Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
30-11-18 - 

Sinterklaas schoencadeau vergeten? Dit is de oplossing!

alt

Sinterklaas schoencadeau vergeten? Dit is de oplossing!Schoencadeau vergeten? Laat de Sint het niet weten. Verberg je blunder zonder het huis uit te gaan met de hulp van beltegoed.nl. Pak er een kop thee bij en speel zelf even voor Sinterklaas. Hieronder vind je onze top 5 picks voor de feestdagen. Wedden dat je hier iemand blij mee maakt? Sinterklaas en Zwarte Piet hadden het niet beter kunnen regelen!

1. PSN Kaart


Sinterklaas kapoentje, PSN Card in m’n schoentje…
De PSN Card is een geweldige cadeaukaart voor iedereen met een PlayStation in huis. Je weet vast wel wat hierbij hoort: online games, uitbreidingen, extra skins voor je Fortnite personage en nog veel meer. Als je items wilt voor een game als Fortnite of extra FIFA punten nodig hebt, dan is een PSN Card echt iets voor jou. Til de game ervaring van iemand die je lief hebt naar een hoger niveau en maak Sinterklaas voor diegene onvergetelijk. Ze zullen je dankbaar zijn!
Koop een PSN Card

2. Zalando cadeaubon


Is er iemand in jouw leven (inclusief jijzelf) een beetje shopverslaafd? Vind de mooiste items om de winter te overleven, zoals de fijnste muts, warmste sokken of jassen met een hoog draagbaar deken-gehalte op Zalando.nl.
Koop een Zalando cadeaubon

3. Google Play Card


Een Google Play Card is superhandig als je graag zoveel mogelijk klusjes in je leven vervangt door apps. Op een gegeven moment heb je geen mensen meer nodig. Grapje! Dat laatste dan. Heb je apps nodig voor je Android? Wil je jouw favoriete hits en artiesten beluisteren via Google Music? Of is boeken lezen en films kijken meer jouw ding? De Google Play Store is waar je moet zijn.
Koop een Google Play Card

4. Netflix cadeaukaart


Alleen maar Sinterklaasliedjes zingen en Sinterklaas spelletjes spelen wordt overschat. Samen Netflix kijken is pas echt gezellig! Het is inmiddels bekend dat Netflix het beste medicijn is om de koude winterdagen door te komen. Soms zelfs een noodzakelijk medicijn. Kijk je er naar uit om zo snel mogelijk in de kerstsfeer te komen na 5 december? Met films als Miracle on 34th street, The Night Before of A Wish for Christmas zit je sowieso goed. Nu alleen nog iets bedenken wat met Netflix rijmt…
Koop een Netflix cadeaukaart

5. Bol.com cadeaukaart


Heb je een gigantische twijfelkont in je vriendenkring? Met een bol.com cadeaukaart kun je zelf kiezen uit 15 miljoen artikelen. Geniet je van een mooi boek, ben je een keukenprins(es) of heb je groene vingers? Bol.com voorziet in al deze behoeften - en meer. Het fijne aan een bol.com cadeaukaart is dat hij 3 jaar geldig is.
Koop een Bol.com cadeaukaart


Terug naar het overzicht