Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
14-09-15 - 

Wat zijn Facebook credits?

Wat-zijn-facebook-credits

Wat zijn Facebook credits?


Bij verveling is er niets makkelijker dan je telefoon pakken en even ontspannen gamen. Tenminste, het ontspannen gevoel kan omslaan in frustratie als jij niet verder komt tijdens een spelletje Candy Crush. Gelukkig zijn er voor dit soort momenten Facebook credits die je kunnen helpen. Al vanaf €10 koop jij een Facebook Cadeaukaart op Beltegoed.nl, waarmee je het tegoed van je Facebook account kunt opladen.

Wat is een Facebook Cadeaukaart?


Zoals al eerder aangegeven kun jij Facebook credits kopen met de Facebook Cadeaukaart. Met deze credits kun jij niet alleen items en diensten kopen voor Candy Crush, maar ook voor één van de duizenden andere Facebook games en apps! Meestal kun je snel zien of je Facebook credits kunt gebruiken in een spel, dankzij het icoon van een goud muntje met het Facebook logo erop. Koop de Facebook Cadeaukaart en ontdek zelf de mogelijkheden!

Facebook credits kopen zoals je gewend bent


Het zal niet als een verrassing komen als wij je vertellen dat de Facebook Cadeaukaart binnen een handomdraai gekocht is. Je hoeft er verder niet op uit, want credits koop je online. Kies op Beltegoed.nl de kaart die je wilt gebruiken en bestel deze. Op de orderpagina vul je een correct e-mailadres in en kies je een betaalmethode. Controleer of de ingevoerde gegevens kloppen, plaats de bestelling, rond de betaling af en jij krijgt van ons de Facebook Cadeaukaart code in je e-mail inbox.

Inwisselen van je Facebook Cadeaukaart


Log in op Facebook en ga naar www.facebook.com/giftcards/redeem. Als je automatisch al bent ingelogd kun je natuurlijk direct naar de juiste pagina. Vervolgens opent zich een pop-up waarin je de code kunt invullen. Nadat je dit hebt gedaan, klik je op ‘Inwisselen’. Kies voor de Euro als munteenheid en je hebt je account opgeladen met Facebook credits.

Facebook Gift Card kopen


Terug naar het overzicht