Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

V-Bucks kopen voor App Store & iTunes

PSN Card €10
€ 10,00 PlayStation Store €10
Direct geleverd
PSN Card €20
€ 20,00 PlayStation Store €20
Direct geleverd
Xbox Gift Card €5
€ 5,00 Xbox Digital Gift Card €5
Direct geleverd
Xbox Gift Card €10
€ 10,00 Xbox Digital Gift Card €10
Direct geleverd
Xbox Gift Card €15
€ 15,00 Xbox Digital Gift Card €15
Direct geleverd
Xbox Gift Card €20
€ 20,00 Xbox Digital Gift Card €20
Direct geleverd
Xbox Gift Card €25
€ 25,00 Xbox Digital Gift Card €25
Direct geleverd
Xbox Gift Card €30
€ 30,00 Xbox Digital Gift Card €30
Direct geleverd
Xbox Gift Card €50
€ 50,00 Xbox Digital Gift Card €50
Direct geleverd
Xbox Digital Gift Card 75 €
€ 75,00 Xbox Digital Gift Card €75
Direct geleverd

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Fortnite V-Bucks kopen

Koop nu V-Bucks voor de nieuwste Fortnite Battle Pass, skin, emote of een van de vele andere toffe cosmetics. V-Bucks kopen doe je gemakkelijk, veilig en snel met een Vbucks kaart van Beltegoed.nl. De super populaire free-to-play game van ontwikkelaar EPIC Games is gratis te downloaden, maar als je het meeste uit de game wilt halen, haal je sowieso een Battle Pass voor het nieuwste Fortnite seizoen. Een Fortnite Battle Pass kost 950 V-Bucks! Wat gelijk staat aan een Gamecard van 10 euro. V-Bucks en de Battle Paas kun je nu gemakkelijk in huis halen met een Gamecard van Beltegoed.nl

Fortnite biedt o.a. in-game aankopen in de vorm van outfits, skins, emotes en items, maar ook de Fortnite Battle Pass. Elk nieuw Fortnite seizoen biedt vernieuwingen, challenges, skins en nog veel meer. V-Bucks is het online betaalmiddel van Fortnite en deze kun je alleen gebruiken voor Fortnite Chapter 2.

Speel Fortnite Chapter 2 tegen miljoenen andere online gamers van over de hele wereld met de tofste skins en een gloednieuwe Battle Pass. Koop nu jouw Vbucks kaart en win je volgende Battle Royale in stijl!

Waar kan ik Fortnite V-Bucks kopen?


Je kunt op deze pagina Fortnite V-Bucks kopen door een Gamecard aan te schaffen voor jouw console en deze in de Fortnite shop om te wisselen voor V-Bucks. Je kunt bij ons V-Bucks kopen voor de PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One, Android, Nintendo Switch of je iPhone.

Hoe kan ik V-Bucks kopen?


V-Bucks koop je door eerst een Gamecard aan te schaffen op Beltegoed.nl voor jouw console. Wanneer je de code binnen 30 seconden per mail hebt ontvangen, kun je deze inwisselen op je PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en App Store.

Hoelang is mijn Vbucks kaart geldig?


V-Bucks die je met een Gamecard code hebt aangeschaft zijn onbeperkt geldig. De PSN Card zelf moet je wel binnen 12 maanden na aankoop inwisselen voor V-Bucks.

Op welke apparaten kan ik V-Bucks gebruiken?


V-Bucks is het online betaalmiddel van de game Fortnite voor de Battle Royale en Save the World modi. De free-to-play game is te downloaden voor verschillende consoles en apparaten: op de PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC en iPhone kun je allemaal Fortnite spelen. Zorg dat je de juiste Gamecard koopt voor jouw console of apparaat. Een PSN Card kan bijvoorbeeld niet ingewisseld worden voor V-Bucks op een Xbox Fortnite account.

Hoeveel V-Bucks krijg je voor hoeveel euro’s?


Dit zijn de prijzen voor V-Bucks in de Online Store van Fortnite.
€9,99 = 1.000 V-Bucks
€24,99 = 2.500 (+300 bonus) V-Bucks
€59,99 = 6.000 V-Bucks
€99,99 = 10.000 V-Bucks

Let op: ontwikkelaar EPIC GAMES kan de hoeveelheid V-Bucks die je krijgt voor een Gamecard aanpassen.

Fortnite Battle Pass kopen


Fortnite Battle Royale brengt om de zoveel maanden een nieuwe Season Battle Pass uit. Met een Fortnite Battle Pass kun je talloze cosmetics ontgrendelen, zoals skins, emotes, wraps en nog veel meer. Je kunt ook een Fortnite Battle Pass kopen met een Gamecard van Beltegoed.nl. Elke Fortnite Season Battle Pass kost tot nu toe 950 V-Bucks, wat ongeveer gelijk staat aan een Gamecard van 10 euro. Koop dus nu een Gamecard voor jouw console of Smartphone en ga los met de nieuwste Battle Pass.

Waar kan ik V-Bucks kopen voor mijn Nintendo console?


Op Beltegoed.nl kun je ook V-Bucks kopen voor je Nintendo console, zoals een Nintendo Switch. Met een Nintendo eShop Card kun je Fortnite V-Bucks kopen om te gebruiken op je Nintendo console.

V-Bucks kopen met een App Store & iTunes kaart


Speel je Fortnite op een iPhone of een ander Apple apparaat en wil je V-Bucks kopen? Kies dan voor de App Store & iTunes kaart. Zo kun je V-Bucks kopen en meteen gebruiken in de online Fortnite Store op je iPhone.

Algemene voorwaarden App Store & iTunes
Uitsluitend geldig voor aankopen in Nederland bij Apple Media Diensten. Voor gebruik is een Apple ID vereist en dien je de licentie- en gebruiksvoorwaarden te accepteren. Niet inwisselbaar voor contanten, niet bedoeld voor wederverkoop en niet voor verzending buiten Nederland. Restitutie of inruilen is niet mogelijk (behalve zoals vereist door wetgeving). Persoonlijke gegevens worden uitsluitend verzameld en gebruikt conform het privacybeleid van Apple, zie apple.com/nl/privacy. Apple is niet aansprakelijk voor verlies of schade voortvloeiend uit diefstal of verlies van de kaart of uit ongeoorloofd gebruik. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan. iTunes/App Store Cards worden uitgegeven en geleverd door Apple Distribution International. In het geval van verkoop van de kaart treedt de winkelier op als vertegenwoordiger van en namens Apple Distribution International. Voorwaarden zijn van toepassing; zie apple.com/nl/go/legal/gc. Alle aankopen via de iTunes Store/App Store zijn uitsluitend bestemd voor rechtmatig persoonlijk gebruik. © 2019 Apple Distribution International. Alle rechten voorbehouden.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen