Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
28-01-16 - 

Welke series je dit jaar móet zien met je Netflix Gift Card

Netflix, een graag geziene gast in veel Nederlandse woonkamers. Zo graag zelfs, dat hij het vaak wint van de mogelijkheid tot een uur extra slaap. Oké, nog één aflevering dan. De populaire streaming dienst is constant bezig met het uitbreiden van hun diensten en service, en is daarmee in bijna elk land ter wereld beschikbaar. Het aanbod verschilt nu nog per land, maar afgelopen juli beloofde Netflix dat de regio restricties op den duur zullen verdwijnen. In de tussentijd zorgen ze er gelukkig wel voor dat de Neftlix Original series overal beschikbaar zijn. En dat is belangrijk, want de release data voor 2016 zijn bekend! Je Netflix Gift Card was nog nooit zo goed besteed.

Netflix Original releases 2016

Maak je agenda maar vast leeg voor de rest van het jaar.

Love SE1 - 19 februari
In de serie Love volgen we Gus en Mickey, twee tegenpolen op het gebied van liefde. Gus is een typische nice guy die net uit een relatie komt waarin zijn vriendin hem belazerde. Mickey is een wild child die zelf net een relatie beëindigde. De twee leren elkaar bij toeval kennen in een supermarkt, wanneer Mickey niet genoeg geld heeft om kauwgom en sigaretten te kopen. Gus biedt aan om voor haar te betalen. Wat volgt is een hilarische zoektocht naar wat 'liefde' nou is.




House of Cards SE4: 4 maart 2016
Het machtigste koppel van Washington is terug. In seizoen 4 van House of Cards zien we hoe Frank en Claire Underwood hard blijven werken aan hun carrières en zich door niets of niemand laten stoppen. Er zijn inmiddels details gelekt over seizoen 4, waaronder de toevoeging van Neve Campbell aan de cast. Ook zouden de makers van de serie een nieuw power koppel introduceren, als rivalen van Frank en Claire. Is het al 4 maart?




Daredevil SE2 - 18 maart
In seizoen 2 van de Marvel serie zien we Matt Murdock terug, de blinde advocaat die criminaliteit bestrijdt in Hell's Kitchen. Na in het eerste seizoen zijn rivaal Wilson Fisk te hebben verslagen, wachten er in het vervolg op de serie nieuwe vijanden. We zien in ieder geval een nieuw personage die voor heel wat nieuwsgierigheid zorgt: The Punisher. Ook Elektra, een personage vermoedelijk uit Daredevil's verleden, maakt haar opwachting. En hoe staat het met Wilson Fisk, zal hij terugkomen uit de gevangenis? Hmmm, dat wordt nog spannend!




Orange is the New Black SE4: 17 juni 2016
OITNB fans opgelet! De release datum is bekend én Netflix publiceerde vorige week een teaser met beelden van seizoen 4. Het belooft weer een spannend seizoen te worden in Litchfield, met een bus vol nieuwe gevangenen en dus ook nieuwe gezichten. En we komen erachter of Alex nog leeft.




Andere Netflix Original serie releases

  • Better Call Saul - 16 februari
  • Fuller House - 26 februari
  • Flaked -11 maart
  • The Ranch - 1 april
  • Unbreakable Kimmy Schmidt - 15 april
  • Marseille - 5 mei
  • Grace and Frankie - 6 mei
  • Word Party - 3 juni
  • Stranger Things - 15 juli
  • The Get Down - 12 augustus

Zie hierboven een aantal andere Netflix Original serie releases die gepland staan voor dit jaar. Daarnaast komen er wekelijks nieuwe films en documentaires bij. Hou Netflix daarom goed in de gaten! Ga snel naar onze Netflix pagina voor jouw eigen Netflix Gift Card. Let the binge watching begin!

Bestel je Netflix Gift Card


Terug naar het overzicht