Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
20-12-19 - 

3 Playstation games die je nu wilt spelen

3 Playstation games die je nu wilt spelenToe aan een nieuw spel in je leven? Zin om in je vrije tijd een spel weer helemaal eigen te maken? Deze drie spellen staan voor je klaar, wanneer jij daar tijd voor hebt. Een goede pot digitale voetbal of in de huid van een moordenaar kruipen, het kan allemaal. Verzilver je Playstation kaart nu voor de volgende games:

1. FIFA 20 - PS4 alt
Word de voetballer van het moment en pak die prijs in FIFA 20! Deze nieuwe FIFA versie brengt de kunst van het voetballen naar een heel nieuw niveau. Kies je doelwit, voeg een krul of dalend effect toe aan vrije trappen en sla toe op het beste moment. Een nieuw richtmechanisme in dit spel biedt je de meest creatieve mogelijkheden in saaie spelmomenten. Stel je eigen droomteam samen en klim op naar de UEFA Champions League. Ben jij klaar om te winnen?

2. Call of Duty: Modern Warfare - PS4
Er is slechts een dunne lijn tussen goed en fout in dit spel, omdat de regels zijn veranderd in de nieuwe editie van "Modern Warfare". Neem de rol aan van een moordenaar in een speciale eenheid en speel "Modern Warfare" in een verhaal dat je waarschijnlijk nog niet eerder hebt gezien op je Playstation 4. Vecht alleen of samen en neem het op tegen de beste spelers ter wereld in multiplayer. Je ervaart in dit spel de meest realistische graphics die Call of Duty ooit heeft gezien. Ben jij klaar voor de strijd?

3. Tom Clancy's Ghost Recon Breakout - PS4
Vecht om te overleven in de nieuwe shooter "Tom Clancy's Ghost Recon" voor PS4. Neem de rol aan van Ghost, een voormalige Amerikaanse soldaat en oud lid van de Special Forces. Gewond en helemaal alleen op het eiland Aurora, moet jij je voormalige bondgenoten, de Wolven, verslaan. Om deze missie te volbrengen, heb je de meest krachtige wapens tot je beschikking. Dit gevecht wordt echter een echte uitdaging, omdat de wolven elk van je bewegingen vooraf kennen - zij hebben tenslotte dezelfde training gehad als jij. Verzilver je Playstation tegoed en ga op in een meedogenloze strijd!Playstation kaart kopen


Terug naar het overzicht