Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
03-12-15 - 

Zo stel je de perfecte afspeellijst samen voor tijdens kerst

beste-kerstliedjes

Zo stel je de perfecte afspeellijst samen voor tijdens kerst


De feestdagen komen eraan! Sinterklaas is nog maar net het land uit, maar in menig Nederlands huiskamer staat de kerstboom al. Met het opzetten van de kerstboom komen ook de plannen voor de kerstdagen om de hoek kijken. Waar gaan we eten? Met wie? En wat dan? Dit zijn zo'n beetje de jaarlijkse standaardvragen als we het over de kerstplannen hebben. Ieder jaar hopen we op een geslaagde kerst, met lekker eten en gezelligheid. Minstens net zo belangrijk, en een goede manier om de sfeer er in te houden, is lekkere muziek!

Waar de een helemaal weg is van kerstmuziek en Wham's Last Christmas eindeloos kan beluisteren, gaan bij sommige mensen de nekharen overeind staan bij het horen van George Michael's zoetgevooisde stem. In de voorbereiding voor een goede playlist tijdens het kerstdiner is het dus wel slim om wat kennis in te winnen over de muzieksmaak van je tafelgenoten. Nu is het lastig om iedereen tevreden te stellen, over smaak valt tenslotte te twisten. Het is makkelijker om een lijst samen te stellen met voor ieder wat wils. En als je er dan toch mee bezig bent, zo'n lekkere klassieker als Last Christmas mag volgens ons eigenlijk niet ontbreken

Tips voor goede kerstmuziek lijstjes


Een manier om een kerst playlist te maken is via Spotify. Daar kan je heel gemakkelijk zelf afspeellijsten maken, muziek zoeken en toevoegen aan jouw lijstje. Heb je inspiratie nodig? Volg één van de vele afspeellijsten, voor elke muziekstijl is er wel één te vinden. Voor echte Christmas music lovers zijn er ontzettend veel afspeellijsten te vinden met alleen maar kerstmuziek, bijvoorbeeld de 'Christmas Classics' playlist of 'Jazzy Christmas'. Ontdek het zelf door te zoeken op 'Christmas'. Met Spotify Premium wordt je afspeellijst niet onderbroken door advertenties. Wel zo gezellig tijdens het kerstdiner.

Ook in de Google Play Store is een schat aan muziek te vinden. Zet bijvoorbeeld het nieuwe album van Kylie Minogue of LeAnn Rimes op tijdens het kerstdiner. Of wat dacht je van het kerstalbum van Michael Bublé? Gegarandeerd dat er gedanst gaat worden! Gebruik de zoekfunctie van de Play Store in de categorie muziek om jouw favoriete artiest te vinden of scroll door de suggesties voor inspiratie. Een ander handigheidje is het downloaden van een kerstmuziek app of kerst radio app, daar zijn de lijsten al voor je samengesteld. Je hoeft alleen nog maar op play te drukken!

In de iTunes Store kun je kerstmuziek en apps vinden voor je Mac, iPhone of iPad. Je kan kiezen om zelf een lijst samen te stellen met losse nummers of om één van de vele kerstalbums aan te schaffen. Tip: kies een kerstalbum van Frank Sinatra, dat zullen je opa en oma in ieder geval wel waarderen.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met jouw kerst afspeellijst? Koop een Spotify Premium code voor eindeloos luisterplezier, een Google Play code om het nieuwe album van Kylie Minogue aan te schaffen of een iTunes card voor de perfecte kerst klassiekers. Allemaal bij Beltegoed.nl!
Spotify Premium Code kopen Google Play Code kopen iTunes Card kopen


Terug naar het overzicht