Lebara Unlimited

Lebara Unlimited Light Unlimited Light

Lebara Unlimited Light

1 GB aan mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten, 100 (internationale) SMS en onbeperkt bellen en SMS’en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 20,00
Lebara Unlimited 30 Euro Lebara Unlimited

Lebara Unlimited 30 Euro

3 GB aan mobiel internet, 1.000 (internationale) minuten, 100 (internationale) SMS en onbeperkt bellen en gratis SMS'en naar Lebara nummers. De bundel is 30 dagen geldig.
€ 30,00

Informatie  

Lebara Unlimited opwaarderen

Lebara Unlimited is een speciale telefoonbundel van Lebara. Je kunt Lebara Unlimited kopen op Beltegoed.nl. Het bestellen van Lebara Unlimited beltegoed is heel gemakkelijk. Je kiest het tegoed, voert je gegevens in en betaalt op een veilige manier voor je bundel. Kies zelf voor Lebara Unlimited vanaf €20 en gebruik de bundel 30 dagen. Als je betaling binnen is, krijg je direct een scherm te zien met de opwaardeercode. Ook krijg je een email met daarin diezelfde code. Nu kun je Lebara Unlimited opwaarderen zonder daarvoor de deur uit te hoeven!

Uit welke Lebara Unlimited bundels kun je kiezen?


Lebara Unlimited is een telefoonbundel die speciaal ontworpen is voor mensen die veel bellen, sms’en en internetten op hun telefoon.

Lebara Unlimited Light
Welke bundel je ook kiest, je krijgt 1000 minuten en 100 SMS naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland en naar 42 andere landen. Ook 1 GB internet is hierbij inbegrepen.

Lebara Unlimited €30
Daarbij ontvang je maximaal 1000 minuten plus 100 SMS berichten naar Nederlandse Lebara nummers. Ook 3 GB aan mobiel internet is hierbij inbegrepen.

Beide bundels zijn 30 dagen geldig. Opwaarderen kan al voordat je huidige bundel is verlopen. In dit geval wordt Lebara Unlimited pas geactiveerd nadat je huidige bundel is afgelopen.

Hoe kan ik Lebara Unlimited opwaarderen?


Je kunt Lebara Unlimited opwaarderen op twee manieren.

Optie 1:
1. Bel naar 1244 en kies voor optie 2.
2. Voer de 14-cijferige opwaardeercode in en sluit af met #.
3. Het tegoed wordt hierna bijgeschreven.

Optie 2:
1. Toets *101* in op je telefoon
2. Voer de 14-cijferige opwaardeercode in en sluit af met #.
3. Druk op de bel-/verzendtoets en het tegoed wordt automatisch aangevuld. Je krijgt een SMS bericht ter bevestiging zodra het tegoed is bijgeschreven.

Lebara instructie video

Lebara instructie video

Productinfo + Instructies

Internationaal beltegoed opwaarderen