Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
15-01-16 - 

Maak je goede voornemens leuk: ga voor versie 2.0!

Na een paar heerlijke weken van kerstdiners, schaamteloze guilty pleasures en veel wijn en champagne, zit het oude jaar erop en is het nieuwe jaar begonnen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Deze nieuwe kansen beginnen vaak met het maken van goede voornemens. Onbedoeld zijn ze het stoutste jongetje van de klas geworden, die goede voornemens. Maar hoe kan dat nou? Het is toch echt onze eigen schuld dat het niet lukt om meer te gaan sporten of die kerst kilo's kwijt te raken. Goede voornemens slagen meestal niet omdat we het onszelf te moeilijk maken, we willen teveel in één keer. Als je wilt slagen, moet je het leuker maken voor jezelf. Daarom introduceren wij 'goede voornemens 2.0'. Want er is meer in het leven dan sporten of afvallen.

Goede voornemens 2.0 voor een gelukkig 2016


1. Maak dit jaar minstens één stedentrip en koop alvast je ticketsMaak je goede voornemens leuk: ga voor versie 2.0 - Beltegoed.nl
Welke stad in Europa heb jij altijd al willen bezoeken? Binnen een of twee uur vliegen kun je er al zijn en vaak ook nog voor een mooi prijsje. Veel discount vliegmaatschappijen hebben in januari bovendien sale waardoor je zelfs met korting tickets kan kopen. Classic win-win. Ook al staat je reis pas in oktober gepland, de voorpret kan niet vroeg genoeg beginnen!

2. Hou een heel weekend vrij om je favoriete game te spelen
Werk en studie kunnen soms veel van je vragen. Vaak komen daar ook allerlei afspraken en verplichtingen in het weekend bij. Plan tussen alle drukte een heel weekend niets in en plof in je chill outfit op de bank voor wat ontspannende game sessies. Of nodig je vrienden uit en haal een paar kratten bier in huis voor een game feestje.

3. Ga elke maand naar de bios
Als je ervan houdt om films te kijken, ga dit jaar elke maand naar de bios. Draaien er geen leuke films in de commerciële bioscopen? Kies er één bij een filmhuis, daar zijn vaak onbekende maar steengoede films te vinden.

4. Eet één keer per maand je favoriete gerecht
Of je 't nou zelf maakt of buiten de deur eet, maak er een ding van. Dek de tafel feestelijk of neem je vrienden mee naar je favoriete restaurant.

5. Maak een playlist met je favoriete muziek aller tijden en luister 'm zo vaak als je wilt
Muziek heeft de fantastische eigenschap om in een mum van tijd te kunnen zorgen voor een vrolijke en ontspannen stemming. Of je nou een drukke werkdag hebt of geniet van je vrije tijd. Stel een playlist samen met al je favoriete nummers en geniet ervan op elk moment dat je er zin in hebt.

Wij helpen je graag een handje met het realiseren van deze voornemens. Check onze Game card pagina of de Entertainment cards.
Ga naar Game cards Ga naar Entertainment kaarten


Terug naar het overzicht