Aplauz €10

Beltegoed.nl is een gecertificeerde reseller van Aplauz
Aplauz 10 EUR 10
€ 10,00Aplauz €10
Direct geleverd
Andere Prepaid creditcard:

Aplauz

Aplauz is een digitale betaalmethode die je online koopt en uitgeeft.

Met Aplauz neem je het heft in eigen handen, Aplauz helpt je bij het controleren van je uitgaven en stelt persoonlijke limieten vast. Het elimineert het risico dat je de controle over je uitgaven, gegevens en privacy verliest.

Ga voor meer informatie naar www.aplauz.com.
Veelgestelde Vragen
Bekijk ons partnernetwerk om uit te vinden waar je jouw prepaid digitale voucher in 3 eenvoudige stappen kunt besteden:
  • Afrekenen op een website die Aplauz aanbiedt als betaaloptie
  • Selecteer Aplauz als betaalmethode
  • Voer je code(s) in
Aplauz kan alleen worden gebruikt in het land waarvoor je het hebt gekocht. Klik hier voor een lijst met partners.
Wanneer je een website bezoekt die deze Aplauz accepteert, kun je na het selecteren van deze betaalmethode een of meerdere 16-cijferige codenummers invoeren die je op je Aplauz voucher (s) vindt.

Aplauz is een van de veiligste manieren om online betalingen te doen, omdat je geen persoonlijke gegevens, bankrekeninggegevens of creditcardnummers hoeft in te voeren
Als je meer dan een jaar geld over hebt op je Aplauz-creditsaldo, zal Aplauz na de 13e maand een maandelijkse servicekosten van EUR 3,00 aftrekken.
Je kunt je resterende Aplauz-saldo op elk moment controleren door naar Aplauz te gaan om je saldo te controleren en je 16-cijferige codenummer in te voeren. Je kunt de exacte details en limieten van je Aplauz-voucher vinden door naar de Alauz-website te gaan voor hun gebruiksvoorwaarden. Ga voor meer informatie naar de FAQ van Aplauz.
Directe code levering per e-mail
Veilig & zeker betalen
Gecertificeerde wederverkoper
Betaalmethoden
Logo
Op Beltegoed.nl kun je niet alleen binnen 30 seconden beltegoed opwaarderen van verschillende providers, maar je kunt ook terecht voor gamecards, entertainment cards, prepaid creditcards of giftcards. Het tegoed kun je veilig en betrouwbaar afrekenen. Zodra je dit gedaan hebt, krijg je een e-mail of een gratis SMS met jouw code.
Fortnite-skins giftenOntdek hoe je Fortnite-skins kunt giften door V-Bucks te kopen en in te wisselen...
Lees meer2024-06-07

Amazon Warehouse: hoe interessant zijn deze retourdeals?Benieuwd hoe Amazon Warehouse werkt? Lees ons artikel en ontdek hoe je zoveel mo...
Lees meer2024-05-28

Gegevens van iPhone overzetten naar iPhoneGegevens van iPhone overzetten naar iPhone is makkelijker dan je denkt met onze ...
Lees meer2024-05-24

Alles lezen