Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
11-11-15 - 

Koud herfstweer? Blijf lekker binnen met deze ebooks

Beste-ebooks

Top 3 leukste eBooks


Er is geen ontkomen meer aan: het is herfst. Langzaam worden de bomen kaler en de dagen korter. Op een zonnige herfstdag kan het nog heerlijk zijn om naar buiten te gaan, maar zodra het regent zitten wij binnen. En dan het liefst met een goed boek, lekker warm bij het haardvuur.

Heb jij een goed gevulde boekenkast? Of lees je liever een ebook? Ebooks worden steeds populairder in Nederland en het aantal verkochte exemplaren groeit. Het aantal verkochte ebooks is in het derde kwartaal van 2015 maar liefst 127% gestegen ten opzichte van een jaar eerder. Daarbij groeit het aanbod van titels ook nog steeds: 88% van de titels uit de Bestseller top 60 is bijvoorbeeld ook als ebook verkrijgbaar.

Ebook tips voor deze herfst


Wij geven je een aantal boekentips voor op je tablet, smartphone of e-reader. Gooi een extra blok hout in het haardvuur of draai de verwarming hoog en plof op de bank met een van deze titels.

1. Zoutberg - roman (aug 2015) - Anne Neijzen


Zoutberg, geschreven door de Nederlandse schrijfster Anne Neijzen, is een roman die je meeneemt in een verhaal over vaderschap, verantwoordelijkheid en verraad. Het verhaal begint bij de gepensioneerde advocaat Paul van Deelden, terwijl hij een Spaanse cel wordt binnengeleid. De tachtigjarige Paul kijkt terug op zijn leven en denkt aan de moeizame verhouding die hij heeft met zijn eigen zoon Rebus. Hij is vastberaden om het goed te maken met Rebus maar moet daarvoor eerst zijn jeugdtrauma verwerken. In het Spaanse vissersdorp woont Oscar, met wie Paul een geschiedenis deelt die terug gaat tot de Tweede Wereldoorlog. Een geschiedenis die hun beide levens voor altijd tekende.

2. Het meisje in de trein - thriller (mei 2015) - Paula Hawkins


De wereldwijd geprezen thriller 'Het meisje in de trein' van de Amerikaanse schrijfster Paula Hawkins volgt het leven van Rachel: een gescheiden vrouw van in de dertig. Ze is verslaafd aan alcohol en is verbitterd omdat haar ex-man Tom haar verliet voor de mooiere Anna. Ze reist dagelijks met de trein naar haar werk, waarbij ze de Londense buitenwijk passeert waar ze ooit zelf met Tom woonde. De trein remt daar altijd af voor een rood sein, wat Rachel de kans geeft om haar oude huis en de omliggende huizen te bestuderen. In een van die huizen ziet ze een jong stel en raakt geïntrigeerd door hen. Ze fantaseert een perfect leven voor de twee en geeft ze zelfs namen. Op een dag ziet ze iets vreemds in het huis van het stel en stapt naar de politie. Hierdoor raakt ze verwikkelt in de gebeurtenissen die volgen en de levens van iedereen die erbij betrokkenen is.

3. De Cirkel - roman (okt 2013) - Dave Eggers


Mae Holland wordt aangenomen bij het prestigieuze en machtige internetbedrijf de Cirkel. Ze is dolgelukkig met haar nieuwe baan. Bij de Cirkel heeft iedereen slechts één online identiteit waaraan al hun online gedrag gekoppeld is, bijvoorbeeld e-mail, betalingsverkeer en social media. De drang naar meer openheid en minder privacy wordt daarbij steeds groter bij de Cirkel. Langzamerhand raakt Mae volledig verstrikt in de dynamiek van het bedrijf en verliest het leven buiten de campus uit het oog. De Cirkel is een interessante en intelligente roman die geheel van toepassing is op deze tijd. Het zet je aan het denken over jouw eigen online aanwezigheid en het leven daarbuiten.

Wil je deze boeken lezen op jouw tablet, smartphone of e-reader? Koop de ebooks met een Google Play kaart, iTunes kaart of Bol.com cadeaubon van Beltegoed.nl!

Google Play kaart kopen iTunes kaart kopen Bol.com cadeaubon kopen


Terug naar het overzicht