Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
17-02-19 - 

Spoedtegoed Vodafone activeren en snel Lebara tegoed activeren: voor al die belangrijke telefoontjes

Spoedtegoed-Vodafone-zakenman

Spoedtegoed Vodafone activeren en snel Lebara tegoed activeren: voor al die belangrijke telefoontjes


Hoe activeer je Spoedtegoed Vodafone of spoedtegoed Lebara? Moet je een belangrijk belletje plegen met Vodafone, maar heb je (bijna) geen tegoed meer? Gelukkig heeft Vodafone een goede oplossing gevonden, namelijk Vodafone Spoedtegoed.

Gebruik je Lebara, klik dan hier als je zo snel mogelijk je Lebara tegoed wil opwaarderen.

Vodafone Spoedtegoed: 3 euro tegoed voor spoed


Dankzij de optie Vodafone Spoedtegoed kun je in nood 3 euro aan Vodafone tegoed ontvangen. Dit beltegoed is één jaar geldig en het spoedtegoed is te gebruiken voor bellen, sms’en en mms’en, mits het geen betaald nummer (0900, 0906 etc.) of betaalde sms/mms dienst betreft. Voor internet kun je het tegoed niet gebruiken.
De hoeveelheid Spoedtegoed dat je hebt verbruikt van de 3 euro wordt verrekend bij de eerstvolgende keer dat he gaat Vodafone prepaid opwaarderen.

Krijg ik altijd Vodafone Spoedtegoed?


Aan Vodafone spoedtegoed zitten enkele voorwaarden. Zo moet je minder dan 1,50 euro beltegoed op je Vodafone telefoon hebben staan, om het te kunnen activeren. Daarnaast moet je voor minimaal 90 dagen klant zijn bij Vodafone en de afgelopen 90 dagen je beltegoed hebben opgewaardeerd met €20 of meer. Voldoe jij hieraan? Dan kun je Vodafone spoedtegoed activeren. Let wel op dat dit maar één keer kan tussen opwaarderingen.

Vodafone spoedtegoed activeren: het aanzetten van je Spoedtegoed


Je Vodafone Spoedtegoed kun je gemakkelijk en snel aanzetten op drie verschillende manieren:
  • Heb je minder dan 1,50 euro tegoed op je Vodafone telefoon? Bel dan naar de klantenservice op 1200 of bezoek de My Vodafone omgeving op de website om je Spoedtegoed te activeren.
  • Sta je op het punt om te bellen met onvoldoende tegoed? Dan krijg je een keuzemenu te horen. In dit menu krijg je de optie om Spoedtegoed te activeren.
  • Ben je in het buitenland en heb je een tekort aan tegoed om te bellen of sms’en? Dan ontvang je van Vodafone een SMS. Door hierop te reageren met SPOED AAN wordt je Spoedtegoed geactiveerd.

Afhankelijk van de manier waarop je opwaardeert, krijg je een bevestiging van de activatie te horen via telefoon of sms. Op jouw ‘My Vodafone’ account kun je bekijken hoeveel Spoedtegoed je hebt gebruikt .

Houd er rekening mee dat je het geactiveerde Vodafone spoedtegoed niet altijd per direct ontvangt. Tussen het moment van activeren en ontvangen kan enige tijd zitten.

Snel Lebara tegoed activeren


Nieuwsgierig hoe je zo snel mogelijk je Lebara tegoed kunt activeren? Wij helpen je graag verder. Met een Smartphone kun je gemakkelijk op deze pagina je Lebara tegoed opwaarderen. Kies het juiste bedrag en vergeet niet: Lebara verdubbelt altijd je tegoed! Je kunt via je smartphone online betalen en binnen 30 seconden verschijnt jouw Lebara opwaardeercode op je scherm en in je e-mail inbox.

Lebara activeren: hoe waardeer ik Lebara tegoed op?


Lebara opwaarderen met een opwaardeercode van Beltegoed.nl kun je op twee manieren doen.

Optie 1:
1. Bel gratis naar 1244.
2. Doorloop de instructies en toets een 2 wanneer hierom gevraagd wordt.
3. Toets de 14-cijferige code in gevolgd door een #.

Optie 2:
1. Toets *101*, je opwaardeercode en sluit af met #.
2. Druk vervolgens op de verzendtoets. Je beltegoed wordt dan opgewaardeerd.

Veel belplezier met Vodafone spoedtegoed of Lebara tegoed!


Terug naar het overzicht