Lycamobile opwaarderen
NL BE

Lyca opwaarderen:

Lycamobile 5 Euro Beltegoed €5 = €10 € 5,50
Lycamobile beltegoed 10 euro Beltegoed €10 = €20 € 10,00
Lycamobile beltegoed 20 euro Beltegoed €20 = €40 € 20,00

Lycamobile bundels en SIM-kaart

Lyca Holland Bundel Lyca Holland Bundel
Lyca Holland Bundel Onbeperkt bellen en sms'en van Lyca naar Lyca en andere providers en 150 mb aan mobiel internet. Deze bundel is 30 dagen geldig.
€ 19,90
Lycamobile Mini Surf Data Bundel 500 MB Internet Tegoed
Lycamobile Mini Surf Data Bundel Met de Lycamobile Mini Surf Data Bundel krijg je 500 mb aan internet tegoed. Deze internetbundel is 30 dagen geldig.
€ 5,00
Lyca Alles-in-1 Bundel Alles-in-1 Bundel
Lyca Alles-in-1 Bundel 1000 (internationale) belminuten, 1GB internet en onbeperkt bellen en sms'en naar Lyca klanten. Geldigheid 30 dagen.
€ 30,00
LycaMobile Simkaart + 15 Euro Simkaart + €15
LycaMobile Simkaart + 15 Euro Lycamobile SIM-kaart met 15 euro beltegoed volgens de voorwaarden van Lyca.
€ 9,95
Lycamobile actie op Beltegoed.nl €5 Lyca beltegoed kopen = €10 Lyca beltegoed ontvangen
€10 Lyca beltegoed kopen = €20 Lyca beltegoed ontvangen
€20 Lyca beltegoed kopen = €40 Lyca beltegoed ontvangen


Het opwaarderen van je Lyca beltegoed is voordelig bij Beltegoed.nl. Je profiteert namelijk van gratis 100% extra beltegoed bij iedere opwaardering. Waardeer dus direct je Lyca beltegoed op en profiteer vandaag nog.

De einddatum van deze actie is op dit moment nog niet bekend. Wanneer Lycamobile de actie wijzigt, vermelden wij dit hier zodra wij op de hoogte zijn gesteld door Lyca. Let op: Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties van Lyca.

Lyca beltegoed

Beltegoed van Lyca opwaarderen kan eenvoudig en snel op Beltegoed.nl. Online opwaarderen van je Lyca beltegoed is zeer eenvoudig en kan binnen 1 minuut. De bestelling rekening je af met één van de veilige betaalmethoden zoals Paypal. Na de betaling ontvang je direct de beltegoed code per SMS en per e-mail en kun je direct Lyca beltegoed kopen met behulp van onderstaande instructies.

Lyca opwaarderen

Lyca opwaarderen doe je door te bellen naar 1244(of 92#) en de gesproken instructies te volgen. Je kunt ook het volgende intoetsen in het hoofdscherm van je mobiele telefoon: *101*beltegoedcode# en druk dan op de ‘bel’ toets. Lyca opwaarderen vanuit het buitenland of vanaf een andere telefoon kun je door te bellen met: +31684001244.

Lyca beltegoed opvragen

Om de hoogte van je Lyca beltegoed te controleren in Nederland: Toets *101# (of 94#) en druk op bellen. Na enkele seconden verschijnt de hoogte van je Lyca beltegoed op het display. Je kunt het ook gesproken horen, door te bellen naar 1244 (of 95#) en de instructies op te volgen. Als je in het buitenland bent, kun je bellen naar +31684001244. Daar hoor je dan je huidige tegoed.

Lyca beltegoed geldigheidsduur

Het beltegoed van Lycamobile moet iedere 6 maanden gebruikt worden (bellen, sms'en etc.) anders wordt het bevroren. Wanneer het beltegoed is bevroren, moet je binnen 3 maanden Lyca beltegoed kopen en opwaarderen om het bevroren Lyca beltegoed weer vrij te krijgen. Als er binnen die 3 maanden geen opwaardering plaatsvindt zal de Lycamobile simkaart, inclusief beltegoed, geblokkeerd worden.

Eenvoudig online Lyca opwaarderen

Online Lyca beltegoed opwaarderen kan eenvoudig en snel op Beltegoedopwaarderen.nl. Je doorloopt een simpel bestelproces en kiest voor één van de betrouwbare betaalmethoden. Reken snel en veilig online af met bijvoorbeeld Paypal. Zodra de betaling is verwerkt, ontvang je de opwaardeercode per mail.

Meer info: www.lycamobile.nl