Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen

NordVPN

NordVPN 12 maanden
€ 64,99 NordVPN abonnement 1 Jaar
Dit product is op dit moment helaas niet op voorraad.

Voordelen Beltegoed.nl


Betaal veilig en zeker
Veilige betaalmethoden, zoals iDeal en PayPal

Directe levering
Wij versturen de code meteen naar je mail

Gemakkelijk & snel
In een paar minuten heb jij je tegoed al!

NordVPN coupon kopen

Ben je op zoek naar veilig, anoniem én supersnel internet? Bij Beltegoed.nl koop je in een handomdraai een NordVPN coupon. De meest populaire VPN, een soort versleutelde tunnel voor jouw online verkeer.

De geavanceerde technologie van NordVPN houdt hackers buiten de deur en zorgt ervoor dat niemand jouw gegevens ziet. Vervelende advertenties? Ook daar ben je met NordVPN van verlost! Bescherm al je apparaten en je hebt overal onbeperkt toegang tot internet. Volledig veilig, anoniem én supersnel. Dus waar wacht je nog op?

Wat zijn de voordelen van NordVPN?


Zorgeloos surfen en streamen, wie wil dat nou niet! Met NordVPN heb je overal veilig toegang tot internet, volledig anoniem.

Hackers of malware? Daar hoef jij je niet druk om te maken – ook niet als je openbare wifi-netwerken gebruikt. Waar je ook bent, je geniet van een supersnelle, stabiele verbinding en onbeperkte toegang tot al je favoriete websites en entertainment content. Want met meer dan 5.700 NordVPN-servers in 60 landen is er altijd wel een bij jou in de buurt. En wist je dat je met NordVPN wel 6 apparaten tegelijk kunt beveiligen?

Nog niet overtuigd? Doe dan een NordVPN trial en kies voor een plan voor 1 maand. Wedden dat we je in no time terugzien op Beltegoed.nl?

Waarvoor kan ik mijn NordVPN coupon gebruiken?


Voor een abonnement op de populairste VPN op de markt! Daarmee voel je je nooit meer onveilig op internet. En het mooie is: met één account kun je maar liefst 6 apparaten tegelijk beschermen. Van computers en smartphones tot routers en meer. Want NordVPN heeft apps voor Windows, Mac, iOS, Android, Android TV en Linux. En Chrome of Firefox? Zelfs daarvoor heeft NordVPN versleutelde proxy-extensies!

Wat kost NordVPN?


Veilig en anoniem onbeperkt toegang tot internet. Al vanaf 9,99 euro geniet je van alle voordelen van NordVPN. Wat je uiteindelijk betaalt, hangt af van het abonnement dat je kiest: 1 maand, 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar. In alle gevallen geldt: geen gedoe met maandelijkse of jaarlijkse betaaltermijnen – je betaalt in één keer. En daarna verleng je je abonnement gewoon met een nieuwe NordVPN coupon van Beltegoed.nl. Veilig, voordelig en direct geregeld!

Hoe activeer ik mijn NordVPN account?


Wil je je NordVPN coupon inwisselen, dan heb je een NordVPN account nodig. Dat regel je in een paar simpele stappen:

  1. Bestel je NordVPN coupon op Beltegoed.nl. Hoe langer de abonnementsperiode, hoe scherper de prijs.
  2. Bestelling afgerond? Binnen 30 seconden ontvang je van ons een e-mail met je activatiecode.
  3. Ga nu naar https://join.nordsec.com/activate/ en vul je activatiecode in om een account aan te maken.
  4. Heb je al een NordVPN account? Dan kun je ook naar https://join.nordsec.com/activate/ gaan. Vul je activatiecode, het e-mailadres van je account en je wachtwoord in en selecteer "Create Account" om je abonnement te verlengen.
  5. Heb je een account aangemaakt of verlengd, dan kun je NordVPN installeren – en genieten van onbeperkte toegang tot internet!

Hoe werkt NordVPN?


Met NordVPN heb je veilig en anoniem toegang tot internet. Altijd en overal. Je kunt zelfs je IP-adres veranderen naar een buitenlands adres, bijvoorbeeld in Japan of de VS. Nieuwe streaming of gaming content? Die hoef jij nooit meer te missen.

NordVPN is dan ook niet voor niets de populairste VPN. En op Beltegoed bestel je heel eenvoudig een code. Kies je favoriete abonnement, activeer je NordVPN account en ervaar volledige vrijheid online!

Hoe lang is mijn NordVPN coupon geldig?


Je NordVPN coupon is onbeperkt geldig, dus je kunt net zo lang wachten met inwisselen als je wilt. Maar je abonnement stopt natuurlijk wel automatisch. Wanneer? Dat hangt af van het plan dat je hebt gekozen, dus na een maand, 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar op 3 jaar.

Kan ik ook een code gebruiken als ik al een NordVPN account heb?


Natuurlijk! Ga naar https://join.nordsec.com/activate/! Vul je activatiecode, het e-mailadres van je account en je wachtwoord in en selecteer "Create Account" om je abonnement te verlengen.

Hoe anoniem is NordVPN?


Met NordVPN kun je met een gerust hart surfen en streamen. Je IP-adres wordt afgeschermd en niemand ziet welke sites je bezoekt of wat voor bestanden je downloadt. Ook houdt NordVPN geen klantgegevens of log-bestanden bij. Dat is gecheckt door een onafhankelijke instantie. Gebruik een van onze anonieme betalingsopties en je blijft volledig anoniem. Het enige wat we van je willen weten, is je e-mailadres!
Heb je hulp nodig?
Bekijk eens de veelgestelde vragen