kunt dan je resterende tegoed ook niet meer terug krijgen.
Let op! Lebara Blackberry 1 GB en Lebara Internet (Online 1 GB) zijn tot 30 dagen na activatie geldig.

Lebara Unlimited informatie:

Met Lebara Unlimited bel en sms je na activatie voor een periode van 30 dagen onbeperkt naar alle andere Lebara nummers binnen Nederland. Ook kun je 30 dagen maximaal 500 minuten bellen naar alle vaste en mobiele nummers binnen Nederland en naar Polen, Roemenië, Litouwen, Letland, China, India, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje en nog vele andere landen. Ook krijg je voor een periode van 30 dagen maximaal 1 GB mobiel internet. Bekijk voor meer informatie over de voorwaarden en de tarieven van Lebara Unlimited de website van Lebara. Op het moment dat je Lebara Unlimited periode is afgelopen ontvang je een sms.

Lebara One informatie:

Met Lebara One bel en SMS je heel voordelig binnen Nederland en naar het buitenland: vanaf €0,01 per minuut naar vaste lijnen in binnen- en buitenland, vanaf €0,09 bellen en SMS’en naar Nederlandse mobiele nummers en mobiel internetten vanaf €0,09 per MB!
Na iedere opwaardering van €10 kun je tot 7 dagen gratis bellen en SMS’en naar andere Nederlandse Lebara nummers binnen Nederland!

Let op: voor de meest actuele tarieven zie: Lebara One tarieven. Lebara One opwaarderingen worden niet verdubbeld.

Lebara Mobile Blackberry informatie:

Met Lebara Blackberry 1 GB heb je voor €12,50 toegang tot de Blackberry diensten en kun je voor 1000 MB aan data verbruiken tot 30 dagen na de activatie. Verbruik je meer dan 1000 MB, dan betaal je vervolgens €0,15 per MB.

Lebara Mobile Internet (online 1 GB) informatie:

Lebara Mobile Internet (online 1 GB) is er voor de prepaid gebruiker die regelmatig gebruik wilt maken van mobiele internet toepassingen zoals bijvoorbeeld WhatsApp, internetten of e-mail ophalen en verzenden. Met de Lebara Mobile Internet (Online 1 GB) krijg je voor €10,- 1000 MB aan mobiel internet voor een periode van 30 dagen. Deze opwaardeerkaart is te gebruiken in combinatie met alle soorten Lebara beltegoed en SIM kaarten.

Meer info: www.lebara-mobile.nl