NL BE

Spotify Premium code

Spotify Gift Card 10 Euro Spotify 10€
€ 10,00 € 9,00
10% korting
Spotify Gift Card 30 Euro Spotify 30€
€ 30,00 € 27,00
10% korting
Spotify Gift Card 60 Euro Spotify 60€
€ 60,00 € 54,00
10% korting

Nu 10% korting op Spotify Premium Codes Als je nu bij ons een Spotify Premium Code koopt ontvang je maar liefst 10% korting. De korting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen. Kom maar door met die muziek!
mobile.information.button.spotify-premium-code-actie  

Spotify Premium kopen

Je kunt heel eenvoudig en snel je Spotify Premium kopen bij Beltegoed.nl. De Spotify codes kun je inwissen op de website Spotify.com. Kies een Spotify Gift Card van €10 of €30 en doorloop het bestelproces. Je voert de gevraagde gegevens in en rekent je bestelling af. Dit kan met diverse betaalmethoden zoals iDeal. De Spotify Premium code ontvang jij direct nadat de betaling is verwerkt. De code kun je direct inwisselen zodat je geen moment zonder je favoriete muziek zit.

Waarvoor kan ik mijn Spotify Premium Code gebruiken?


Je gebruikt de Spotify Premium Code om een Spotify Premium abonnement aan te schaffen of te verlengen. Non-stop luisteren naar muziek in HD kwaliteit, zonder dat de muziek wordt onderbroken door advertenties. Dat is Spotify Premium! Geniet van je favoriete nummers in de beste audiokwaliteit op ieder apparaat. Dit kan zowel online, maar ook offline! Zo heb je altijd de juiste muziek voor ieder moment bij de hand.

Gebruik de Spotify kaart van 10 euro om een maand lang gebruik te maken van alle voordelen die Spotify Premium met zich meebrengt. Met de Spotify Kaart €30 kun je direct vooruit betalen en drie maanden gebruik maken van het Spotify Premium abonnement.

Wat voor een account heb ik nodig voor het inleveren van mijn Spotify Premium Code?


Om je Spotify Premium Code in te leveren heb je een Nederlands Spotify account nodig.

Hoe kan ik mijn Spotify Premium Code inwisselen?


Je kunt je giftcard op ieder device inwisselen via de website van Spotify. Hoe je dit doet? Volg deze stappen:

1. Ga naar spotify.com/redeem
2. Log in of maak een account aan
3. Voer de PIN code in die je hebt ontvangen (de code met letters)
3. Klik op ‘Doorgaan’

Nu kun je het tegoed van je Spotify Giftcard gebruiken om je account te upgraden naar Spotify Premium.

Hoelang is mijn Spotify Premium Code geldig?


Je tegoed is 12 maanden geldig. Wanneer je je Nederlandse Spotify code in deze tijd niet hebt gebruikt, vervalt je tegoed. Dus ruim de tijd om je cadeaukaart te gebruiken!

Op welke apparaten kan ik mijn Spotify Premium Code gebruiken?


Het maakt niet uit of je Spotify wilt gebruiken op je laptop, tablet of via je mobiele telefoon, het kan op ieder apparaat dat online kan. Daar komt nog eens bij dat alle muziek ook offline beschikbaar is.