Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

Spotify Premium €10

Spotify Premium €10
€ 10,00
Direct geleverd

Probeer Spotify Premium vandaag nog!!

Met Spotify Premium luister je reclamevrij naar al je favoriete muziek. Koop vandaag nog je Spotify Premium code op Beltegoed.nl. Kom maar door met die muziek!

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

Spotify Premium kopen

Je kunt heel eenvoudig en snel je Spotify Premium kopen bij Beltegoed.nl. De Spotify codes kun je inwissen op de website Spotify.com. Kies een Spotify Gift Card van €10 of €30 en doorloop het bestelproces. Je voert de gevraagde gegevens in en rekent je bestelling af. Dit kan met diverse betaalmethoden zoals iDeal. De Spotify Premium code ontvang jij direct nadat de betaling is verwerkt. De code kun je direct inwisselen zodat je geen moment zonder je favoriete muziek zit.

Waarvoor kan ik mijn Spotify Premium Code gebruiken?


Je gebruikt de Spotify Premium Code om een Spotify Premium abonnement aan te schaffen of te verlengen. Non-stop luisteren naar muziek in HD kwaliteit, zonder dat de muziek wordt onderbroken door advertenties. Dat is Spotify Premium! Geniet van je favoriete nummers in de beste audiokwaliteit op ieder apparaat. Dit kan zowel online, maar ook offline! Zo heb je altijd de juiste muziek voor ieder moment bij de hand.

Gebruik de Spotify kaart van 10 euro om een maand lang gebruik te maken van alle voordelen die Spotify Premium met zich meebrengt. Met de Spotify Kaart €30 kun je direct vooruit betalen en drie maanden gebruik maken van het Spotify Premium abonnement.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Spotify Premium Code?


Om je Spotify Premium Code in te leveren heb je een Nederlands Spotify account nodig.

Hoe kan ik mijn Spotify Premium Code inwisselen?


Je kunt je giftcard op ieder device inwisselen via de website van Spotify. Hoe je dit doet? Volg deze stappen:

1. Ga naar spotify.com/redeem
2. Log in of maak een account aan
3. Voer de PIN code in die je hebt ontvangen (de code met letters)
3. Klik op ‘Doorgaan’

Nu kun je het tegoed van je Spotify Giftcard gebruiken om je account te upgraden naar Spotify Premium.

Hoelang is mijn Spotify Premium Code geldig?


Je tegoed is 12 maanden geldig. Wanneer je je Nederlandse Spotify code in deze tijd niet hebt gebruikt, vervalt je tegoed. Dus ruim de tijd om je cadeaukaart te gebruiken!

Op welke apparaten kan ik mijn Spotify Premium Code gebruiken?


Het maakt niet uit of je Spotify wilt gebruiken op je laptop, tablet of via je mobiele telefoon, het kan op ieder apparaat dat online kan. Daar komt nog eens bij dat alle muziek ook offline beschikbaar is.

Algemene voorwaarden


Door gebruik te maken van deze PIN stemt u in met de volgende voorwaarden:
1. Deze PIN kan worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement als deze direct op spotify.com wordt gekocht en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen (meer informatie over in aanmerking komen op www.spotify.com/gift-card).
2. Deze PIN kan niet voor contant geld of krediet verzilverd worden en kan niet geretourneerd of doorverkocht worden (uitgezonderd daar waar door de wet vereist).
3. Om de PIN te kunnen gebruiken moet u een Spotify-account hebben of u daarvoor laten registreren en u moet 13 jaar of ouder en woonachtig zijn in Nederland om u te registreren.
4. Dit is een kaart voor eenmalig gebruik: de volledige nominale waarde voor een individueel account wordt in mindering gebracht op het moment van de verzilvering en incrementele verzilvering of incrementeel krediet is niet toegestaan.
5. Spotify is niet aansprakelijk voor verlies of schade die ontstaat door verloren, gestolen of op frauduleuze wijze verkregen PIN of gebruik zonder toestemming.
6. De volledige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op Spotify PIN vindt u op www.spotify.com/gift-card.
7. De Spotify-service is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Spotify die u kunt vinden op www.spotify.com/legal/end-user-agreement
8. Deze PIN wordt geleverd door Spotify AB registratienummer 556703-7485
* Deze PIN kan worden verzilverd voor de volledige prijs van de maanden van het afzonderlijke Premium-abonnement als deze direct op spotify.com wordt gekocht en kan niet worden verzilverd voor kortings- of groepsabonnementen.
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen