Menu
Binnen 30 seconden tegoed bestellen
Code direct per e-mail
Veilig en betrouwbaar afrekenen
23-10-15 - 

Kom in Halloween sferen met deze 5 klassiekers

Halloween, het engste feest van het jaar, staat voor de deur. Volgende week zaterdag is het weer tijd om elkaar eens flink de stuipen op het lijf te jagen. Weet jij al wat je gaat doen?

In Amerika is Halloween een feest dat traditiegetrouw elk jaar gevierd wordt. In Nederland wordt het niet zo uitbundig gevierd zoals men dat in Amerika doet, maar wint het wel steeds meer aan populariteit. Verschillende pretparken houden speciale griezel-avonden, in steden worden spooktochten georganiseerd en Halloween is een populaire dresscode voor feestjes in oktober. Naast deze leuke bezigheden is Halloween ook een feest dat heel goed thuis gevierd kan worden. Wat dacht je van een avondje horror films kijken met je Netflix Kaart, Google Play Kaart of iTunes Cadeaukaart?

Kom in Halloween sferen met deze vijf filmklassiekers - Beltegoed.nl

Halloween films: voor horror-lovers en bangeriken

Voor echte horror-lovers tot liefhebbers van meer lichtvoetige kost, met deze Halloween klassiekers zit je zeker goed.

A Girls Walks Home Alone at Night (2014)
In de Iraanse spookstad Bad City stalkt een eenzame vampier de inwoners van de stad, zonder dat ze het zelf door hebben. Het verhaal volgt Arash, een tiener die het moeilijk heeft met zijn aan drugs verslaafde vader. Dan komt er ook nog bij dat hij verliefd is op een vampier.

The Adams Family (1991)
De Adams Family is de enge en vreemde familie die we allemaal kennen van de tekenfilms. In deze film gaat de corrupte advocaat van Gomez Adams achter het familie fortuin aan door zich voor te doen als Gomez' broer Fester, met alle gevolgen van dien.

Scream (1996)
De Scream serie bestaat inmiddels uit vier delen, maar de eerste blijft een klassieker. In dit deel wordt een klein stadje geteisterd door de Ghostface killer, die erop uit is tieners te vermoorden. Een groep high school studenten besluit achter de moordenaar aan te gaan.

The Nightmare before Christmas (1993)
The Nightmare before Christmas speelt zich af in Halloween Town met in de hoofdrol Jack Skellington, de Pumpkin King. Op een vreemde manier belandt hij in Christmas Town en wordt direct aangestoken door de vrolijke Kerst sfeer. Hij besluit de Kerstman te ontvoeren naar Halloween Town.

Warm Bodies (2013)
In Warm Bodies komt zombie R tijdens een jacht Julie tegen. In plaats van haar aan te vallen besluit hij haar te redden en ontstaat een band tussen de twee. Door de aanwezigheid van Julie lijkt R steeds menselijker te worden en beginnen ze meer voor elkaar te voelen.

Heb jij al zin om op te bank te ploffen met een spannende, griezelige film tijdens Halloween? Zorg dat je goed bent voorbereid met de Netflix Kaart, Google Play Kaart of iTunes Cadeaukaart.
Netflix kaart kopen Google Play kaart kopen iTunes cadeaukaart kopen


Terug naar het overzicht