Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
19-05-15 - 

Spoedtegoed Vodafone: voor al die belangrijke telefoontjes

Sta je net op het punt dat ene belangrijke telefoontje te plegen, heb je (bijna) geen tegoed meer. Is jou dit ook weleens overkomen? Dan kun je beamen hoe vervelend dit is. Gelukkig heeft Vodafone een goede oplossing gevonden, genaamd Spoedtegoed. Jij ontvangt 3 euro beltegoed zodat je toch nog contact kunt opnemen via de telefoon of sms!

Gebruik 3 euro tegoed voor spoed

Dankzij de optie Spoedtegoed ontvang je dus 3 euro aan beltegoed. Dit beltegoed is één jaar geldig en het Spoedtegoed is te gebruiken voor bellen, sms’en en mms’en, mits het geen betaald nummer (0900, 0906 etc.) of betaalde sms/mms dienst betreft. Voor internet kun je het tegoed niet gebruiken.
Het Spoedtegoed bedrag dat je hebt verbruikt van de 3 euro, wordt verrekend bij de eerstvolgende opwaardering van je Vodafone beltegoed.

Krijg ik altijd Vodafone Spoedtegoed?

Aan Spoedtegoed zitten enkele voorwaarden. Zo moet je minder dan 1,50 euro beltegoed op je Vodafone telefoon hebben staan, om het te kunnen activeren. Daarnaast moet je voor minimaal 90 dagen klant zijn bij Vodafone en de afgelopen 90 dagen je beltegoed hebben opgewaardeerd met €20 of meer. Voldoe jij hieraan? Dan kun je de optie aanzetten! Let wel op dat dit maar één keer kan tussen opwaarderingen.

Het aanzetten van je Spoedtegoed

Je Vodafone Spoedtegoed kun je gemakkelijk en snel aanzetten op drie verschillende manieren:
  • Heb je minder dan 1,50 euro tegoed op je Vodafone telefoon? Bel dan naar de klantenservice op 1200 of bezoek de My Vodafone omgeving op de website om je Spoedtegoed te activeren.
  • Sta je op het punt om te bellen met onvoldoende tegoed? Dan krijg je een keuzemenu te horen. In dit menu krijg je de optie op Spoedtegoed te activeren.
  • Ben je in het buitenland en heb je een tekort aan tegoed om te bellen of sms’en? Dan ontvang je van Vodafone een SMS. Door hierop te reageren met SPOED AAN wordt je Spoedtegoed geactiveerd.

Afhankelijk van de manier waarop je opwaardeert, krijg je een bevestiging van de activatie te horen via telefoon of sms. Op je ‘My Vodafone’ omgeving kun je bekijken hoeveel Spoedtegoed je hebt gebruikt .

Houd er rekening mee je het geactiveerde Spoedtegoed niet altijd per direct ontvangt. Tussen het moment van activeren en ontvangen kan enige tijd zitten.
Vodafone opwaarderen


Terug naar het overzicht